RADIOSITE Fórum

  • DIGI Mobil

 #189766  Szerző: frekivadasz
 
Egy érdekes jelenség: Vodafone vagy Telekom megosztott mobilnetre WiFivel felcsatlakoztatott Digis telefonon gond nélkül működik a VoWiFi, Telenor esetében viszont nem. Még akkor sem, ha teljesen kiesik alóla a Digi mobilhálózat.

Tapasztalja más is ezt?
 #189764  Szerző: djlacee
 
Újabb 34 település került be a lefedettek listájára, a Dunántúlon viszont még mindig elég hézagos a lefedettség...

https://www.facebook.com/digi.hu/posts/3817802111611171
 #185001  Szerző: noartist
 
szemilan írta: 2019.09.13. 16:51 Hát igen, sajnos elhasalt már az elején a Digi. Nem vehet részt a frekvencia aukción. Óriási pofon ez nekik, ráadásul úgy néz ki, a Telenor keze volt a dologban. Sajnálom, mert így az ügyfelek járnak rosszul. Főleg, ha emiatt veszélybe került a vállalat. Utóbbi időben minden pénzüket beleölték a mobil projektbe, ami most gyakorlatilag halálra lett ítélve. A felvett hitelüket innentől kezdve a Romániában zajló frekvencia aukcióba fogják tolni, hogy onnan kiszorítsák a Telekomot. Kérdés mi lesz a hazai Digi-vel...... a műholdas részlegük sem áll a helyzet magaslatán, folyamatosan éri panasz a szolgáltatást, ismerek olyan ügyfelüket is, aki hónapok óta arra vár, hogy nézhesse a tévét, mert állítólag a szerelőiknek nincs műholdas boxuk, amit felszerelhetnének. Emiatt csúsznak a bekötések is, nem ritkán 3-4 hónapot is. (elvileg....)

Vezetékes fronton jók, de hát a Vodafone+UPC összeborulással nehéz lesz így versenyre kelniük hosszútávon. Hát elég csúnya kilátások a jövőre nézve....
adam1400 írta: 2019.09.13. 12:55 https://itcafe.hu/hir/nmhh_5g_arveres_digi.html

Optikában viszont verhetetlenek.
 #184998  Szerző: szemilan
 
Hát igen, sajnos elhasalt már az elején a Digi. Nem vehet részt a frekvencia aukción. Óriási pofon ez nekik, ráadásul úgy néz ki, a Telenor keze volt a dologban. Sajnálom, mert így az ügyfelek járnak rosszul. Főleg, ha emiatt veszélybe került a vállalat. Utóbbi időben minden pénzüket beleölték a mobil projektbe, ami most gyakorlatilag halálra lett ítélve. A felvett hitelüket innentől kezdve a Romániában zajló frekvencia aukcióba fogják tolni, hogy onnan kiszorítsák a Telekomot. Kérdés mi lesz a hazai Digi-vel...... a műholdas részlegük sem áll a helyzet magaslatán, folyamatosan éri panasz a szolgáltatást, ismerek olyan ügyfelüket is, aki hónapok óta arra vár, hogy nézhesse a tévét, mert állítólag a szerelőiknek nincs műholdas boxuk, amit felszerelhetnének. Emiatt csúsznak a bekötések is, nem ritkán 3-4 hónapot is. (elvileg....)

Vezetékes fronton jók, de hát a Vodafone+UPC összeborulással nehéz lesz így versenyre kelniük hosszútávon. Hát elég csúnya kilátások a jövőre nézve....
adam1400 írta: 2019.09.13. 12:55 https://itcafe.hu/hir/nmhh_5g_arveres_digi.html
 #183482  Szerző: Glenn
 
szemilan írta: 2019.06.01. 14:43csak az kötheti meg a szerződést, akinek van valamilyen digi előfizetése, valamint a lefedettségi területen tartózkodik.
Mint pl. én is. Közben rájöttem, hogy ráér ez még, várjuk meg, mi lesz belőle. Egyelőre vannak bajok, ahogy olvasom a fórumokon.
 #183481  Szerző: szemilan
 
Annyira nem kell aggódnod, egyelőre lényegében egy teszt és csak az kötheti meg a szerződést, akinek van valamilyen digi előfizetése, valamint a lefedettségi területen tartózkodik. Ha sikerül szerzek majd egy SIM-et, de lehet nem adnak, annak ellenére, hogy műholdas tv és adsl (invitel) internet is van....csak lefedettség nincs.
Glenn írta: 2019.05.27. 17:26 És tényleg:
http://digi.hu/mobil-ajanlat
A francba, múlt héten kötöttem egy 30 GB-osat a Telenornál, mert úgy volt, hogy további legalább egy hónapot csúszni fog a DIGIMobil. :x
 #183436  Szerző: Glenn
 
És tényleg:
http://digi.hu/mobil-ajanlat
A francba, múlt héten kötöttem egy 30 GB-osat a Telenornál, mert úgy volt, hogy további legalább egy hónapot csúszni fog a DIGIMobil. :x
 #183435  Szerző: adam1400
 
Mától elindult a Digi Mobil.
 #182953  Szerző: noartist
 
Glenn írta: 2019.05.04. 16:38 Na végre. Pont elég lesz autóba és otthoni tartaléknak. Remélem, a digikábelesek előnyt élveznek majd. :yes:

Ezt én is. De félek, hogy bár az elméleti maximum sem túl vaskos, ez a gyakorlatban az őrület határait fogja súrolni. De ha lesz prepaid, mindenképp teszek egy próbát MiFi-vel. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9