RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#202630  Szerző: Landsmann

007 írta: Ma, 09:27 Kíváncsi vagyok, mikor lesz újabb váltás és mennyivel lesz szarabb a mostaninál... ha még egyáltalán ennél van lejjebb... :yeah:
Szerintem nem nagyon van már lejjebb. Amilyen borzalom a zenei összeállítás, akkor már jobb a csend ha nincs más hallgatható rádió.
 #202629  Szerző: 007

Kíváncsi vagyok, mikor lesz újabb váltás és mennyivel lesz szarabb a mostaninál... ha még egyáltalán ennél van lejjebb... :yeah:
 #202602  Szerző: p0tyi

Szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy ez, az itt sokak által kedvelt rádió a tavalyi évben óránként 165.000 Ft-jába került a magyar adófizetőknek. Meglepne, ha az idén olcsóbb lenne, de ezt majd csak utólag tudjuk meg. Ezzel az összeggel a jelenlegi Petőfi Rádió Magyarország valaha volt legdrágább rádióállomása, de megkockáztatom, nevesebb, népszerűbb nyugati közrádiók sem kerülnek ennyibe.

Pont ugyanannyiba kerül ez a zenegép, mint az MTVA összes többi rádiócsatornája együttvéve, úgy, hogy ott sokkal nagyobb munka folyik, nagyobb stábbal.

Forrás, 141. oldal.
 #202578  Szerző: Landsmann

Munkahelyen és a kocsiban valamikor a Petőfit hallgattam, elviselhető volt, de egy-egy zeneszámot egy nap 2-3 alkalommal is leadtak. Pedig nem ültem a rádió előtt egész nap. Munkahelyen napi 8 órában ment a rádió, de így is ismétlődtek a zenék. Sok alternatíva nem volt. Aztán beszereuzem egy régi őskövület Sony mobiltelefont. Na, az lett az online rádiózás forrása egy Lidl-ben vásárolt bluetooth hangszóróval. Így már a hangminőség is elfogadható lett, nem olkyan zsebrádiószerű volt. Aztán ugye a Petőfiről kirúgtak mindenkit. Mikor autóval mentem, akkor kénytelen voltam azt hallgatni. Na, valami borzalom lett az egész. Sosem hallott zenék, (bár egynémelyiket zenének nevezni túlzás) átgondolatlan zenei válogatáés. Önmagában azzal még nem lenne baj, ha magyar zenék mennének, de azért legyen már egy szint, ami alá nem megyünk. Meg el kellett volna dönteni, hogy mégis melyik kor zenei világát akarják tükrözni. Kocsiban nincs online rádiózás, így valami alternatíva kellett amit hagyományos rádióval lehet fogni. A Best FM sajnos hozzánk már nem nagyon ér el, ezért maradt az online rendszer itthon is annyival megfűszerezve, hogy egy másik öreg telefon kimenete egy FM transzmitterbe csatlakozik, így a házban már hagyományos rádióval mindenhol fogható a BEST FM. A kocsiban is ezt hallgatom, de ha nem az adó irányába indulok, akkor a Petőfi volt az alternatíva, de amilyen borzalmas zenék vannak, azt hiszem a Retró lesz az utódja.
 #202568  Szerző: 007

Piramis, Hősök, Muzsikás... botrányosan szar, börtönbe az elkövetőkkel!
 #202566  Szerző: Dani

Ezt bezzeg már nem akarják megváltoztatni... Olyan, mintha arra törekednének, hogy minél rosszabb legyen, most ezek szerint elég rossz így a Petőfi, ezt már nem kell megváltoztatni.
 #202563  Szerző: knoskamatee

007 írta:Tudjuk azt, hogy ki a főszerkesztő? Ki a felelős szerkesztő, ki szerkeszti a zenéket?
Ezek az adatok publikusak??

Szeretném tudni a neveket, ki követte el ezt a szart... :yuno:
Dominik Zsolt most a csatornaigazgató, ennyi ami nyilvános.
előtte Béli Ádám "jobbkeze" volt 2021 és 2023 között, mint felelős szerkesztő.
 #202560  Szerző: 007

Tudjuk azt, hogy ki a főszerkesztő? Ki a felelős szerkesztő, ki szerkeszti a zenéket?
Ezek az adatok publikusak??

Szeretném tudni a neveket, ki követte el ezt a szart... :yuno:
 #202557  Szerző: mihalylovics

Promenád írta: 2024.08.28. 11:21
mihalylovics írta: 2024.08.25. 23:26
Promenád írta: 2024.08.25. 11:18

Park FM, meg a közrádiózás? :lool: Engedjük el. Ahányszor belehallgattam egy böfögés nem sok, de annyi megszólalást sem hallottam rajta. Csak annyi a változatosság, hogy az auto dj-n és a live stream-en is más zene megy. :vomit:
szerintem kizárólag ZENEILEG értette, nem tartalmilag...
Zeneileg ez inkább a régi Rádió Café, amit azt hittek, ha egy országos rádió fog másolni, akkor országos lesz. Nem jött be az ötlet.
Miért, van erre külföldi példa is: Rádio_FM, FM4, kicsit a Val 202 is, a BBC Radio 1-ről és a P3 SR-ről már inkább nem is beszélek...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 616