RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#198937  Szerző: kondalyuk

p0tyi írta: 2023.04.25. 10:57 Aggodalomra semmi ok, ha valami nem tetszik. Ugyanis negyedévente teljes koncepcióváltás van ennél a rádiónál, jön az egyik csinovnyik, jön a másik, mindenki mást akar. Szóval türelem, majd megint változni fog minden úgyis. :punch:
Tény, hogy nem tetszik, de ez egy szubjektív vélemény, ami nem alkalmas szakmai kérdések melletti vagy elleni érvelésre.
Csak sajnálom az egészet, ez a rádió látott már szebb napokat, a rotáció és a műsorrend szétzilálása közben pedig lassan eltűnik a hallgatottság...
 #198933  Szerző: p0tyi

Aggodalomra semmi ok, ha valami nem tetszik. Ugyanis negyedévente teljes koncepcióváltás van ennél a rádiónál, jön az egyik csinovnyik, jön a másik, mindenki mást akar. Szóval türelem, majd megint változni fog minden úgyis. :punch:
 #198925  Szerző: kondalyuk

shadoe írta: 2023.04.23. 20:40 [...] A hétköznapi 19-20 órás sáv egész jó lett. A többiről meg no komment, és hát a hozzászólások gyakoriságából is azt látni, nem sok érzelmet és lelkesedést vált ki az egész rádió a többségből.
Az esti Ej, mi a Cool szerintem nagyon nincs rendben. Abban a pár hétben volt jó, amíg tematizált listák mentek, valóban friss, aktuális dalokkal.
Ez, hogy pl. az agyonjátszott Taylor Swift - Anti-Hero Amerikában éppen a 46. helyen van, nem a "zenében első" és a "világ legjobb slágerlistái" érzést adja vissza. Ha 3 hónap múlva a 98. helyen lesz, akkor is leadják majd nagy büszkén, csak hogy az szólhasson, nehogy valami új?

A többiben viszont egyetértek, sikerült ismételten egy teljesen kihipózott, ki tudja kinek szól rotációt összerakni nappal. Este még valamennyire progresszív, de az éjszakai magyar zenék között is kezdenek felbukkanni a kereskedelmi rádiók által agyonjátszott borzalmak.
 #198903  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2023.04.23. 20:35 Ma csak külföldi dalok szerepeltek a Petőfi Chart-ban.
Szerintem így több értelme van, hogy egyik nap magyar, másik nap külföldi dalok mennek. Hasonlóan, mint régen a Petőfi és európai lista. :yes:
Úgy látom, a listaműsorok (most már) alapjában véve rendben vannak a Petőfinél. A hétköznapi 19-20 órás sáv egész jó lett. A többiről meg no komment, és hát a hozzászólások gyakoriságából is azt látni, nem sok érzelmet és lelkesedést vált ki az egész rádió a többségből.
 #198902  Szerző: kondalyuk

Ma csak külföldi dalok szerepeltek a Petőfi Chart-ban.
Szerintem így több értelme van, hogy egyik nap magyar, másik nap külföldi dalok mennek. Hasonlóan, mint régen a Petőfi és európai lista. :yes:
 #198701  Szerző: altermanus

Kedves Qing36! Átfogjuk értékelni, hogy te ezt szeretnéd, és jelentkezünk! :troll:
 #198684  Szerző: altermanus

Snake05 írta: 2023.03.27. 09:07
shadoe írta: 2023.03.26. 20:39 Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
Most totál mellőzve vannak, csak a Flowers szól. Na, ez a nagy baj. És ez is az én teóriámat erősíti. Ez az idióta "egy előadótól csak egy számot játszani"-hozzáállás. Hülyét tudok ettől kapni, tisztelet a kevés rádiós kivételnek.
A Wrecking Ball-t pedig évek óta nem játssza senki, pedig szerintem ez az egyetlen értékelhető dal ettől a nőtől.
Nekem a Climb tetszik, hiába, nem vagyunk egyformák :) és azt csak 3 helyi rádió játszotta.
 #198683  Szerző: p0tyi

Mi értelme van annak, hogy leírjátok, nektek személy szerint melyik zene tetszik és melyik nem? Egy széles elérésű rádióról beszélünk.
 #198682  Szerző: Snake05

shadoe írta: 2023.03.26. 20:39 Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
Most totál mellőzve vannak, csak a Flowers szól. Na, ez a nagy baj. És ez is az én teóriámat erősíti. Ez az idióta "egy előadótól csak egy számot játszani"-hozzáállás. Hülyét tudok ettől kapni, tisztelet a kevés rádiós kivételnek.
A Wrecking Ball-t pedig évek óta nem játssza senki, pedig szerintem ez az egyetlen értékelhető dal ettől a nőtől.
 #198681  Szerző: shadoe

Én mind a két szempontot értem (tehát menjen a Flowers), de figyeltétek, hogy amióta ez az erősen "közepes" szám bejött, egyből eltűnt a rádiókból a Midnight Sky meg a Nothing Breaks Like A Heart? Ezek a zenék az orrvérzésig mentek Miley Cyrustól évekig, mind a R1-en, Petőfin és a helyi adókon is.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 544