RADIOSITE Fórum

  • Retro Rádió

 #197027  Szerző: Attis
 
shadoe írta:
knoskamatee írta: 2022.08.14. 17:18 Dua Lipa - One Kiss, most… köszi. váltsatok már nevet, vagy valami. 🥲👍
Hallgattam a műsort én is, igen, ezen én is felkaptam a fejem. Mondom, ez mióta retro? És nem sokkal később jött egy September szám is, a "Cry For You", még csak pár éves az is.
Azért az a szám 16 éves... :blush:
 #197026  Szerző: shadoe
 
knoskamatee írta: 2022.08.14. 17:18 Dua Lipa - One Kiss, most… köszi. váltsatok már nevet, vagy valami. 🥲👍
Hallgattam a műsort én is, igen, ezen én is felkaptam a fejem. Mondom, ez mióta retro? És nem sokkal később jött egy September szám is, a "Cry For You", még csak pár éves az is.
 #197025  Szerző: pébégáz
 
knoskamatee írta: 2022.08.14. 17:18 Dua Lipa - One Kiss, most… köszi. váltsatok már nevet, vagy valami. 🥲👍
Szerintem legyen Moslék Rádió.
 #197024  Szerző: knoskamatee
 
Dua Lipa - One Kiss, most… köszi. váltsatok már nevet, vagy valami. 🥲👍
 #197014  Szerző: zenefalo
 
p0tyi írta: 2022.08.11. 06:48 Milyen jó lenne, ha Freddie - Mary Joe-ból nem egy YouTube rip verzió menne a videoklip hangeffektjeivel, monoban, az ország piacvezető rádiójában...
Igényesség a köbön :gülü2:
 #197010  Szerző: p0tyi
 
Milyen jó lenne, ha Freddie - Mary Joe-ból nem egy YouTube rip verzió menne a videoklip hangeffektjeivel, monoban, az ország piacvezető rádiójában...
 #196930  Szerző: p0tyi
 
Optimize space usage (reproduce the text) - ezt kellene kikapcsolnia a Magic RDS-ben vagy más RDS szoftverben a technikusoknak, hogy ne ismétlődjön feleslegesen az RDS RT szövege, amennyiben rövidebb a karakterlimitnél. Továbbra is elég hülyén néz ki érintőképernyős rádión ha mondjuk az Alane vagy az Edda - Kor megy:

Wes - Alane Wes - Alane Wes - Alane Wes - Alane Wes - Alane Wes - Alane Wes - Alane :D

Optimalizálásról szó sincs, a teljesen kitöltött karalterlimit miatt így valójában lassabban töltődik be a RadioText, mintha nem lenne ez a funkció.
 #196920  Szerző: robert11
 
Sziasztok!
Hát igen csak nagyot változott a rádió a 18as évhez képest meg is lepett bár őszintén megmondva nekem jól jött a Tarisznya szempontjából mert az óta nagyon szeretem ismét hallgatni a Popptarisznya adását bár hozzá kell tennem, hogy néha sok zenét nem az eredeti verzióban adnak le ad le Laci azon azért változtatni kéne de már hozza azt a hangulatot mint amikor még a Petőfin ment vagy a poptarisznya.hu-on az adás. Valami ilyesmire is vágytam ha már itt mai slágerek közül nem játszanak zenét mint ugyan csak a két említett helyeken. Hát őszintén B Tóthtól mikor hallottatok PL Alexandra Stantól bármilyen számot is? És most tessék meg ilyen is megy. Ja meg így hogy jobb lett az adás, én keveslem a műsor időtartamát szerintem nagyon rosszul tették hogy lecsökkentették mert ilyen felállásban ilyen zenék mellett elhallgatgatnám meg hiányzik belőle a Hegedűssel való társalgás, valamint a magnósblokk is. Abaházinak kéne kevesebb műsor időtartam nem tudom rá mennyien kíváncsiak a hallgatók mint egy B Tóthra.
Villám Gézára én is emlékszem én is még a Danubiuszos korszakban hallgattam. A Tarisznya akár mehetne úgy is mint annó a Petőfin volt 15 órától 20 óráig az már terjedelmes lenne, és még utána akinek kedve van, hallgathatná Abaházit akkor maradhatna az ő sávja is. Néha van ismétlés a műsorban de ezt is már megszoktuk ez legyen a leg kevesebb mert mostanában mondjuk még az ismétlések is bejönnek.
 #196910  Szerző: Glenn
 
shadoe írta: 2022.07.12. 19:54a Danubiusban az AT40-t mindig profin levezette (imádtam azt a műsorvezetést, teljesen visszahozta az eredeti amerikai műsorvezetés hangulatát)
Igen, a stílusa hiánypótló volt és ma is elférne az éterben. Persze szalonképesebben. :yes:
 #196902  Szerző: shadoe
 
Adani12345 írta: 2022.07.12. 16:39 Villám Géza telefonbetyárkodásai jó hallgatottsággal mentek a Rádió Bridge-ben azért rúgták ki, mert nem tudta hol a határ. Volt 2000 körül egy vasutas sztrájk, ahol egy MÁV vezér is, aki próbált egyezségre jutni meghalt szívrohamban és Géza élő adásban eldúdolta a MÁV szignált és bemondta, hogy koporsó érkezik a 2. vágányra.
Igen, így igaz, és köszönöm is a kiegészítést. Soha nem a kreativitással volt ott baj, sőt emlékszem, a Danubiusban az AT40-t mindig profin levezette (imádtam azt a műsorvezetést, teljesen visszahozta az eredeti amerikai műsorvezetés hangulatát).
Amúgy nem az volt az egyetlen halállal való viccelődés, a néhai Soós Imre színésszel is eljátszotta ezt, hogy exhumálták sós a teste, stb... Ez nyilván vállalhatatlan és undorító.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 209