RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#203284  Szerző: tomee

bazsa20 írta:Sziasztok
Valahol nincs meg valakinek, vagy valamilyen oldalon a Roxy Rádió szignál parkja??
Hát ilyenek talán Karlo-nak lehetnek meg, vagy aki kimentette annak idején, de ez csak feltételezés. Jó régen a Wisebuddah (?) oldalán még fennt voltak az eredeti 1999-esek, de sajnos idővel ezek nyilván lekerültek.
 #203282  Szerző: bazsa20

Sziasztok
Valahol nincs meg valakinek, vagy valamilyen oldalon a Roxy Rádió szignál parkja??
 #203170  Szerző: asr27

Nekem is hiányzik, mèg mindig.
 #203141  Szerző: Enox

14 éve már :wailing: :wailing: :wailing: :wailing:
 #201783  Szerző: matoba

Sziasztok
Február 26-án. Volt 13 éve hogy megszünt a 96.4 Roxy Rádió!
Mai napig hiányzik! :wailing: :wailing: :wailing:
 #199996  Szerző: asr27

tomee írta:
asr27 írta: 2023.07.24. 17:10
tomee írta: 2023.07.22. 12:15 https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Tessék. Ha valami nem jó, szóljatok.
Úristen! Mekkora mixek, felvételek!!! A Roxy Live volt az egyik kedvenc.
3 hónapja, szinte csak a 2006-os Radio Deejay felvételeket hallgatom a kocsiban, de most lesz mit hallgatni a következő 3 hónapban. :yeah:
Ezekben az időkben még volt Magyarországon igényes, minőségi, fiatalos rádió. Ma nincs.
Én speciel nem is igazán értem, hogy manapság miért képtelenek legalább egy ilyen rádiót összerakni, mert azért hozzá kell tenni, hogy ez már nem is kifejezetten a legerősebb időszaka volt.
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy így visszahallgatva már nekem is nosztalgikus, de arra is emlékszem, hogy legalább annyi variálás ment akkoriban, mint manapság a Petőfin.
Valahogy nekem is úgy rémlik, hogy 2009 és 2011 között, hol populárasabb zenéket játszottak, hol keményebb Dance, House, Trance...
De mindegyik időszakban hallgathatóbb, változatosabb, igényesebb, szórakoztatóbb, pörgősebb volt, mint bármelyik mai rádió.
Nekem még a Rise FM-nél is jobban tetszett.

Ha rajtam múlna, megszüntetnék egy csomó közösségi talkrádiót, illetve a Manna Fm is teljesen felesleges azzal a hallgatottsággal, ami van neki.
Helyette pályáztatnám a frekvenciákat kereskedelmiként, szinte biztos, hogy lenne igény egy ehhez hasonló, fiatalos, pörgős modern tánczenét játszó rádióra.

De mint tudjuk, amíg ez a kormány és ez a médiatanács lesz, addig ez gyakorlatilag csak álom marad. :(
 #199995  Szerző: tomee

asr27 írta: 2023.07.24. 17:10
tomee írta: 2023.07.22. 12:15 https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

3 hónapja, szinte csak a 2006-os Radio Deejay felvételeket hallgatom a kocsiban, de most lesz mit hallgatni a következő 3 hónapban. :yeah:
Ezekben az időkben még volt Magyarországon igényes, minőségi, fiatalos rádió. Ma nincs.
Én speciel nem is igazán értem, hogy manapság miért képtelenek legalább egy ilyen rádiót összerakni, mert azért hozzá kell tenni, hogy ez már nem is kifejezetten a legerősebb időszaka volt.
Így visszahallgatva már nekem is nosztalgikus, de azért arra is emlékszem, hogy legalább annyi variálás ment akkoriban, mint mostanság a Petőfin.
 #199990  Szerző: asr27

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 332