Munkahelyen és a kocsiban valamikor a Petőfit hallgattam, elviselhető volt, de egy-egy zeneszámot egy nap 2-3 alkalommal is leadtak. Pedig nem ültem a rádió előtt egész nap. Munkahelyen napi 8 órában ment a rádió, de így is ismétlődtek a zenék. Sok alternatíva nem volt. Aztán beszereuzem egy régi őskövület Sony mobiltelefont. Na, az lett az online rádiózás forrása egy Lidl-ben vásárolt bluetooth hangszóróval. Így már a hangminőség is elfogadható lett, nem olkyan zsebrádiószerű volt. Aztán ugye a Petőfiről kirúgtak mindenkit. Mikor autóval mentem, akkor kénytelen voltam azt hallgatni. Na, valami borzalom lett az egész. Sosem hallott zenék, (bár egynémelyiket zenének nevezni túlzás) átgondolatlan zenei válogatáés. Önmagában azzal még nem lenne baj, ha magyar zenék mennének, de azért legyen már egy szint, ami alá nem megyünk. Meg el kellett volna dönteni, hogy mégis melyik kor zenei világát akarják tükrözni. Kocsiban nincs online rádiózás, így valami alternatíva kellett amit hagyományos rádióval lehet fogni. A Best FM sajnos hozzánk már nem nagyon ér el, ezért maradt az online rendszer itthon is annyival megfűszerezve, hogy egy másik öreg telefon kimenete egy FM transzmitterbe csatlakozik, így a házban már hagyományos rádióval mindenhol fogható a BEST FM. A kocsiban is ezt hallgatom, de ha nem az adó irányába indulok, akkor a Petőfi volt az alternatíva, de amilyen borzalmas zenék vannak, azt hiszem a Retró lesz az utódja.