RADIOSITE Fórum

  • Petőfi Rádió

 #197038  Szerző: HubbaBubba
 
Ugy hallottam, hogy szombatrol vasarnapra valtanak 42Netrol Daletre, de allitolag nem csak adaskijatszot, hanem adasgepeket es szervereket is cserelnek :gonosz: szerintem en elinditom a rogzitest 23:55-kor :twisted: Mondjuk biztos nem veletlen, hogy ennyi szarakodas utan az uj vezetes lecsereli kompletten az egesz cokmokot. Kerdes, hogy az ujat vajon tudjak e hasznalni normalisan :hehe:
 #196992  Szerző: david72
 
Mindennapos esemény a technikai hiba, most lehet ugatni azoknak akik ajnározták télen, hogy szuper, adjunk neki időt, majd kinövi. Valahogy eltűntek ezek az emebrek...
noartist írta: 2022.08.05. 07:31 November óta már nem kevés idő telt el, de ez a rádió még mindig tele van technikai hibákkal. Most 30-kor egyszerűen levágták az éppen forgó számot, és akkor a hírblokkokról még nem is beszéltem.
 #196989  Szerző: p0tyi
 
De átálltak már Daletre?
 #196988  Szerző: noartist
 
November óta már nem kevés idő telt el, de ez a rádió még mindig tele van technikai hibákkal. Most 30-kor egyszerűen levágták az éppen forgó számot, és akkor a hírblokkokról még nem is beszéltem.
 #196971  Szerző: shadoe
 
Amit a másik rádió slágerlistájáról írtam, azt itt nem mondhatom el. Ez a mai Petőfi lista egy borzalom volt.
És nemcsak a 2 óra alatt összeszedett röpke 13 magyar szám miatt (bár nem értem, a szombat délutáni 4-5 óra miért nem elég a magyar zenéknek, hogy a vasárnapi Top 30-ba is ilyen szinten bezsúfolják) - de sajnos a külföldiek nagy része is gyenge eresztés. Évek óta nem volt ilyen színvonaltalan a Petőfi lista...
Ja, és egy apróság: nem Kate "Báss". Már nem először hallom a nevét ebben a rádióban így kiejtve. Nem tudom, vajon Báss elnök is mit szólna ehhez?
 #196968  Szerző: 007
 
Jó lenne, ha nem használna zenés bedet a kedves műsorvezető, ha már a megszólalást rákeveri a zene intrójára... :oops: :( :ayfkm: :yuno:
 #196959  Szerző: dkvalmos
 
Nagyon sajnálom, az egyik legjobb DJ volt szerintem, nyugodjék békében!
 #196926  Szerző: shadoe
 
Nekem már akkor szétesett, amikor az ikszedik negyedévenkénti váltás (inkább variálás...) bekövetkezett.
Van egy olyan érzésem, hogy minden egyes váltással egyre jobban el is butult a rádió. Emlékszem, amikor pár hónapja éppen a huszadik arculatot találták ki, a Red Hot Chili Peppers "Black Summer"-je volt az első az akkori - még Petőfi Top 40-en.
Nem kellett sok, a húszarcú új Petőfi éppen a tizennyolcadik arcát is bemutatta, és a Black Summer úgy farolt ki a listáról és a rotációból, mint annak a rendje (előtte meg agyonjátszották).
Most megint fel van töltve jó sok kommersz, lapos, számomra érdektelen és túljátszott atom Number One-nal. Legszívesebben küldeném már a fenébe Mary J. Blige "Family Affair", Gotye "Somebody I Used To Know" vagy Demi Lovato "Cool Summer" c. "fergeteges művét". Annyit mennek, mint egy mostani új sláger, de mi a fenének? Kit érdekel ez, hogy férnek ezek meg az óránkénti 8-10 új zene között, és miért nem elég maximum hetente 1-2x "kibírni" ezeket a rotációban?
Nem félreértendő, nekem a Petőfi egy teljes értékű CHR/Top 40 rádió a mostani formájában, valóban sok jó újdonsággal és változatos zenei kínálattal, de ezek az indokolatlan gyakorisággal, szűk repertoárból kiszedett, állandóan futtatott 8-10 éves zenék nagyon rombolják a színvonalat, ráadásul a fent felsorolt előadóknak ezeknél sokkal jobb dalai is voltak, és nyilván lehetne ennél sokkal több és minőségibb zenét beszerkeszteni az elmúlt 10-20-30 évből.
 #196924  Szerző: noartist
 
Mi történt? Szétesett ma a zenei szerkesztés, olyan, mintha teljesen véletlenszerűen jönnének a zenék egymás után. Olyan stílusváltások vannak, amiket november óta én még nem tapasztaltam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 514