RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#102189  Szerző: mszilárd

mate0130 írta:Szerintem ez az "átlag" hétköznapi hallgatókat nem nagyon zavarja, nem hiszem hogy ezért olyan sokan elkapcsolnának (...) mindenkinek más jön be.
Ezzel egyetértek. Az fontos tény, hogy ezen a környéken (Veszprém-Várpalota-Szfvár vonal) -kis túlzással- a kutyát nem érdekli az összevisszaság. Yo! Rádió, Fehérvár Rádió, vagy épp a Méz... egyik sem tükrözi azt a tipikus 'vérprofi', droidok által működtetett sablonszart, amit mindenki etalonnak tekint. Ebben a régióban tehát ehhez vannak hozzászokva az emberek, és épp ezért nem zavarja a népeket, hogy ezeken az adókon nem az szól, ami bárhol máshol. Sőt... alternatívát jelentenek.
 #102110  Szerző: Csongii

kerek1radio írta:mert a zenei szerkesztő baszik hozzányúlni a gép által generált playlisthez...
Ha abból indulok ki, ami nálunk van, akkor marhára nincs ideje ilyenekkel foglalkozni.
De lehet csak nálunk ilyen a rádió, hogy szinte 1 ember csinál elég sok mindent a háttérben.
 #102088  Szerző: mate0130

akos9277 írta:Kedves Hallgatóink!

Spórolunk a zenei szerkesztő bérén, ezért a RadioDJ (http://www.radiodj.ro/) válogat 0-24-ig az összehányt zenetárunkból! Jó szórakozást! Aztán majd lehet csodálkozni, hogy 5-6% hallgatja... a hajnali szél súgta nekik a koncepciót? Mert szakmaiság, mint medvesajtban a...
greg írta:Értjük mi a magyar zenearányt, meg minden, na de ez a koncepció... :D

ADAM LAMBERT - IF I HAD YOU
MAGNA CUM LAUDE - ÁTKOZOTT NŐK
BRUNO MARS - THE LAZY SONG
LGT - A KICSI A NAGY AZ ARTÚR ÉS AZ INDIÁN
ELTON JOHN - MADE IN ENGLAND
HŐSÖK - NEM KELL SEGÍTSÉG SENKITŐL
ZSÉDENYI ADRIENN - LEGYEN ÚGY
MAJKA, CURTIS, BLR - BELEHALOK
GERI HALLIWELL - IT'S RAINING MEN
KERESZTES ILDIKÓ - NEKEM MÁS KELL
QUIMBY - AUTÓ EGY SZERPENTINEN
NATASHA BEDINGFIELD - THESE WORDS
Szerintem ez az "átlag" hétköznapi hallgatókat nem nagyon zavarja, nem hiszem hogy ezért olyan sokan elkapcsolnának (legalábbis nem ezt tapasztalom), a magyar zene arányt meg tartani kell ugye. Összességében még mindig azt lehet róla mondani, hogy ez egy egész jól összerakott helyi rádió SZERINTEM, bár mindenkinek más jön be.
 #102076  Szerző: akos9277

Kedves Hallgatóink!

Spórolunk a zenei szerkesztő bérén, ezért a RadioDJ (http://www.radiodj.ro/) válogat 0-24-ig az összehányt zenetárunkból! Jó szórakozást! Aztán majd lehet csodálkozni, hogy 5-6% hallgatja... a hajnali szél súgta nekik a koncepciót? Mert szakmaiság, mint medvesajtban a...

#102073  Szerző: kerek1radio

hát egen... ez furcsa... és tudod miért furcs, mert a zenei szerkesztő baszik hozzányúlni a gép által generált playlisthez... ez csak a lustaságnak és az igénytelenségnek tudható be... már bocs... erről az njut eszembe, amikor 2009 nyarán a juventus ba ment a "juventus rádió - a nyár hivatalos rádiója" vagy vmi ilyemi jellegű promoció és egész délelőtt lassú vagy középtempós dalok forogtak... :)
 #102060  Szerző: greg

Értjük mi a magyar zenearányt, meg minden, na de ez a koncepció... :D

#100086  Szerző: Ivoa

mate0130 írta:
A nyár folyamán már nem várható hogy megkapják?
Kellene egy olyan törvényt hozni, hogy a Klubrádió fellebbezései automatikusan semmisnek minősülnek :P
Viccet félretéve, biztos fellebbezni fognak minden jelenlegi és volt frekvenciájukkal kapcsolatban, már csak a szokás miatt is, szerintem jó, ha februárra megkapják őket.
(Szerintem ez ugyanúgy érvényes lesz az ajkai és esztergomi R1-átvételre is, valamint a keszthelyi frekvencia felhasználójára is.)
 #100077  Szerző: mate0130

Ivoa írta:
Ivoa írta:
mate0130 írta:A pápai és balatoni megpályázott frekikről még nincs semmi hír?
Szerintem csak az időpont kérdéses, hogy mikor kapják meg, illetve, hogy milyen programtervvel készültek.
Jó lett volna, ha legalább a 91,8-at megkapják időben.
A nyár folyamán már nem várható hogy megkapják?
 #99891  Szerző: Ivoa

Ivoa írta:
Szerintem csak az időpont kérdéses, hogy mikor kapják meg, illetve, hogy milyen programtervvel készültek.
Jó lett volna, ha legalább a 91,8-at megkapják időben.
 #96378  Szerző: Ivoa

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27