RADIOSITE Fórum

  • Media1

 #187465  Szerző: djlacee
 
Sokkal objektívebben kellene tájékoztatnia a Media1-nek, nagyon elfogult, gyakran olyan szóhasználattal, amitől még én is elhatárolódnék
 #187464  Szerző: potyi
 
Én értem, de ez nem a 444, hanem egy médiapiaccal foglalkozó oldal. Nem igazán érdekelne, hogy Mészáros Lőrinc éppen mit evett vacsorára, az érdekelne, hogy melyik médiummal mi van. Mégis előbbiről ír. Ha az érdekelne, a 444-et olvasnám.
 #187462  Szerző: asr27
 
potyi írta: 2020.06.13. 21:14 Csak én érzem úgy, hogy a szerkesztő néha túltolja a biciklit? Rápörög teljesen irreleváns témákra és szakmai szempontból fontos kérdéseket teljesen mellékesen kezel, akár rádiózásról van szó, akár másról. Ez, a lényeglátás, illetve a durva átpolitizáltság, mindenbe mindent belemagyarázás, agresszív kormánykritikus hangnem a legnagyobb visszatartó erő attól, hogy igazán kedveljem ezt a portált. Mert naprakészségben, tartalomban szerintem 10/10.
Csupán a színtiszta igazságot tartalmazzák a cikkek. Ismerteti a kormány és a médiumok tulajdonosai közti szoros kapcsolatot.
Persze megértem, hogy a fideszeseknek ez bántja a csőrét.
A ripost, origo, 888, pestisracok, stb... ettől durvábban nyomja, csak a másik oldalról és ráadásul kitalált összeesküvés elméletekkel.
Nem hiába kaptak számtalanszor már büntit és közölniük kellett, a helyreigazítást.
 #187453  Szerző: frekivadasz
 
Abszolút +1.
 #187451  Szerző: potyi
 
Csak én érzem úgy, hogy a szerkesztő néha túltolja a biciklit? Rápörög teljesen irreleváns témákra és szakmai szempontból fontos kérdéseket teljesen mellékesen kezel, akár rádiózásról van szó, akár másról. Ez, a lényeglátás, illetve a durva átpolitizáltság, mindenbe mindent belemagyarázás, agresszív kormánykritikus hangnem a legnagyobb visszatartó erő attól, hogy igazán kedveljem ezt a portált. Mert naprakészségben, tartalomban szerintem 10/10.