RADIOSITE Fórum

  • Petőfi Rádió

 #199377  Szerző: altermanus
 
Legyen pop, de idézem saját magamat...
Legyen egy olyan rádió, ahol reggelente nem röhögnek, és délután nem kérdezik meg a hallgatót, hogy volt-e majálison.
Ha már közszolgálat, és zenei rádió.
- koncertek
- fesztiválok
- hazai és nemzetközi szinten
- ki, hol, mikor.
 #199350  Szerző: 007
 
Valaki el tudja magyarázni, esetleg szakmai érvekkel alá tudja támasztani az indokot arra, hogy miért keverik le a L'lamour Toujours című dal utolsó másfél percét? Ritkaszar a Que pont beállítása. Konkrétan a dal utolsó része, ami a csattanója lenne a dalnak, eddig sosem került adásba... ráadásul mindenféle verzióban hallottam már megszakítani, műsorvezetői megszólalást is kevertek már rá, vagy hosszú ID a következő dal dinamikus intrójával... Nincs az ott dolgozóknak füle és ritmusérzéke? Vagy szarul került a Daletbe és jóvanazúgy!? :stare:

Ja és egyébként ez a legkisebb gond itt. Már szerintem ők sem tudják, kinek akarnak szólni... a délutáni órákban ez az "Egész úton" reloaded valami borzalmas. A "Talpra Magyar" lehetett volna teljesen kuka, mintsem egy órával rövidebb. Egyre nagyobb kínzás hallgatni. Az alternatívról popra alakítás után 5 évre elengedtem ezt a rádiót. Valószínűleg újabb mosolyszünet jön... :(
 #199334  Szerző: pébégáz
 
Nickman írta: 2023.05.28. 22:49 Május elején felmondták a szerződést a gyártó Petőfi Media Group-pal, így nem készülnek új részek.
Tényleg. Erre gondolhattam volna.
 #199332  Szerző: Nickman
 
Május elején felmondták a szerződést a gyártó Petőfi Media Group-pal, így nem készülnek új részek.
 #199329  Szerző: pébégáz
 
Úgy tűnik,nem készülnek már új részek a Talpig magyarból. Hetek óta ismétlések mennek.
 #199244  Szerző: Derrick
 
shadoe írta: 2023.05.18. 18:24 A mai csodarotáció egy találomra kiválasztott félórája (11.00-11.30): Ed Sheeran: Bad Habits, RAYE: Escapism, Magidom, Shakira: Waka Waka, Tom Grennan: Little Bit Of Love, Caramel: Lélekdonor, Everything But The Girl: Missing (utóbbi 4 egymás után).
ZeNNNÉÉben elsŐŐŐŐ!!!

"Caramel: Lélekdonor, Everything But The Girl: Missing "
Ezek miért égtek be az agyakba mint kötelezően játszandó dalok ?
 #199239  Szerző: shadoe
 
A mai csodarotáció egy találomra kiválasztott félórája (11.00-11.30): Ed Sheeran: Bad Habits, RAYE: Escapism, Magidom, Shakira: Waka Waka, Tom Grennan: Little Bit Of Love, Caramel: Lélekdonor, Everything But The Girl: Missing (utóbbi 4 egymás után).
ZeNNNÉÉben elsŐŐŐŐ!!!
 #199238  Szerző: Derrick
 
p0tyi írta: 2023.05.18. 17:36 Önmagához képest volt a Petőfi legértelmezhetőbb korszaka a hivatkozott. De úgysem hallgattad.
Ez gyenge védés volt ......
 #199237  Szerző: p0tyi
 
Önmagához képest volt a Petőfi legértelmezhetőbb korszaka a hivatkozott. De úgysem hallgattad.
 #199229  Szerző: Derrick
 
p0tyi írta: 2023.05.18. 14:09
Derrick írta:
p0tyi írta: 2023.05.17. 08:18 Jól van, finoman, de máris érezhető, hogy a régi-új csapat mindent megtesz a rádió további szétverése érdekében. Noname, fos, alter zenék, CHR-jellegű erőlködés. Irány a 300.000 hallgató. Bravo.

Januártól májusig rendben volt.
Amennyiben azt akarod mondani, hogy szakmailag az elmúlt pár hónap rendben volt, akkor elég fura filmet nézel .
Nem látok a piacon olyan szakembert aki ebből a szrból várat tudna építeni. Andy Bloom és társai meg szépen ki lettek itthonról golyózva, mondván van itt pár ember aki már mindent megtanult tőlük, sőt már többet is tudnak. Aztán valahogy mindenki csak a 20 évvel korábbi tirádákat loopolja , figyelmesen elkerülve mindennemű innovatív irányt.
Attól függ, miről beszélünk. A brand halott és nem nagyon hozható helyre. Marketing nincs. De relatív értelemben igenis zenei, arculati téren rendben volt a jan-máj közti időszak. A szöveges tartalom sokat javult.

Az elmúlt évek szakmai alkalmatlanságából eredő súlyos hallgatottsági zuhanást sikerült megállítani, március-áprilisra stagnálni kezdett az élesen zuhanó hallgatószám.

Most megint kezd széthullani minden. Bekapcsolom, és 5 percen belül jön valami durva elkapcsolási faktor.
Mondj nekem egy nyomós érvet amiért az általad megjelölt időszakban érdemes lett volna Petőfit hallgatnom.
Miben adott többet , jobbat vagy mást mint a piac többi szereplője ?
Az akkori programos tanácsadó eddigi szakmai állomásai közöl, megneveznél csupán egy rádiót, ahol a hallgatottság nőtt a tevékenysége alatt ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 544