RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#203100  Szerző: 007

Amikor újításokról beszéltek az átalakítása után nem sokkal, lelkesen mondta egy csávó (nem tudom ki) hogy érdemes lesz hallgatni, mert jó magyar zenék lesznek. Üzenem neki, hogy baszódjon meg, ha ezt ő követte el egy korábban alternatív rockot és valóban feltörekvő zenekarokra, hazai előadókra optimalizált rádióból! Most nem támogatja a hazai zenét, hanem gúnyt űz belőle és elüldöz mindenkit. Ha minden magyar, miért nincs Péterfy Bori, Quimby, 30Y sokkal többször és nagyobb arányban. Milliónyi zene lenne, amiből minőségi rádiót lehetne csinálni.

Koszijanka - Hol voltál?
Naza - Boldog tömeg
Rácz Gergő, Orsiovai - Ahol én vagyok
Kistehén - Ezt is elviszem magammal
Zanzibár - Mi van?
Bagossy - Van ez a hely
Csemer Bogi - Parfüm
Magashegyi - Szeplős váll
Takács Nikolas - Lépéselőny
30Y - Elsőre
Unique - Tükör
Carson Coma - Na mindegy
Wellhello - Nem olyan lány
Blahalousiana - Az első reggelen
Rúzsa Magdi - Rosszlány (Lotfi mix)
Vad Fruttik - Gabi
Ákos - Érintő
Konyha - Harcoshalak
New level Empire ft Deniz - Valahol
Analóg Balaton - Könnyű
Halott Pénz - Hétfő, szerda, szombat, kedd
Honeybeast - Másnap
Paso - Hungarian Dish
Hősök - Enyém
Fish - Mi vagyunk itt
Jetlag - Karszalagok

Na tessék bazdmeg, máris támogattátok a hazai zenét és mindjárt fogyaszthatók a neres termékek is. Apostol együttessel, meg ilyen szarokkal pedig nem!
:troll:
 #203099  Szerző: Landsmann

007 írta: 2025.02.11. 10:32 Trap kapitány - Bőg a tehén most adásban. Teljesen véletlenül kapcsoltam ide, de kár volt. Hát, azt gondolom, inkább szűnjön meg. :hit:
Szánalmas fos
Eddig nem hallottam egyikről sem. Se erről a Trap kapitányról, meg a tehénről sem. De most rákerestem. Azt hiszem a Petőfi elért a legalsó szintre, innen már nem lehet lejjebb csúszni. De aki ilyen zenét megír és a médiába is engedi, a kezeit kellene eltördelni. Borzalom.
 #203098  Szerző: mihalylovics

007 írta: 2025.02.11. 10:32 Trap kapitány - Bőg a tehén most adásban.
Szánalmas fos
Most, e hozzászólás hatására megnéztem a klipjét, de ez kb. merénylet az emberi kultúra ellen, sőt, büntetni lehetne vele...
 #203096  Szerző: 007

Trap kapitány - Bőg a tehén most adásban. Teljesen véletlenül kapcsoltam ide, de kár volt. Hát, azt gondolom, inkább szűnjön meg. :hit:
Szánalmas fos
 #203030  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2025.01.09. 12:32 Fiesta – Bonita. :DDD Mi a túró történik?!
A probléma nem a Fiesta dalával van...
 #203027  Szerző: Snake005

Nincs ezzel semmi gond, mármint a közmédia mögött álló döntéshozók fejével gondolkodva. Nincs piaci értéke a Petőfinek, így a Lőrinc-féle kereskedelmi rádióknak nagyobb szelet jut a tortából. Azokból pedig most kell kisajtolni annyi pénzt, amennyit csak lehet, hiszen a jelenlegi trendek borús jövőképet festenek a a nernek. A ner megszűnése után pedig a R1 - Retro páros már csak korlátozott keretek között fog tudni üzemelni, azt is csak ideig-óráig.

Lehet hallgatni a Petőfit és szidni, hogy milyen szar, de szerintem okosabb nem tudomást venni a létezéséről.
 #203025  Szerző: noartist

De legalább meghallgathatjuk, hogy miért tanul mágiát Optiz Barbi. Hát nagyszerű. 10 percig bírtam.
 #203024  Szerző: noartist

Fiesta – Bonita. :DDD Mi a túró történik?!
 #203019  Szerző: 007

Gyomorforgató és felháborító erre 100 forintot is adni, nemhogy milliárdokat... Takardhatna már a brancs, mert Hollandiánál közelebb nem találtam értelmes rádiót.
 #203018  Szerző: p0tyi

Csatlakozom, jelen formájában több értelme lenne a lekapcsolásnak...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 622