RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100996  Szerző: moby67

50 milla???
Szerintem bárki 5 milláért,de 1 ért is biztos különbet produkált volna.
Lehet hogy ebben már benne van a promóciós reklám videó anyag is..
 #100968  Szerző: mimi

PooLee írta:Ezt nem biztos, hogy hozzá kellett volna tenni, mert a vezetést ismerve addig nem nyugszanak majd, amíg ki nem derítik, kik mondták el. SZERINTEM. Továbbá természetesnek gondolom, hogy menniük kell, a híradóban pedig csak kiretusált arccal jelenhetnek meg. SZERINTEM.
Kép ilyen meglepő lépésre csak nem szánják már el magukat. Találnak egy bűnbakot, azt' jólvan.
 #100956  Szerző: Glenn

Kép
Helyes, csak terjed a normális vitakultúra itt is. Már csak a politikát kéne száműzni innen a helyére.
SZERINTEM :gonosz:
 #100954  Szerző: PooLee

mikrofonos írta:Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
Ezt nem biztos, hogy hozzá kellett volna tenni, mert a vezetést ismerve addig nem nyugszanak majd, amíg ki nem derítik, kik mondták el. SZERINTEM. Továbbá természetesnek gondolom, hogy menniük kell, a híradóban pedig csak kiretusált arccal jelenhetnek meg. SZERINTEM.
 #100953  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:Csinálj, most! >:)
nosza, csináljunk!
 #100951  Szerző: markfelt

mimi írta:
mikrofonos írta:Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
A hivatalos az, hogy belső munkatársak csinálták a rendes fizetésükért. De egyébként komolyan, ha mondjuk bármelyikünknek ezen a fórumon kiadták volna, hogy csináljon az MTVA-nak egységes logókat, vagy holnaptól nem kell jönni dolgozni, legalább ilyet, ha nem jobbat tesz le az asztalra.
Csinálj, most! >:)

Gondolom prémiumot kaptak. 49 misi jutott ebből a havernak, 1 misit meg a dizájnerek közt ösztottak szét.
 #100948  Szerző: mimi

A hivatalos az, hogy belső munkatársak csinálták a rendes fizetésükért. De egyébként komolyan, ha mondjuk bármelyikünknek ezen a fórumon kiadták volna, hogy csináljon az MTVA-nak egységes logókat, vagy holnaptól nem kell jönni dolgozni, legalább ilyet, ha nem jobbat tesz le az asztalra.
 #100946  Szerző: mikrofonos

Az hír járja, hogy az új logókért 50 milliót azért csak kaszáltak a készítők. Az info mendemonda, de mtva-soktól származik.
 #100944  Szerző: mimi

Kép nem véletlenül vannak professzionális vállalkozások, amik ezzel foglalkoznak. Pályázat lehet, közönségszavazás is előzsűrizéssel, ahol mondjuk szakembereké és művészeké a döntés, nem Böröcz Istváné és Rákay Kálmáné, aztán a nyertes pályamű kidolgozását értő kezekbe lehet adni.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 235