Fakocka írta: ↑2023.02.22. 02:00
Zenei szempontból érdemesebb az Astra 28.2 fokra állítani az antennát, évek óta működnek tematikus zenei csatornák mint pl, Now 60's, Now 70's, Now 80's, Now Rock, Clubland, Magic Tv, Kiss, The Box, 4Music, Kerrang stb..
Nekem ezek profibbnak tűnnek a Deluxnal, bár azt jó 10 éve láttam utoljára.
Dual fejjel még jön a 23.5 fokon a cseh Ocko, Ocko Star és az egészen profi rockzenei Rebel.
A !Music kb 1 éve lett FTA, addig kódolt volt, a 60, 70, 80, de 90-es évek zenéit is játszó adó is található valamelyik TP-n.
Mondjuk szerintem le vannak szerződve, 2, vagy 3 lemezkiadóval, és azokat nyomják orba-szájba, de mindenek felett legalább változatos minden héten, és talán havi szinten hallom ugyan azt a dalt mégegyszer, kivéve a hétvégi ismétlésekben.
Én a HotBirdön szoktam a radio frecciát nézni (hallgatni), mert ott aztán van minden, csak a hétköznapi kötelező röhögős műsor ne lenne benne, amúgy a zenék jók azon is akik szeretik az modern, és a klasszikus rock zenéket.
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek:
http://bdxhun.ddns.net:16686/