RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#202675  Szerző: Derrick

kondalyuk írta: 2024.09.14. 19:06 Kisbali Bence off, ma van (illetve hajnalban lesz majd) utoljára.
Úgy értesültem Zámbó Jimmy dallal fog elköszönni.
 #202669  Szerző: kondalyuk

Kisbali Bence off, ma van (illetve hajnalban lesz majd) utoljára.
 #202663  Szerző: Landsmann

Ja, hát a Petőfi rádió olyan lett, mintha mindenféle művaj zenéi egy mappába lennének mentve, aztán onnan a Vinamp véletlenszerű lejátszással választ ezt-azt. :) De talán még ez el is menne valahogy. De hogy olyan zenei alkotások vannak, amiket a büdös életben sosem hallottam, az egy dolog, lehet más hallotta. De hoyg sokszor túlzás zenének nevezni, az biztos. Majdhogynem úgy fest, olyan zenéket játszanak, pontosabban azoknak a "zenéi" játszák, akik lojálisak a jelenlegi rendszerhez. Hogy zeneileg ezek az alkotások értékelhetetlenek, az nem érdekel senkit. Legfeljebb a reklámozókat, mert nem mindegy mennyien hallják az adott rádióban elhangzó reklámot.
 #202662  Szerző: 007

"Attól, hogy mi van külföldön, az még nem biztos, hogy Magyarországon is működik. "

Ez ami most zajlik, biztosan nem működik...

Jobb lenne inkább egy külföldi rádió másolata mint ez a saját, egyedi szeméttelep. Fizikai fájdalmat érzek tőle, egyszerűen nem vagyok képes tobább hallgatni a halott pénzt és a nélküledet egymás után, köztük illéssel és vallásos siratókkal. Kukába a projekttel, a rádió tulajaival...
 #202655  Szerző: Promenád

mihalylovics írta: 2024.08.30. 01:32
Promenád írta: 2024.08.28. 11:21
mihalylovics írta: 2024.08.25. 23:26

szerintem kizárólag ZENEILEG értette, nem tartalmilag...
Zeneileg ez inkább a régi Rádió Café, amit azt hittek, ha egy országos rádió fog másolni, akkor országos lesz. Nem jött be az ötlet.

Miért, van erre külföldi példa is: Rádio_FM, FM4, kicsit a Val 202 is, a BBC Radio 1-ről és a P3 SR-ről már inkább nem is beszélek...
Attól, hogy mi van külföldön, az még nem biztos, hogy Magyarországon is működik. ;)
 #202630  Szerző: Landsmann

007 írta: 2024.09.09. 09:27 Kíváncsi vagyok, mikor lesz újabb váltás és mennyivel lesz szarabb a mostaninál... ha még egyáltalán ennél van lejjebb... :yeah:
Szerintem nem nagyon van már lejjebb. Amilyen borzalom a zenei összeállítás, akkor már jobb a csend ha nincs más hallgatható rádió.
 #202629  Szerző: 007

Kíváncsi vagyok, mikor lesz újabb váltás és mennyivel lesz szarabb a mostaninál... ha még egyáltalán ennél van lejjebb... :yeah:
 #202602  Szerző: p0tyi

Szeretném felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy ez, az itt sokak által kedvelt rádió a tavalyi évben óránként 165.000 Ft-jába került a magyar adófizetőknek. Meglepne, ha az idén olcsóbb lenne, de ezt majd csak utólag tudjuk meg. Ezzel az összeggel a jelenlegi Petőfi Rádió Magyarország valaha volt legdrágább rádióállomása, de megkockáztatom, nevesebb, népszerűbb nyugati közrádiók sem kerülnek ennyibe.

Pont ugyanannyiba kerül ez a zenegép, mint az MTVA összes többi rádiócsatornája együttvéve, úgy, hogy ott sokkal nagyobb munka folyik, nagyobb stábbal.

Forrás, 141. oldal.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 617