RADIOSITE Fórum

  • Új Néplap (Jász-Nagykun-Szolnok megye)

 #169680  Szerző: noartist
 
Nagyon pofás lett az új, egységes webes felület a MediaWorks megyei napilapjainál, ezáltal a szoljon.hu esetében is. A print is sokat fejlődött, kicsit az is jobban néz ki, valamint jobban össze van rakva.
Nyilván vannak árnyoldalai is a felvásárlásnak (a kormányzati hirdetéseket csak a Népszava miatt nem hozom fel), valamint az 1-2 központi cikk is zavaró, de összességében érezni a minőségi fejlődést- igényesen van szerkesztve, és igyekszik megfelelni a kor követelményeinek.

Összességében jót tett a felvásárlás, de a Délmagyar esetében már más lesz a helyzet, ott egy eleve jó lap kerül kormányzati érdekeltségbe, és azt már most sajnálom.
 #157635  Szerző: noartist
 
djlacee írta:Csak A4? A Kisalföldben A3-as szokott lenni, ha ez egyáltalán az újság szabvány mérete. Ráadásul a Kisalföld nem is "pártújság".
Szerencsére nem én vagyok előfizetve rá. De ez a lap szerintem A4-es.
 #157632  Szerző: djlacee
 
Csak A4? A Kisalföldben A3-as szokott lenni, ha ez egyáltalán az újság szabvány mérete. Ráadásul a Kisalföld nem is "pártújság".
 #157631  Szerző: noartist
 
Hányinger. Címlap alján ott villog a kormány népszavazásos reklámja, ha pedig az ember eljut odáig, hogy fellapozza (...), akkor még egy egész A4-es oldalnyi (!!!) is van ebből a nagyszerű, kék alapú információból, ha a hülye parasztnak nem szúrtuk volna ki a szemét eléggé- amúgy is.
(Tudom, lapcsalád, a Petőfi Népe is ugyanez, valószínűleg az összes többi is..)