Engem a kereskedelmi tévék hidegen hagynak, meg úgy nagyjából az MTVA is, mondjuk tök jó, hogy HD meg 3D, erre alap, hogy tőlük lehet számítani és nem a profitorientált adó kezd bele olyanba, ami egyelőre kevés embert érdekel igazán. A logók gázak, ötlettelenek, arányaikban is rosszak, gagyik. Az MR4-MR7 logók, vagy talán az MTV premier oldalon egyes elemek külön szépen mutatják, hogy az egész erőlködés. Átdolgozásra vissza kellett volna küldeni, talán más arányokkal működhetne. A műsorok, hát, ízlés kérdése, politika topicban is oldalakat lehetne teleírni, kétségkívül vannak előremutató dolgok, ekkora költségvetésből már lehetnek is.
A kommentatorok es a radiobeszelgetesek hangja egyforman 'no comment'.
Csongii írta:LazlowHUN írta:Kissé zavaró, hogy a kommentátorok nem szigetelt stúdióban vannak, hanem eléggé behallatszanak a célegyenesben elhúzó autók. Nem lehet hallani a rádióbeszélgetéseket.Engem nem kicsit zavart. Főleg, amikor a Szujó Zolit is bekapcsolták és már annyi motorzaj volt, hogy azt se tudtam vajon melyik honnan van. Katasztrófa. Ráadásul eddig sose cseszték el, hogy a rádió beszélgetéseket szépen betegyék adásba. Most ez valahogy nagyon nem jött össze pár alkalmat kivéve.