RADIOSITE Fórum

• Class FM

#100122  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:Gondolom hamarost' csatlakozik Békéscsaba
:troll: :troll: :troll:
 #100121  Szerző: LuciFerko

Szerintem nem Úzdról megy, most nem hallok semmit a 98,4-en.
 #100120  Szerző: djlacee

gáz gáz
 #100119  Szerző: lambda

mimi írta:Hát fantasztikus dolgok történnek a médiaszabályozásban, csak így hipp-hopp... úgy érzem, teljesen felesleges foglalkoznom a médiatörvénnyel és bármit mondanom róla, mert lényegtelen, puszira el lehet osztogatni a frekiket.
Egyetértek! Közhely, de nevetséges ami itt folyik ...
 #100111  Szerző: Ivoa

mimi írta:Hát fantasztikus dolgok történnek a médiaszabályozásban, csak így hipp-hopp... úgy érzem, teljesen felesleges foglalkoznom a médiatörvénnyel és bármit mondanom róla, mert lényegtelen, puszira el lehet osztogatni a frekiket.
Itt az a kérdés, hogy a Médiatanács mikor utalta ki nekik a szekszárdi 98,4-et, illetve, hogy módosítottak-e szerződést velük, valamint, hogy mennyivel kell többet fizetni.

(Ezzel az erővel akár a Rádió 1 is kaphatna ideiglenes műsorszolgáltatási szerződést a budapesti 96,4-re, a Gong a 98,6-ra, a Kék Duna a 92,9-re, a Klubrádiótól meg megvonhatnák a 95,3-as engedélyt, és nemzeti okokra hivatkozva behozhatnák az MR7 24 órás adását a helyére. Csak, hogy ne álljon fél tucat bp-i frekvencia üresen.)
 #100110  Szerző: Ivoa

szabogabor10 írta: A 101,5-öt Úzdról, a 96,7-et pedig Csávolyról. Normál terjedéskor általában ez a kettő jön be a városban. Azt én sem értem, hogy a szentesi torony miért nem sugározza a Class FM-et.
Örüljünk annak, hogy eggyel kevesebb a fehér folt. :) Van még mit javítani! (Szentes, Csávoly, Kiskőrös, Nagykanizsa, Vasvár, Békéscsaba...)
 #100109  Szerző: mimi

Hát fantasztikus dolgok történnek a médiaszabályozásban, csak így hipp-hopp... úgy érzem, teljesen felesleges foglalkoznom a médiatörvénnyel és bármit mondanom róla, mert lényegtelen, puszira el lehet osztogatni a frekiket.
 #100108  Szerző: szabogabor10

Ivoa írta:
szabogabor10 írta:
Ivoa írta: Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?
FM 98,4.
Szuper. A Neo úzdi telephelyéről sugároz, vagy Szekszárdról, az MR1 telephelyéről?
(Mellesleg a következő lépés a szentesi adó beüzemelése kellene, hogy legyen, Kecskemét után néha eléggé rosszul jön a 104,7.)
A 101,5-öt Úzdról, a 96,7-et pedig Csávolyról. Normál terjedéskor általában ez a kettő jön be a városban. Azt én sem értem, hogy a szentesi torony miért nem sugározza a Class FM-et.
 #100107  Szerző: Ivoa

szabogabor10 írta:
Ivoa írta: Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?
FM 98,4.
Szuper. A Neo úzdi telephelyéről sugároz, vagy Szekszárdról, az MR1 telephelyéről?
(Mellesleg a következő lépés a szentesi adó beüzemelése kellene, hogy legyen, Kecskemét után néha eléggé rosszul jön a 104,7.)
 #100106  Szerző: szabogabor10

Ivoa írta:
Csongii írta:
Attis írta:Mai Morning Show-ban külön köszöntötték az új szekszárdi frekvencia hallgatóit.
Mikor és hogyan kaptak új frekit?

Én is hallottam. Kivételesen autóban ültem reggel, így rájuk füleltem kíváncsiságból és pont akkor köszöntötték a szekszárdiakat.
Melyik frekin lehet fogni Szekszárdon?
FM 98,4.
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 510