adminisztrator írta:Gondolom hamarost' csatlakozik Békéscsaba

adminisztrator írta:Gondolom hamarost' csatlakozik Békéscsaba
mimi írta:Hát fantasztikus dolgok történnek a médiaszabályozásban, csak így hipp-hopp... úgy érzem, teljesen felesleges foglalkoznom a médiatörvénnyel és bármit mondanom róla, mert lényegtelen, puszira el lehet osztogatni a frekiket.Egyetértek! Közhely, de nevetséges ami itt folyik ...
mimi írta:Hát fantasztikus dolgok történnek a médiaszabályozásban, csak így hipp-hopp... úgy érzem, teljesen felesleges foglalkoznom a médiatörvénnyel és bármit mondanom róla, mert lényegtelen, puszira el lehet osztogatni a frekiket.Itt az a kérdés, hogy a Médiatanács mikor utalta ki nekik a szekszárdi 98,4-et, illetve, hogy módosítottak-e szerződést velük, valamint, hogy mennyivel kell többet fizetni.
szabogabor10 írta: A 101,5-öt Úzdról, a 96,7-et pedig Csávolyról. Normál terjedéskor általában ez a kettő jön be a városban. Azt én sem értem, hogy a szentesi torony miért nem sugározza a Class FM-et.Örüljünk annak, hogy eggyel kevesebb a fehér folt.
Ivoa írta:A 101,5-öt Úzdról, a 96,7-et pedig Csávolyról. Normál terjedéskor általában ez a kettő jön be a városban. Azt én sem értem, hogy a szentesi torony miért nem sugározza a Class FM-et.szabogabor10 írta:Szuper. A Neo úzdi telephelyéről sugároz, vagy Szekszárdról, az MR1 telephelyéről?Ivoa írta: Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?FM 98,4.
(Mellesleg a következő lépés a szentesi adó beüzemelése kellene, hogy legyen, Kecskemét után néha eléggé rosszul jön a 104,7.)
szabogabor10 írta:Szuper. A Neo úzdi telephelyéről sugároz, vagy Szekszárdról, az MR1 telephelyéről?Ivoa írta: Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?FM 98,4.
Ivoa írta:FM 98,4.Csongii írta:Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?Attis írta:Mai Morning Show-ban külön köszöntötték az új szekszárdi frekvencia hallgatóit.
Mikor és hogyan kaptak új frekit?
Én is hallottam. Kivételesen autóban ültem reggel, így rájuk füleltem kíváncsiságból és pont akkor köszöntötték a szekszárdiakat.