RADIOSITE Fórum

  • Business Telecom Nyrt (Btel)

 #136906  Szerző: szemilan
 
A Kecskeméti Törvényszék megállapította a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzett Business Telekom Nyrt. fizetésképtelenségét és egyúttal főeljárásként elrendelte a társaság felszámolását

http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/reszve ... -a-btel-t/
 #119276  Szerző: donder
 
Csongii:

Nem akarlak elkeseríteni, de majd emlékezz a szavamra. 1 vagy 2 darab korrodált érpár amit ADSL-nek és telefonnal hívünk az 5 megánál nem több.. (nézd csak a T-home-os példát)

Én megkérdőjelezném azt a sebességmérést... Bűzlik
 #119190  Szerző: Csongii
 
Donder: Igen, azt hiszem írtam is, hogy ADSL-ről van szó. :) Egyébként nem várok csodát, csak azt hogy az én elképzelésem szerint működjön a dolog azaz, hogy a 25 megás csomagot megrendelve megkapjam a lefelé 18 Mbps-t, amit tud a vonalam és felfelé menjen az 5 Mbps ami az elvileg elérhető, én ennek nagyon örülnék és nem érdekelne, hogy nem érem e a 25/5Mbps-ből a letöltési maximumot. :boldog:

admin, ez bizony lehetséges. Majd kiderül, hogy mit tudnak intézni. :roll:
 #119186  Szerző: markfelt
 
telekom, invitel és upc hálózaton is virtuáliskodik. mivel szigorú nagykereskedelmi szerződéseket köt a "gazdahálózattal", műszakilag kiváló infrastruktúra-szeletet kap, így ahol mondjuk a telekom meghal már a terheltség miatt, ott a btel még simán tud jó szolgáltatást adni. így volt ez nálam is.

az meg, hogy a csaj miért nem volt konstruktív, lehet amiatt, hogy ezúttal pl. a főnökét fogtad ki, Csongi, nagyobb mozgástérrel.
 #119183  Szerző: donder
 
Csongii írta:Ma felhívtak, mivel kértem a hűségidő lejártával a szerződésbontást, de most egy pasi. Azt hiszem sikerült megértenünk egymást. Csinálnak egy újabb vonaltesztet és megnézhetjük elvileg, hogy a 25/5-ös csomag megy-e, ha igen akkor adják (Még ha csak 18Mb a lefelé sáv). Nem tudom a hölgy akkor ezen miért problémázott, neki is csak a feltöltést kellett volna teszteltetnie és előrébb tartanánk. Tudnék neki örülni, ha nem kellene váltanom, mert amúgy tényleg az őszi Drávanetes beolvasztáson kívül nem volt problémám velük.
A Btel vonalas telefonon szolgáltat?
mert ha igen akkor ne várj csodát.. (csak szóltam)
 #119176  Szerző: Csongii
 
Ma felhívtak, mivel kértem a hűségidő lejártával a szerződésbontást, de most egy pasi. Azt hiszem sikerült megértenünk egymást. Csinálnak egy újabb vonaltesztet és megnézhetjük elvileg, hogy a 25/5-ös csomag megy-e, ha igen akkor adják (Még ha csak 18Mb a lefelé sáv). Nem tudom a hölgy akkor ezen miért problémázott, neki is csak a feltöltést kellett volna teszteltetnie és előrébb tartanánk. Tudnék neki örülni, ha nem kellene váltanom, mert amúgy tényleg az őszi Drávanetes beolvasztáson kívül nem volt problémám velük.
 #118911  Szerző: Csongii
 
Ma felhívtak, hogy lejár a hűségszerződésem 08.02-vel. Pont a napokban gondolkoztam ezen, hogy vajon meddig érvényes.
Nő kérdezi, hogy akkor adhat e kedvezményes árat és megújítom-e. Mondtam neki, hogy ezt én nem szeretném, másik szolgáltatóhoz mennék. Kérdezte van e valami problémám a szolgáltatással. Tavaly ősszel 1,5 hónapig ultraratyi volt (tény, hogy nem csak az ő hibájuk, hanem a THome-é is volt), azon kívül amúgy nem volt gondom, de a sebességen szeretnék növelni. Elmondta a lehetőségeket. Most 5/0,5-ös DSL netem van. Ami megtetszett az a 25/5, ezt meg is mondtam neki. Közölte, hogy le kell teszteljék a vonalamat, mert nem biztos, hogy tudja. Oké rendben, teszteljék. Este hívott most vissza, sajnos csak 18-as letöltési sebességet tud a DSL itt nálam. Mondtam, hogy jó ez nem para. Mondja, hogy viszont így csak 15 vagy 20-as netet tudok rá megrendelni. Mondom az nem kell, mert a 20-as nethez kőkemény 1 megás feltöltés jár... háát azért ne viccelődjünk. Mondom a 25-öst nem lehet megrendelni? Mert, ha a feltöltési sebesség megvan, akkor engem nem érdekel a letöltési "korlát", az ára a helyi viszonylatban elfogadható. Sajnos nem lehet. Szóval könnyes búcsút veszünk úgy tűnik a Btel-el egymástól.
Elég ratyinak tartom mondjuk ezt, hogy ha én belemegyek a 18-as letöltési sebességbe, de fizetném a 25 Mbps-es árát, amiért a feltöltésem 5 Mbps lenne, akkor miért nem lehet ezt megvalósítani??? :yuno: :yuno: :yuno: :yuno:
Ez a mai modern világ bakker.... mindegy, hát akkor megyek a kábelnet szolgáltatóhoz. 1 ezressel drágább lesz náluk, de ott 3 Mbps a feltöltés és 16 a letöltés. :csukottszem:
 #107189  Szerző: Csongii
 
Kép

Ez van most és alul kiírja, hogy Enternet. Végül is, csupán 1 éve vagyok a Btelnél.... de ez arendszer... akárkinek is a hibája, valamit alkothatnának.
 #107170  Szerző: LuciFerko
 
Kép

Akkor nekem a 15 megás nettel szerencsém van, és ráadásul megy közben a torrent is, épp egy linux disztribúciót seedelek. SOSE megy a sávszél 14 mega alá. Amit pár hete írtam problémát megoldódott 2 napon belül. Azóta teljesen stabil, nincs semmi gond vele. (Enying- Petőfi utca)