RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#202732  Szerző: altermanus

Nem tudom, ma kihagytam 11 után, inkább mást hallgattam (slágert)
 #202731  Szerző: Milán88

altermanus írta: 2024.09.24. 16:30 Én éjszakás műszakban tapasztalom (Kab-Hegy), hogy 2-3 éjszakánként csak a vivő megy, hangot nem ad. Ez már egy jó fél éve így megy. Viszont az internet stream az megy. :smoke:
Ma is ez volt? :D
 #202729  Szerző: altermanus

Én éjszakás műszakban tapasztalom (Kab-Hegy), hogy 2-3 éjszakánként csak a vivő megy, hangot nem ad. Ez már egy jó fél éve így megy. Viszont az internet stream az megy. :smoke:
 #202702  Szerző: Promenád

007 írta: 2024.09.13. 14:37 A Szegedi frekvencián szoktam tapasztalni némi kihagyást, néha ilyen pillanatnyi dolgokról van szó, néha 1-2 másodpercig is áll. Lehetséges, hogy központi hiba, vagy csak itt akad? Úgy érzékelem, mintha megállna a dal majd 2 másodperc múlva onnan folytatódna. :mellow:
Nézd meg, hogy most így 16-a után is fennáll ez a hiba, mert a fent említett dátum idején karbantartás volt Szegeden.
 #202661  Szerző: 007

A Szegedi frekvencián szoktam tapasztalni némi kihagyást, néha ilyen pillanatnyi dolgokról van szó, néha 1-2 másodpercig is áll. Lehetséges, hogy központi hiba vagy csak itt akad? Úgy érzékelem, nintha megállna a dal majd 2 másodperc múlva onnan folytatódna. :mellow:
 #202631  Szerző: 007

Van egy volális bed, ami baromi idegesítő. A vokál egyáltalán nem kellene bele... :ayfkm:
 #202337  Szerző: Derrick

Beci45 írta: 2024.03.14. 13:47
shadoe írta: 2024.03.13. 22:02
Beci45 írta: 2024.03.12. 23:53 Egyébként itt ki a zenei szerkesztő? Nem Bazsa? Aki mellesleg a Bertók féle Retronál is zenei szerkesztő volt itt, szóval nem értem miért nincsen nagyobb beleszólása ebbe a nagyszerű rotációba…
Ez kb. hasonló probléma lehet, mint a R1-nél mcfly és Juhász Geri esete (amennyiben még Geri a zenei szerkesztő).
Ugye van olyan mondás, hogy a fejétől (valamit csinál) a hal...
Ott biztos Bazsa a szerkesztő, különben nem is lenne a
cégcsoportnál. Abban szinte biztos vagyok, hogy a Fly altal vezetett radioknal o a szerkeszto, a T.T-s radiokban nem vagyok biztos
TT a zenei szerk. Mondjuk nem kell hozzá sok ész csak nézd meg a Danu, Class, Petőfi rotáció "sajátos" elemeit.
 #201874  Szerző: Beci45

shadoe írta: 2024.03.13. 22:02
Beci45 írta: 2024.03.12. 23:53 Egyébként itt ki a zenei szerkesztő? Nem Bazsa? Aki mellesleg a Bertók féle Retronál is zenei szerkesztő volt itt, szóval nem értem miért nincsen nagyobb beleszólása ebbe a nagyszerű rotációba…
Ez kb. hasonló probléma lehet, mint a R1-nél mcfly és Juhász Geri esete (amennyiben még Geri a zenei szerkesztő).
Ott biztos Bazsa a szerkesztő, különben nem is lenne a
cégcsoportnál. Abban szinte biztos vagyok, hogy a Fly altal vezetett radioknal o a szerkeszto, a T.T-s radiokban nem vagyok biztos
 #201869  Szerző: shadoe

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 211