RADIOSITE Fórum

  • Rádió 97 - Kiskőrös - 97.0 MHz

 #189442  Szerző: Roger
 
Egy fokkal jobb lett 128k-val de van még mit javítani... zúg, recseg és nem csak a stream.
Az arculat és a zenék viszont jó(k).
 #189312  Szerző: Kovi02
 
A stream valamiért nagyon rosszul szól, nekem a belarusz állami rádió OIRT adói jutottak róla eszembe. :D
 #189311  Szerző: jimmer
 
Belehallgattam. Nos, sejthető volt, hogy a beharangozott új stúdióból még nem lett semmi mert már a promóvideó alatt is ugyanaz a zúgás volt hallható mint az összes ex Kunságos felvett anyag alatt, ráadásul a videó hátterében ugyanaz a korábbi stúdió helyiség látszódik azzal a különbséggel, hogy a keverő és a mikrofonok ki lettek cserélve ( egy rode procasterre egy SM7B ami nem biztos, hogy jó csere volt). A férfinél a mikrofonhang túlvezérelt, még a női részlegen erőtlen, olyan mintha nem lenne processzált csak simán pultbadugva'osztjóvanazúgy. Az online adás ugyanaz a 64k-s recsegős minőség. A műsorstruktúra fura mert 6.30-9.30 között van reggeli sáv, és bár délelőtt már nem írták, délelőtt is 3-an beszélgettek akkor épp a tevepisis kávéról. A hírek MTI-s. Szignálok szó-szó. Megnéztem a médiaajánlatot, ahhoz képest, hogy bő 5 éves szellemrádió után null km-es rádióról beszélünk, napi, előre meghatározott (fix időponthoz kötött) három azaz három db elhangzásra kér egy hétre 30 ezer + áfát, és egy hónapra 100 ezer +áfát, még a napi 8 alkalmas egy hétre 60ezer+áfa , 1 hónapra már 190 ezer + áfa (alternatívákat nem kínál fel, pl két hétre, három hétre). Ez így azért elég meredek, főleg hogy 5 éve a vételkörzetben nem volt ismert az a fogalom hogy rádiós hirdetés, legközelebb Kalocsán a KoronaFM100-ban vagy a majsáról fogható helyi R1-ben hirdettek.
 #188781  Szerző: Glenn
 
Ez mind rendben van, de egy jó nevet így elb@szni, hááát...
 #188778  Szerző: knoskamatee
 
ÚJ NEVET KAP A RÁDIÓ!
Rádió 97 néven folytatja a jelenlegi Kunság Rádió.
és remélem kap egy normális szignálparkot, meg egy normális honlapot meg streamet, mert ez a mostani állapot hogyismondjam...
meg reszelhetnek a műsorrácson is és akkor teljesen korrekt adó lesz. ;)
december 1-től hallani is fogjuk. hajrá!
 #176897  Szerző: djlacee
 
Féloldalas, de végre hallgatható a stream. Legalább ebben a rádióban megmaradtak a "mai slágerek, maximumon"
 #175430  Szerző: Kovi02
 
Marcii írta: 2018.05.01. 20:19 http://www.kunsagradio.hu/

Anyám,éterben is ilyen szarul szól?
Persze,mono,állandóan zúg a háttérben "valami",a mikrofonos megszólalásoknál olyan hangos a zúgás mint a beszéd,féloldalas,néha csak a bal vagy csak a jobb csatorna szól. A vágott Ozone FM szignálparknál rosszabb szerintem egy kisköznél is rosszabb.
 #175418  Szerző: djlacee
 
:punch: :lool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10