RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#203030  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2025.01.09. 12:32 Fiesta – Bonita. :DDD Mi a túró történik?!
A probléma nem a Fiesta dalával van...
 #203027  Szerző: Snake005

Nincs ezzel semmi gond, mármint a közmédia mögött álló döntéshozók fejével gondolkodva. Nincs piaci értéke a Petőfinek, így a Lőrinc-féle kereskedelmi rádióknak nagyobb szelet jut a tortából. Azokból pedig most kell kisajtolni annyi pénzt, amennyit csak lehet, hiszen a jelenlegi trendek borús jövőképet festenek a a nernek. A ner megszűnése után pedig a R1 - Retro páros már csak korlátozott keretek között fog tudni üzemelni, azt is csak ideig-óráig.

Lehet hallgatni a Petőfit és szidni, hogy milyen szar, de szerintem okosabb nem tudomást venni a létezéséről.
 #203025  Szerző: noartist

De legalább meghallgathatjuk, hogy miért tanul mágiát Optiz Barbi. Hát nagyszerű. 10 percig bírtam.
 #203024  Szerző: noartist

Fiesta – Bonita. :DDD Mi a túró történik?!
 #203019  Szerző: 007

Gyomorforgató és felháborító erre 100 forintot is adni, nemhogy milliárdokat... Takardhatna már a brancs, mert Hollandiánál közelebb nem találtam értelmes rádiót.
 #203018  Szerző: p0tyi

Csatlakozom, jelen formájában több értelme lenne a lekapcsolásnak...
 #203016  Szerző: noartist

Kíváncsiságból, meg valami fura mazochista hajlamtól vezérelve az elmúlt napokban kétszer is belehallgattam a Petőfibe, és mindkét alkalommal az Arcidra – Egészben kell volt a nap utolsó dala.

Ami – egyébként – nem egy rossz szám, de miért? Nincs más, vagy csak fura véletlen? :oops:

Bár mindig elfelejtem, hogy ez az a rádió, ami a Kis Grófo –Megállj Asszonyt, meg Zámbó Jimmyt is játssza, szóval nem lepne meg, ha az adásgép önnön magát hányná le olykor. Ha képes lenne ilyesmire.

Szégyen az egész. Kapcsoljátok le, kár az áramért.
 #203008  Szerző: Milán88

p0tyi írta: 2024.12.31. 12:05 Addig fog menni így, amíg fel nem tűnik a Fideszes balek politikusoknak, hogy minden egyes “minden magyar” szlogenelhangzással az ellenzék vezetőjét említik és támogatják. :lool:
Mit gondoltok erről a mixről?
 #203007  Szerző: p0tyi

Addig fog menni így, amíg fel nem tűnik a Fideszes balek politikusoknak, hogy minden egyes “minden magyar” szlogenelhangzással az ellenzék vezetőjét említik és támogatják. :lool:
 #203006  Szerző: Landsmann

007 írta: 2024.12.30. 10:58 Előreláthatólag mikor fogják beszántani ezt a szart? Borzalmas zenékkel agyonvert listák egész nap, katasztrofális. :hit:
Szerintem a végtelenségig életben tartják. Nem számít a hallgatottság, illetve nem hallgatottság sem. Akkor inkább adnák a frekvenciát egy normális rádiónak, hogy országos tudjon lenni. Ebbe tényleg kár egy fillért is ölni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 621