RADIOSITE Fórum

• Class FM

#100515  Szerző: DRoland

Még valami eszembe jutott! Vajon növekedni fog-e a sugárzási díj?
 #100513  Szerző: mlaszlo

DRoland írta: Csak tudod az a furcsa, hogy miért most, hirtelen van szabad freki? A Danubius idejében nem volt?
Biztosan volt, csak éppen akarat nem volt kiadni ezeket. Az is érdekes, hogy a többi frekvenciáknál évekig megy a pályáztatás, itt meg villámgyorsan tudnak határozni. Persze az okát szerintem mindannyian tudjuk :(
 #100511  Szerző: DRoland

mlaszlo írta: Gondolom rövidesen jön a többi eddig lefedetlen város is.
Csak tudod az a furcsa, hogy miért most, hirtelen van szabad freki? A Danubius idejében nem volt? Kiváncsi vagyok a telephelyet és a kimenő teljesítményt mikor teszik közzé.
 #100510  Szerző: mlaszlo

DRoland írta:Frekiterjeszkedés? Már megint. Ez már több a sokknál. Mindenki tudja hová kötődik a rádió...
Morning show-ban említették, hogy most már Nagykanizsán is fogható a Class FM. Gondolom rövidesen jön a többi eddig lefedetlen város is.
 #100509  Szerző: DRoland

Frekiterjeszkedés? Már megint. Ez már több a sokknál. Mindenki tudja hová kötődik a rádió...
 #100507  Szerző: LuciFerko

Másik cuccal is néztem
Kép
 #100506  Szerző: laczfy

LuciFerko írta:Mostmár csak az a kérdés, hogy a toronyból, vagy a városból megy-e. Itt a Kossuth miatt felejtős a vétele.
En a oronyra tippelek ,mert palinban tisztabban jott, mint itthon es palin kozelebb van az ujudvari toronyhoz, mint jelenleg en, de holnap megyek par kort, aztan megnezem, hogy hogy jon a varosban es a kornyeken
 #100505  Szerző: LuciFerko

Mostmár csak az a kérdés, hogy a toronyból, vagy a városból megy-e. Itt a Kossuth miatt felejtős a vétele.
 #100504  Szerző: laczfy

LuciFerko írta:
laczfy írta:
LuciFerko írta:nem tudnád felvenni telefonnal?
Kép

Képet tudtam csinálni így hirtelen.
Ez milyen telefon? :shock:
Galaxy Y :D
 #100503  Szerző: LuciFerko

laczfy írta:
LuciFerko írta:nem tudnád felvenni telefonnal?
Kép

Képet tudtam csinálni így hirtelen.
Ez milyen telefon? :shock:
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 510