RADIOSITE Fórum

  • Petőfi Rádió

 #193104  Szerző: shadoe
 
A Top 15 nagy veszteség. Az elmúlt évek - szerintem - legjobban összerakott, pörgős műsora volt, én biztos nem szüntettem volna meg. Az más kérdés, hogy én a vasárnapi top 40-es listát újabban már pont azért summantottam el, mert hétköznaponként úgyis meghallgattam már a javát. Hát most majd szegezhetem a füleimet rá újra. És igaza van a fórumtársnak, a rotáció annyira jó, hogy ez valamelyest ellensúlyozza a Top 15 beáldozását. (Egyébként a néhai Top 15 sávjában összeszámoltam, 4-5 újonnan felkapott szám amúgy is szól egy óra alatt.) A Petőfi Top 40 négy órássá bővülése mellett egyelőre nem látok érvet, de majd meglátjuk, hisz volt már négyórás anno - igaz, akkor katasztrofális visszatekintésekkel. Ekkora zenei megújulás után vagyok annyira bizakodó, hogy nem a Chumbawambát vagy az EMF-et illetve barátait fogják állandóan adni a slágermúzeum rovatban. Én a magam részéről egy új műsorért biztos nem fogok szombat 7-kor felkelni, a péntek és szombat esti sávok iránt viszont erősen érdeklődni fogok. Egyébként a szombat esti rotáció, ha marad legalább olyan, amilyen volt, részben pótolni fogja a Top 15-öt, ahogy amúgy eddig is tette.
 #193098  Szerző: tomee
 
Csak ezek a blőd műsorcímek ne lennének... A Kultúrfitnesszel meg a Selectorral kapcsolatban legalább meg volt az a benyomása az embernek, hogy ez a rádió érti a fiatalok "buli/fesztivál-világát", hogy tisztában vannak vele, hogy kiknek akarnak szólni. Tudom... a tartalom lesz a lényeg, de ez a "Adj egy ötöst!"...
 #193096  Szerző: homerhamm
 
Ma volt reggel Budapest Bár meg Soulvawe - Sajnálom... :vomit:
Azért még nem tökéletes a rotáció, de már sokkal jobb mint a Tiszttartó korszak.
 #193094  Szerző: kondalyuk
 
almos629 írta: 2021.06.23. 18:57 Nekem az a gyanúm, hogy a hétvégi műsorrendet még nem írták át.
Neked lett igazad. Itt olvashatóak a részletek:
https://www.origo.hu/teve/20210624-nagy ... io-tv.html

Sajnos vége a TOP15-nek, de talán nem olyan nagy baj. A Titusz érában felfrissülés volt a rendes rotáció után, de jelenleg már nem ez a helyzet. Ahogy a cikkből olvasom, péntek és szombati új műsorban is az újdonságok lesznek terítéken.
 #193083  Szerző: almos629
 
Adásban nem mondtak valami konkrétumot a Top 15 sorsáról? Elég furcsa lenne, ha a csak szombaton maradna, pont az (volt) a lényege, hogy legyen egy napi slágerlista, ahol el lehet lőni az újdonságokat. Heti egy alkalommal max a Top 40 zanzásított változataként tudnám elképzelni, de ennek nem látom értelmét. Nekem az a gyanúm, hogy a hétvégi műsorrendet még nem írták át. Egyébként emlékeim szerint az ősidőkben, amikor még Zizi volt hétköznap délután, volt valami napi Top 10 a műsor első órájában, nem lehet, hogy megint ez van a Top 15 helyett?
 #193078  Szerző: shadoe
 
kondalyuk írta: 2021.06.22. 22:09 Mára átírták a PetőfiLive-on a műsorrendet, de a médiaklikken ezt találtam.
Vajon mi az ott pénteken este 7 órakor? :o

Kép
Holnap kiderül, mert én meghallgatom, és köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet. Örülök, hogy a Top 15 nem szűnt meg véglegesen, csak a morzsáit a hétvégi időszakra hintették. Egyébként ha az az ára a Top 15 hétköznapi "pihentetésének", hogy cserébe a napi rotáció izgalmas és akár folyamatosan hallgatható legyen - és szerintem az -, akkor ezt árat kifizetjük. Valahogy most mind a két meghatározó könnyűzenei rádiónk jó irányba tart, csak jókat mondhatok.
 #193075  Szerző: homerhamm
 
Reggel belehallgattam ebbe a magyarzenés órába. Hallgathatatlan, 7- ből 6 számnak egy nagy nulla a szövege. Gondoltam már, hogy átkapcsolok máshova. :D
 #193073  Szerző: kondalyuk
 
Mára átírták a PetőfiLive-on a műsorrendet, de a médiaklikken ezt találtam.
Vajon mi az ott pénteken este 7 órakor? :o

Kép
 #193055  Szerző: shadoe
 
Vajon mi történhetett a Top 15-tel? Pont ma nem tudtam hallgatni, és pont ma nincs. Ezt honnan tudták... :D
Az EU toplista szerintem abban a formában volt jobb (= hitelesebb), amikor még Top 30 volt, és nem TT-nek hívták a Petőfi zenei "agytrösztjét". Az a műsor akkor ...lt el (ez a csúnya kifejezés jutott eszembe, így kipontoztam, bocsánat... de sajnos igaz volt), amikor Top 40 lett vasárnaponként. Én egyáltalán nem bántam a megszűnést, mert már a végén a tényleges Number One-okat se adták be, de a mostani koncepcióval nagyon is áldásom adnám a folytatásra.
 #193054  Szerző: almos629
 
Az Európai Top 40-et is újra lehetne indítani, régen imádtam összehasonlítani a 104.6 Best EURO Top 40-ével. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 468