RADIOSITE Fórum

  • Magyar Nemzet (Magyar Idők Kiadó Kft.)

 #193622  Szerző: Glenn
 
noartist írta: 2021.08.19. 19:08Melyikre gondolsz?
Amikor valamelyik kormánytag Olaszországban vett részt konferencián és előző nap már meg is írta a nagyon okos ellenzéki sajtótermék, hogy mit mondott holnap. :lool:
A Magyar Nemzetet meg lehet fikázni (most is ugye egész más apropóból jutottál el odáig), de semmivel sem rosszabb az ellenzéki lapoknál, sőt... :yes:
 #193615  Szerző: noartist
 
Glenn írta: 2021.08.19. 16:48 Akkor most 1:1? Ha jól emlékszem, az Index számolt be legutóbb egy nappal előbb egy magyar kormánytag nyilatkozatáról. :shock:
Melyikre gondolsz?
 #193614  Szerző: Glenn
 
Akkor most 1:1? Ha jól emlékszem, az Index számolt be legutóbb egy nappal előbb egy magyar kormánytag nyilatkozatáról. :shock:
 #193613  Szerző: noartist
 
El nem tudom képzelni, miféle szerkesztési elvet követhetnek ennél a papírnál, ha egy szeptemberi konferenciáról már most múlt időben számolnak be - persze Sorosozva, mert hát másra nem futja.

Újság ekkorát még nem égett Magyarországon, mint a Nemzet tegnap. Ha még valami maradt a nimbuszából, akkor most az is megsemmisült.

Szegény Pethő Sándor, ha látná, mit művelnek a lappal... :(

Ja, és online leszedték. Nem történt itt semmi, kérem. Magukon azért még tudnak nevetni, remélem.
 #184058  Szerző: noartist
 
Kész káosz a Magyar Idők archívuma. A címlapra kikerültek újabb anyagok, de van egy rakás olyan is, ami a bezárás/névváltás előtt íródott jóval.
 #181315  Szerző: Wolfman
 
A 82. évfolyammal folytatják a lapot, a magyarnemzet.hu-ra áthozták az MNO és a Magyar Idők teljes archívumát, az mno.hu átirányít az új weboldalra.
 #181142  Szerző: noartist
 
Wolfman írta: 2019.02.02. 21:29 Arról lehet tudni valamit, hogy a Magyar Idők vagy a Magyar Nemzet évfolyamszámozását fogja követni? Vagyis folytatásról vagy "csak" átnevezésről van szó?
Elméletileg utóbbi. A fejlécen kívül semmi nem fog változni. Nézegetem most a honlapokat, és a magyarnemzet.hu már nem irányít át az mno.hu-ra, hanem belépési azonosítót kér. Az mno.hu pedig érintetlen egyelőre.

Szóval, valószínűleg csak a Magyar Idők folytatása lesz a magyarnemzet.hu-val. Az MNO pedig megmarad archívumnak.
 #181137  Szerző: Wolfman
 
Arról lehet tudni valamit, hogy a Magyar Idők vagy a Magyar Nemzet évfolyamszámozását fogja követni? Vagyis folytatásról vagy "csak" átnevezésről van szó?