RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#100745  Szerző: LuciFerko

Ismerős szerint az éjjel Móron megszámlálhatatlanul sok villámkár keletkezett, kb 5 órán keresztül volt folyamatosan zivatar éjjel 2-től kezdve (!) és sorozatos lecsapók voltak városszerte. Sok TV és gép valamint egyéb ezköz égett szét, ment tönkre. Ember emlékezet óta nem látott ott ilyet senki! Tűzoltók azóta folyamatosan dolgoznak.
 #100744  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Emiatt már tuti a HAARP a ludas matyi. :hehe:
Ne politizáljon, Admin úr! :lol:
 #100743  Szerző: markfelt

Emiatt már tuti a HAARP a ludas matyi. :hehe:
 #100742  Szerző: Glenn

Pasa írta:Itt rekord is dőlt szerintem. Volt-e már olyan, hogy öt órán keresztül egyfolytában tartott a zivatar? Pont háromkor kezdődött és még most is tart. Helyenként akkora a víz, hogy nem mertem átmenni rajta kocsival. :shock:
Hirtelen úgy kiderült, most alig van egy-két kis gomolyfelhő az égen.
 #100738  Szerző: Glenn

Itt rekord is dőlt szerintem. Volt-e már olyan, hogy öt órán keresztül egyfolytában tartott a zivatar? Pont háromkor kezdődött és még most is tart. Helyenként akkora a víz, hogy nem mertem átmenni rajta kocsival. :shock:
 #100734  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Éjfél után mielőtt elaludtam, meglestem a radart. Errefele nem mutatott semmit, csak Sopron-Győr környékére. Erre 2:40 körül KIASZOTT NAGY csattanásra ébredtem, és csak úgy szakadt az eső. Minden ablak nyitva volt, a konyhába olyan 1 centis víz lett, áram is jön megy. A vevőről persze nem volt lehúzva az antenna, most csak imádkozok, hogy nem lett baja. :S
Szép kis műsor volt éjszaka, az biztos, aludni se nagyon lehetett, gyakorlatilag itt is hajnali 2-3 órától kezdve végig zivatarok jöttek-mentek, felhőszakadással kísérve. Szerintem itt a környéken pár helyre be is csaphatott a villám, mert mert néhányszor nagyon nagyot szólt.
Valahogy nem emlékszem, hogy ilyen időt jósoltak volna éjszakára.
Reggel hallgatom a rádióban a híreket, azt mondják derűs a reggel és a délelőtt is napsütéses lesz, közben itt meg égzengés van és ömlik az eső. Úgy látszik a rádiók stúdióit elkerülte a vihar Budapesten, hogy felhőszakadás mellett ilyeneket beolvasnak. :S
 #100732  Szerző: Máté

Éjjel itt is nagy 'zuhé" volt dörgéssel villámlással.Még most is esik,de már kezd tisztúlni az ég :yes: .
 #100731  Szerző: LuciFerko

Éjfél után mielőtt elaludtam, meglestem a radart. Errefele nem mutatott semmit, csak Sopron-Győr környékére. Erre 2:40 körül KIASZOTT NAGY csattanásra ébredtem, és csak úgy szakadt az eső. Minden ablak nyitva volt, a konyhába olyan 1 centis víz lett, áram is jön megy. A vevőről persze nem volt lehúzva az antenna, most csak imádkozok, hogy nem lett baja. :S
 #100729  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Itt jön a 2nd round
Ez már tényleg :troll: :troll: :troll:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 209