RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#202779  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.10.01. 21:31 Állítólag egy éves ez a förmedvény pusztulat szar, hát már le lehetne húzni a wc-n mert kurva büdös. Épp nóta nincs már benne. De ez az egyszer isteni mise zene, aztán Zámbó Jimmy, majd beraknak egy nevenincs előadót, aki szar is, majd aztán 60x a nélküled, meg a lökd ide a sört stb. Gusztustalan, hallgatatóűző. Imádtam a Petőfit, mikor fiatal hazai zenekarok szóltak csak itt és sehol máshol. Szerintem azzal jobban építették a hazai zenei életet, mint egy metál után a homokórával, aztán egy Manuel és utána egy instrumentális jazz zenével és végül nem utolsó sorban Tóth gagyival és Nagy Feróval. Szerintem alpári, ami itt zajlik. Komolyan mondom, Petőfi nyakonbaszná az elkövetőket. Ez a rádió egy nemzeti gúny lett.
Az egész MTVA egy pénznyelő kiszolgáló intézmény. Nem tudtad? Annak lesz igaza, aki azt tanácsolja, hogy senki sem ,,fogyassza a termékeiket", mert árad belőle, hogy hamis látszat az egész. A fiatal zenekarok bemutatását is enged el, csak az tudott színre lépni, aki közelebb volt a tűzhöz. De, megvallom őszintén akkor sem hallgattam a Petőfit, mert ezek a mai zenekarok már elnézést, de annyira lapos és ingerszegény muzsikákat csinálnak, hogy rossz hallgatni. Ha látnék benne fantáziát, akkor én is azt mondanám: Rendben, legyen ez a tematika. De, amíg nincsen magukban a zenékben sem olyan, aki sok embert megfogna, amiben látnák, hogy van fantázia, addig egy nagy rakás fekália az egész.
 #202758  Szerző: 007

Állítólag egy éves ez a förmedvény pusztulat szar, hát már le lehetne húzni a wc-n mert kurva büdös. Épp nóta nincs már benne. De ez az egyszer isteni mise zene, aztán zámbó jimmy, majd beraknak egy nevenincs előadót aki szar is, majd aztán 60x a nélküled meg a lökd ide a sört stb. Gusztustalan, hallgatatóűző. Imádtam a Petőfit, mikor fiatal hazai zenekarok szóltak csak itt és sehol máshol. Szerintem azzal jobban építették a hazai zenei életet, mint egy metál után a homokórával, aztán egy manuel és utána egy instrumentális jazz zenével és végül nem utolsó sorban tóth gagyival és nagy feróval. Szerintem alpári ami itt zajlik. Komolyan mondom, Petőfi nyakonbaszná az elkövetőket. Ez a rádió egy nemzeti gúny lett.
 #202756  Szerző: pébégáz

Egyébként egy összevisszaság az egész. Az egyik óra jó, a másik szenvedős. Kiszámíthatatlan.
 #202755  Szerző: pébégáz

Eddig nem hallgattam huzamosabb ideig a tavalyi átalakítás óta, de most megpróbálkoztam vele. Több napnyi (nem 0-24) hallgatás után azt mondom, hogy adnak jó számokat is,de azokhoz végig kell hallgatni naponta kétszer a Nélküledet ,meg egyéb olyan dalokat, amik 10-15 évesek. A múlt héten a Magna Cum Laude-Köszönet ment naponta kétszer, ma meg a Vidéki sanzon.
 #202745  Szerző: knoskamatee

csodás kopott kazettás 64k minőségben szól nálatok "Zoltán Erika – Túl Szexi?" felvétele. :hit:
viszont egyre kevesebbszer akad a Dalet, ezért jár a pacsi. :yes:
 #202707  Szerző: p0tyi

kisbalib írta: 2024.09.22. 12:00
007 írta: 2024.09.17. 17:57 Remélhetőleg a műsorvezető(k) kirúgdosása egyenlő egy újabb arculattal. Ezt a hányingert minden egyes nap kár erőltetni. :sick:
Köszönöm a kérdést, saját döntés volt a távozás! ;) és nem Zámbo Jimmy szólt az elköszönés után.
Bátor döntés, gratula. És érthető, van, ami nem mutat jól a CV-ben. :)
 #202703  Szerző: Promenád

kisbalib írta: 2024.09.22. 12:00
007 írta: 2024.09.17. 17:57 Remélhetőleg a műsorvezető(k) kirúgdosása egyenlő egy újabb arculattal. Ezt a hányingert minden egyes nap kár erőltetni. :sick:
Köszönöm a kérdést, saját döntés volt a távozás! ;) és nem Zámbo Jimmy szólt az elköszönés után.
Jól tetted. A legjobb az lenne, ha mindenki felmondana és nem asszisztálna közszolgálati médiumokban. ;)
 #202699  Szerző: kisbalib

#202678  Szerző: troll

Derrick írta: 2024.09.17. 10:49
kondalyuk írta: 2024.09.14. 19:06 Kisbali Bence off, ma van (illetve hajnalban lesz majd) utoljára.
Úgy értesültem Zámbó Jimmy dallal fog elköszönni.
Bukott diák ?
 #202677  Szerző: 007

Remélhetőleg a műsorvezető(k) kirúgdosása egyenlő egy újabb arculattal. Ezt a hányingert minden egyes nap kár erőltetni. :sick:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 617