RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#202842  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.10.26. 11:48
Promenád írta:
007 írta: 2024.10.22. 20:43 Simán leadják 2x ugyanazt az előadót vagy együttest. Nagyon szűk, kevés zenét ismétel, de sok rossz retro szeméttel agyonverik még jobban. Tragédia.
Sávos zenei kínálat mennyivel lenne jobb ötlet? Magyarul mennyivel jobb, ha az ember kutyulja, mint hogy tematizálna órákra lebontva?
Ezzel a zenei kínálattal mindenhogy szar az egész... :yuno:
Igazad van, egyetértek veled. Menthetetlen az egész.
 #202840  Szerző: 007

Promenád írta:
007 írta: 2024.10.22. 20:43 Simán leadják 2x ugyanazt az előadót vagy együttest. Nagyon szűk, kevés zenét ismétel, de sok rossz retro szeméttel agyonverik még jobban. Tragédia.
Sávos zenei kínálat mennyivel lenne jobb ötlet? Magyarul mennyivel jobb, ha az ember kutyulja, mint hogy tematizálna órákra lebontva?
Ezzel a zenei kínálattal mindenhogy szar az egész... :yuno:
 #202822  Szerző: Promenád

#202817  Szerző: 007

Simán leadják 2x ugyanazt az előadót vagy együttest. Nagyon szűk, kevés zenét ismétel, de sok rossz retro szeméttel agyonverik még jobban. Tragédia.
 #202811  Szerző: knoskamatee

Rickykeee23 írta: 2024.10.21. 16:56
007 írta: 2024.10.21. 13:48 Fogják már fel végre, hogy továbbra is szar a zene, kockahas, jazz, pataky atilla, halott pénz és edda kormoránnal meg egy kis nélküleddel maga az igénytelenség. Semmilyen módon nem támogatja, hanem inkább bomlasztja a magyar zenét és a még el nem kapcsoló hallgatók ízlését is. Tragikus, ami ebben a rádióban történik. A "Nagyon zene!" óta egyáltalán nem sikerült jó rádiót csinálni belőle, annak pedig mindjárt 10 éve hogy szétkúrták. :ayfkm:
Ha le lesz írva 1000x, hogy szar, akkor is szar marad. Tégy úgy mint én.. még véletlenül se kapcsolj a Petőfire. (Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy fáj az embernek, mert közpénzből van fenntartva a szar..)
jogos és szar is fog maradni.
bevallom néha odakapcsolok a "De a kocsma" című műsorra és csípek el jó kortárs magyar zenéket. például Maluridé koncerten már voltam, mert itt hallottam róluk először. csak mellé végig kell szenvedni az alap rotáció hányásait. :P
 #202810  Szerző: knoskamatee

Milán88 írta: 2024.10.16. 05:42
knoskamatee írta: 2024.10.15. 22:35 változott a műsorrend!

tegnap óta van újra jazz éjféltől és hétvégente pedig reggel mese. így próbálják egy picit felturbózni a két új netes rádiót:
hétfő-vasárnap 00:00–01:00 | Szakcsi Jazzóra
szombat-vasárnap 07:00–08:00 | Csukás Meseóra
és kap egy kis tartalmi frissítést a Befordultam a konyhára című műsor is.

most az, hogy így mégjobban szétgyepálják az arculatot, akkor így már kik maradnak hallgatók? a jazz még elfér, hisz ilyenkor majdnem, hogy nulla ember hallgatja, meg volt régebben is. de az, hogy mesék és mondókák hétvégén reggel Király Kittivel? hááááát… :gülü2:

nyugodtan merem állítani, hogy az MTVA portfolióban a Dankó van most a legjobban összerakva és talán még a Sport is ilyen.
Ezt hol olvastad?
elég sűrűn posztolják fészbúkon: https://www.facebook.com/photo?fbid=974 ... 4257743051
 #202808  Szerző: Rickykeee23

007 írta: 2024.10.21. 13:48 Fogják már fel végre, hogy továbbra is szar a zene, kockahas, jazz, pataky atilla, halott pénz és edda kormoránnal meg egy kis nélküleddel maga az igénytelenség. Semmilyen módon nem támogatja, hanem inkább bomlasztja a magyar zenét és a még el nem kapcsoló hallgatók ízlését is. Tragikus, ami ebben a rádióban történik. A "Nagyon zene!" óta egyáltalán nem sikerült jó rádiót csinálni belőle, annak pedig mindjárt 10 éve hogy szétkúrták. :ayfkm:
Ha le lesz írva 1000x, hogy szar, akkor is szar marad. Tégy úgy mint én.. még véletlenül se kapcsolj a Petőfire. (Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy fáj az embernek, mert közpénzből van fenntartva a szar..)
 #202807  Szerző: 007

Fogják már fel végre, hogy továbbra is szar a zene, kockahas, jazz, pataky atilla, halott pénz és edda kormoránnal meg egy kis nélküleddel maga az igénytelenség. Semmilyen módon nem támogatja, hanem inkább bomlasztja a magyar zenét és a még el nem kapcsoló hallgatók ízlését is. Tragikus, ami ebben a rádióban történik. A "Nagyon zene!" óta egyáltalán nem sikerült jó rádiót csinálni belőle, annak pedig mindjárt 10 éve hogy szétkúrták. :ayfkm:
 #202806  Szerző: Landsmann

knoskamatee írta: 2024.10.15. 22:35 változott a műsorrend!

tegnap óta van újra jazz éjféltől és hétvégente pedig reggel mese. így próbálják egy picit felturbózni a két új netes rádiót:
hétfő-vasárnap 00:00–01:00 | Szakcsi Jazzóra
szombat-vasárnap 07:00–08:00 | Csukás Meseóra
és kap egy kis tartalmi frissítést a Befordultam a konyhára című műsor is.

most az, hogy így mégjobban szétgyepálják az arculatot, akkor így már kik maradnak hallgatók? a jazz még elfér, hisz ilyenkor majdnem, hogy nulla ember hallgatja, meg volt régebben is. de az, hogy mesék és mondókák hétvégén reggel Király Kittivel? hááááát… :gülü2:

nyugodtan merem állítani, hogy az MTVA portfolióban a Dankó van most a legjobban összerakva és talán még a Sport is ilyen.
Ha ez tényleg így van, akkor azzal sikerül tovább rombolni az amúgy sem nagy érdeklődésre számot tartó hallgatóság számát. Mese. Kinek? A gyerekek már nem a rádió előtt ülnek, hanem a számítógép vagy a tv előtt. Aki meg autózik és a meseóra következik, hát biztos sikítva kapcsol el onnan.
Anyám a Dankóros rádiót hallgatja, de számomra valami borzalom. Ott is össze van dobálva minden. Lehet, hogy időpont szerint tematizálva van, nem tudom. De a magyar nótától az operetten át az Eddáig minden van. Szerintem ez sem olyan adó, amit a hallgatók egész nap hallgatnak. Akik a magyar nótán szocializálódtak, aligha fogják Pataki Attilát hallgatni. Ha meg nincs tematizálva, hanem csak minden ömlesztve, (ezt azért nem hinném) akkor semmivel nem jobb mint a Petőfi. Ilyen öregasszonyos zenéket nem hallgatok, így aztán inkább a csend ha nincs alternatíva.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 625