Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
noartist írta: ↑2022.01.28. 09:51Pár éve nagyobb városokban nekik még mindig csak B20 only volt (pl. Gyula, Orosháza) míg a többieknek B3, B1 is volt mellette. Aztán amikor 20-30km-re tőlem megjelent a B3 akkor néha átugrott rá a telefon így kb. 0-ra leesett a tererő (-120dBm) a magassávú preferencia miatt... Mostanában azonban sokat javult, egyre több a B3.Gyurii írta: ↑2022.01.27. 20:12A lefedettséggel alapvetően nincs bajom. Az már inkább zavar, hogy sok helyen 100%-os (!!!) térerő mellett is csak 1-2-3 megabit a letöltési sebesség.noartist írta: ↑2022.01.27. 16:13Tőlem akár Talicska GSM is lehet, csak a lefedettség, és az árszabás legyen normális.
Mikor először hallottam, nekem semmi problémám nem volt vele. Nem a legprofibb név, de magam is meglepődtem, mennyien akadtak ki miatta.
Nem a név a legnagyobb problémája ennek a szolgáltatónak, hanem hogy dinamikusan romlik az elérhető sávszélesség a hálózatán. (4G)És adott pontokon ez állandó probléma, és nem a készülék rossz. A legdurvább, hogy néhány éve ugyanott még 100 megabit felett járt a 4G-jük. Túlterhelték a cellákat, gondolom.
noartist írta: ↑2022.01.28. 09:51Pár éve nagyobb városokban nekik még mindig csak B20 only volt (pl. Gyula, Orosháza) míg a többieknek B3, B1 is volt mellette. Aztán amikor 20-30km-re tőlem megjelent a B3 akkor néha átugrott rá a telefon így kb. 0-ra leesett a tererő (-120dBm) a magassávú preferencia miatt... Mostanában azonban sokat javult, egyre több a B3.Gyurii írta: ↑2022.01.27. 20:12A lefedettséggel alapvetően nincs bajom. Az már inkább zavar, hogy sok helyen 100%-os (!!!) térerő mellett is csak 1-2-3 megabit a letöltési sebesség.noartist írta: ↑2022.01.27. 16:13Tőlem akár Talicska GSM is lehet, csak a lefedettség, és az árszabás legyen normális.
Mikor először hallottam, nekem semmi problémám nem volt vele. Nem a legprofibb név, de magam is meglepődtem, mennyien akadtak ki miatta.
Nem a név a legnagyobb problémája ennek a szolgáltatónak, hanem hogy dinamikusan romlik az elérhető sávszélesség a hálózatán. (4G)És adott pontokon ez állandó probléma, és nem a készülék rossz. A legdurvább, hogy néhány éve ugyanott még 100 megabit felett járt a 4G-jük. Túlterhelték a cellákat, gondolom.
Glenn írta: ↑2022.01.28. 13:32Az a poén, hogy ezeknél szerintem nem csak mi magyar nyelvünknek fura, de még angol ajkúaknak is...Gyurii írta: ↑2022.01.27. 20:12Tőlem akár Talicska GSM is lehet, csak a lefedettség, és az árszabás legyen normális.Ebben teljesen igazad van, én csak általánosságban említettem meg, hogy ez ma a trend. Például az is milyen név, hogy 4iG?![]()
Gyurii írta: ↑2022.01.27. 20:12A lefedettséggel alapvetően nincs bajom. Az már inkább zavar, hogy sok helyen 100%-os (!!!) térerő mellett is csak 1-2-3 megabit a letöltési sebesség.noartist írta: ↑2022.01.27. 16:13Tőlem akár Talicska GSM is lehet, csak a lefedettség, és az árszabás legyen normális.Glenn írta: ↑2022.01.27. 15:26 Azért az szörnyű, hogy képtelenek normális neveket kitalálni, ami jól hangzik és könnyen megjegyezhető.Mikor először hallottam, nekem semmi problémám nem volt vele. Nem a legprofibb név, de magam is meglepődtem, mennyien akadtak ki miatta.
Nekem ez akkor is Pannon marad.![]()
Nem a név a legnagyobb problémája ennek a szolgáltatónak, hanem hogy dinamikusan romlik az elérhető sávszélesség a hálózatán. (4G)
noartist írta: ↑2022.01.27. 16:13Tőlem akár Talicska GSM is lehet, csak a lefedettség, és az árszabás legyen normális.Glenn írta: ↑2022.01.27. 15:26 Azért az szörnyű, hogy képtelenek normális neveket kitalálni, ami jól hangzik és könnyen megjegyezhető.Mikor először hallottam, nekem semmi problémám nem volt vele. Nem a legprofibb név, de magam is meglepődtem, mennyien akadtak ki miatta.
Nekem ez akkor is Pannon marad.![]()
Nem a név a legnagyobb problémája ennek a szolgáltatónak, hanem hogy dinamikusan romlik az elérhető sávszélesség a hálózatán. (4G)