RADIOSITE Fórum

  • Olvass el!

 #5060  Szerző: admin
 
A Szabályzat minden regisztrált felhasználóra vonatkozik, betartása az adminisztrátor és a moderátorok részéről folyamatosan ellenőrzött. A fórumba történő regisztráció az alábbiak automatikus megértését és tudomásul vételét jelenti.

Regisztráció után a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre:

1. Hozzászólhatsz, valamint fél óráig szerkesztheted és negyed óráig törölheted azt.
2. Szavazás esetén szavazhatsz.
3. Egyes alfórumokban témákat nyithatsz - ezt általában a moderátori csapat még aznap ellenőrzi és módosítja, valamint áthelyezi, ha kell.
4. Lesz egy adatlapod, melyen bármikor változtathatsz.
5. Avatarképet tölthetsz fel, mely a neved alatt jelenik meg minden hozzászólásodnál.
6. Privát üzenteteket válthatsz a többi felhasználóval.
7. A fórum saját rendszerében jelentheted az általad kifogásolt hozzászólásokat (részletek alább).

A regisztráció a spambotok kivédése érdekében adminisztrátori jóváhagyáshoz kötött. Ez legfeljebb 3 munkanapon belül megtörténik. Ha valamiért - általában technikai okok miatt - mégsem aktiválnánk új profilodat, jelezd e-mailben: info@radiosite.hu.

Felhasználási feltételek:

1. Tilos a fórumban egyszerre több profillal jelen lenni, vagy tiltás alatt, illetve moderátori intézkedés miatti végleges törlés után visszaregisztrálni új, vagy korábbi azonosítóval!
2. Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző, kiemelten a jogvédett, valamint a mások személyiségi jogait, illetve vallási-, vagy politikai meggyőződését sértő tartalmak, továbbá az üzleti titkok közzététele. (A Kötetlen alfórum "Politika" témájában ugyanakkor lehetőség van az aktuálpolitikai, ideológiai nézetek ütköztetésére, kulturált keretek között. Ezt, valamint a "Dühöngő" témát kevésbé szigorúan moderáljuk, többnyire csak felhasználói bejelentés alapján.)
3. Kerüld az "offolást", lehetőleg mindig maradj a témánál!
4. A fórumba tilos reklám céljából, egy termék vagy szolgáltatás burkolt, illetve direkt népszerűsítése érdekében regisztrálni!
5. Kerüld a személyeskedést, ne provokáld a többi felhasználót!
6. Kalózrádiós tartalmakat nem szabad közzétenni.

Egyéb tudnivalók:

1. Az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet, a hozzászólás küldésekor igénybe vett internetszolgáltatót, operációs rendszert és böngészőprogramot tárolja a fórum a feltételek betartatásának érdekében, ezeket azonban nem adjuk ki harmadik félnek. Ez alól hatósági megkeresés, vagy bírósági ügy esetén egyedül az illetékes szerv képez kivételt.
2. A rendről a moderátori csapat köteles objektíven, pártatlanul gondoskodni. Ennek érdekében az esetek döntő többségében az alább írt "öt csapás" elv alapján, súlyos esetben egyedi elbírálás keretében jár el.
3. A hozzászólások tartalmáért az adminisztrátor, a moderátori stáb, valamint a MEDIASITE.HU Fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget.
4. A moderátori, adminisztrátori intézkedésekért a fórumstáb és a fórum üzemeltetője nem vállal felelősséget, nem tartozik elszámolással, és a reklamációk sem érdeklik.
5. Ha kifogásolsz egy hozzászólást, kérjük, mielőbb értesítsd a fórum adminisztrátorát olvasóként az info@radiosite.hu címen, tagként pedig a jobb felső sarkokban lévő piros felkiáltójellel, a mielőbbi moderátori intézkedés érdekében. Ezt a fórumstáb elbírálja és ha szükséges, intézkedik.
6. Ha témát szeretnél nyitni, de ezt az alfórum jellege miatt nem teheted meg, keresd fel az adminisztrátort privát üzenetben, és vesd fel neki javaslatként.
7. Amennyiben szeretnéd egyik hozzászólásodat vagy regisztrációdat töröltetni a fórumból, kérjük, jelezd privát üzenetben az adminisztrátornak, vagy e-mailben az info@radiosite.hu címen. A régi hozzászólásokat csak nagyon indokolt esetben töröljük, a profil törlését azonban indoklás nélkül is lehet kérni, ez azonban nem vonja maga után a szóban forgó profillal írt összes hozzászólás törlését. Ez semmilyen esetben nem áll módunkban. Töröltetett profil esetében a visszaregisztrálás nem automatikus, hanem adminisztrátori elbírálás kérdése.
8. Tiszteletben tartjuk, ha üzleti, vagy személyes okok miatt nem szeretnéd felfedni a kilétedet. Ez esetben ügyelj a felhasználóneved és e-mail címed alapján kiléted kideríthetetlenségére, hozzászólásaid tartalmára. Ellenkező esetben szeretnénk, ha minél többet megadnál magadról a profilodban.

Öt csapás - moderálási elvek:

- Első alkalommal írásbeli figyelmeztetés, szankció nélkül.
- Második alkalommal írásbeli figyelmeztetés, szankció nélkül.
- Harmadik alkalommal írásbeli figyelmeztetés, egy napos tiltással.
- Negyedik alkalommal írásbeli figyelmeztetés, egyhetes tiltással.
- Ötödik alkalommal a felhasználót végérvényesen töröljük a rendszerből és többet nem lehet a fórum tagja.

A moderátori csapat nem köteles megindokolni, hogy miért moderálta a hozzászólást és kivételes, súlyos esetekben az "öt csapás" elvtől is eltérhet. A fórumstáb nem felelős akkor, ha egy hozzászólás a szabályzatba ütközik, valakit zavar, vagy sért és mégsem kerül moderálásra. A felhasználói, vagy olvasói bejelentések után azonban köteles intézkedni és elbírálni a kifogásolt tartalmakat.

Amennyiben nem értesz egyet a fentiekkel, bármikor kérheted a profilod törlését.


Utolsó frissítés: 2014. augusztus 29.