RADIOSITE Fórum

• Rádió 7 - Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó

#203053  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.01.10. 11:52 Tegnap kénytelen voltam hallgatni, de vagy 20 percig üres bed szólt. Profik.
De kár, hogy nem hallgattam... akkor ennél a rádiónál nagyon nagy homokszemek lehetnek már a gépezetben. De az is lehet, hogy ez akkor történt, amikor a városban fennakadások voltak az áramszolgáltatással és lehet, hogy a szünetmentes táp figyelt be akkor. Nem híresek arról, hogy egy technikai malőr után elnézést kérjenek, mintha meg sem történt a dolog.
 #202982  Szerző: Promenád

Nem hallomásból kellene tudni a dolgokat Altermanus, hanem benne kellene lenni a dolgok sűrűjében. ;)
 #202959  Szerző: altermanus

007 írta:
altermanus írta:Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.
ON
Legyen igazad. De semmiképp sem arra, amit itt művelnek. :ayfkm:
Ebben igazad van, mondom ezt úgy, hogy hallomásból tudom az itt elhangzottak alapján, hogy mit művelnek.
 #202958  Szerző: 007

altermanus írta:Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.
ON
Legyen igazad. De semmiképp sem arra, amit itt művelnek. :ayfkm:
 #202952  Szerző: altermanus

Off: A rádiózást a tájékoztatásért találták ki. Később kezdték használni a szórakoztatásra is.
ON
 #202947  Szerző: 007

Hát ezaz! Bocsánat, de ebben a rádióban konkrétan a Hódmezővásárhelyi emberek megalázása, hülyének nézése, félretájékoztatás és gusztustalan dolgok zajlanak. Miért nem nekik írjátok, hogy fogyatékosozni a vásárhelyieket a helyi rádióban politikai érdekből gusztustalanabb, mint ha azt mondja valaki erre a rádióra, hogy egy undorító szar!?

Bocsánat, de a rádiózást anno azért találták ki, hogy szórakoztasson, nem pedig azért hogy a helyi embereket mocskolja! Az ilyen médium örüljön, hogy nem gyújották még fel a helyiek a rádiójukat! :x
 #202939  Szerző: p0tyi

007 írta:Szalonképes voltam. Vagy akkor bayer zsoltika minek számít?
Nem tudom mit írtál, de amúgy igen. Ha az a bélféreg államilag támogatva, szabadon fröcsöghet, akkor szerintem onanntól kezdve minden erkölcsi, etikai norma jogosan zárójelbe kerülhet a társadalom minden pontján.
 #202896  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.11.05. 21:29 Mindenkinek jobb lenne, ha <moderálva>, mert ez egy rakás szar.

djlacee
Bármit is írtál, picit legyünk szalonképesek, ha megkérhetném. Maradjunk annyiban lehetne ennél jobb rádiót is csinálni. :chinese:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26