RADIOSITE Fórum

  • Petőfi Rádió

 #196840  Szerző: 007
 
Valamit kezdhetnének a sok technikai hibával, rossz keverésekkel, üres BEDekkel. November óta egyáltalán nem kevés hiba van, ami feltűnő. A hírblokkoknál is sokszor van két elem között csend. A műsorvezetőjük elárulta, hogy a hajón van a 42NET, a hírolvasó pedig a Kundigundán. Ennek nem sok értelme van szerintem, és sokszor jár hibával. Minden nap van valami hiba. Az arculat minősége jó, de ez az órazáró darabolgatás, meg az utólagosan házon belül szétvágdosás nem javít rajta. :(

A műsorrenden is lehetne alakítani
A Petőfi Jazz most ha jól vettem észre hétköznap éjféltől van. Teljesen evidens, hogy 21-00 között játszunk a rádióban hubzsubzsub dubstep zenéket, Himnuszt, majd Petőfi Jazz. Lehetne egy vasárnap éjszakai műsor inkább, mint hétköznap egy órában, rögtön mixek után. Szívem szerint az Elektriket is kiírtanám, inkább 21-től kezdődjön valamilyen tematikus óra, majd utána a Nagy Magyar Éjszaka. Vagy mehetne csak szombaton. Eleinte katyvasz volt az is, hogy az élő mixek után egy korábbit megismételtek, ami szintén élő volt, üzenetekkel, interakciókkal. Lehetne benne több alternatív, de már jó az irány most is. Gyárthatnának még pluszban bedeket, mert sok műsoron keresztül csak az az egy van.... Ja. Valaki szóljon már a Ritának, hogy ha ezt a bedet használja, ami csattogással kezdődik és kb 3 másodperc után indul el az első üteme...NE HASZNÁLJA KÖZLEKEDÉSI INFÓK ELŐTT EGY 1,5 MÁSODPERCES MONDARTHOZ. "Petőfi rádió, zenében első, közlekedéssel megyünk tovább"
A dob negyedénél megszakad a bed és rákeveri a közlekedési infók nyitóját. Gagyi. Inkább a dal végére tedd be dropin sávra bed nélkül, egyem meg a drága szívedet... majd figyeljétek meg :S

Lényegében szerethető lenne, csak le kell küzdeni azt a démont, ami az indulása óta van. És simán lehetne még plusz két állomáshang is. :party:
 #196837  Szerző: knoskamatee
 
megvan miért "nem örültem" a Mezgerélő lerövidítésének. a mostani Analog Balaton studiokoncert csak online megy, pedig vártam On Air is... 😒
legalább hallgathatóbb lett így a kora esti sáv.
 #196812  Szerző: Snake05
 
Valamivel fogyaszthatóbb lett a zene a műsorrend változása óta, de még mindig nem az igazi. A műsor viszont tényleg katyvasz, főleg hétvégén, lehetetlen megjegyezni, hogy melyik műsorvezető mikor van adásban.

Akik az arculatot kritizálják, már nem emlékeznek a tiszttartó érára? Nekem kifejezetten tetszenek a powerintrok, sokkal jobbak a néhai sivak-R1 címbemondásos borzalmainál, az "újsláger???"-ről pedig ne is beszéljünk, még az emléke is rémisztő.
 #196810  Szerző: shadoe
 
IstvánB írta: 2022.06.22. 11:34 Pedig a Retronak kellett volna lecsapni a labdát. :megusta:
Ez a Retro sose fog Kate Bush-t játszani. Kellene, de nem erre a "színvonalra" van pozicionálva az a rádió.
 #196807  Szerző: IstvánB
 
Pedig a Retronak kellett volna lecsapni a labdát. :megusta:
 #196784  Szerző: noartist
 
Kate Bush - Running up that hill.

Ezzel meg is nyertem egy fogadást, hogy csak idő kérdése, hogy felbukkanjon a Petőfin.

Egyébként én is játszanám, jár a pacsi. :party:

Update: azt azért illett volna megjegyezni, hogy miért "pörög" a TikTokon, mert pont semmi köze a platformnak a népszerűségéhez... épp csak a lényeg maradt ki, a Stranger Things (vagy ha nagyonj érzékenyek vagyunk, akkor egy "napjainkban népszerű streaminges sorozat). :)
 #196782  Szerző: kondalyuk
 
A Petőfi 200 emlékév műsora múlthéten és ma is mono hangzással került adásba. Először azt hittem, valami hiba miatt, de a hivatalos podcast is monoban van. Miért? Mintha AM-en hallgatnám az adást...
 #196775  Szerző: PlJohnDoe
 
david72 írta: 2022.06.08. 22:02 Kérdezd meg a Petőfis haverjaidtól, hogy mi az a zenei teszt, mert láthatóan órakát töltenek a beérkezett adatok tanulmányozásával. (ja nem ) A GSelector pedig már napjainkban elavultnak számít. Kiraktak a szakmából, 10 éve mi? :lool:
Na akkor meselj legyszives, mi a meno program mostanaban zenei szerkeszteshez?
 #196760  Szerző: noartist
 
Nem tudom, mi van ma, de minden egymásba folyik, a harangszó a hírek nyitóval, a termékmegjelenítés záró a műsorajánlóval, meg még sorolhatnám.

Ennyi idő után már tényleg érdekes ez a sok technikai hiba.
 #196750  Szerző: david72
 
Kérdezd meg a Petőfis haverjaidtól, hogy mi az a zenei teszt, mert láthatóan órakát töltenek a beérkezett adatok tanulmányozásával. (ja nem ) A GSelector pedig már napjainkban elavultnak számít. Kiraktak a szakmából, 10 éve mi? :lool:
johndoe írta: 2022.06.08. 21:09
semmivel sem vagytok különbek mint itt bárki, semmivel sem "szakmaibb" a véleményetek, mint itt bárkinek, csak az arcotok nagyobb, de ti is legfeljebb a Google képkeresőben láttatok GSelectort, a zenei teszt nevű boszorkányságot felesleges is említenem...

sorry az OFF-ért
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 513