RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101305  Szerző: Csongii

egon2 írta:Megint a hírblokk alatti gumi zene megy,szöveg nélkül.
Én azt nem értem, hogy a Zenon ezt nem kezeli? Vagy milyen?
Én a Nautilusból indulok ki, az ha üres a műsorblokk pl. a hírek, akkor simán átugorja és megy tovább, mintha ott se lett volna a hírek. :oops:
 #101304  Szerző: csokie

Milan93 szerintem meg szégyeld el magad amiért ilyen kijelentést teszel!!! Igazi patkány vagy. Ők méltósággal álltak fel a pult mögül, és állítom neked, hogy az emberi erzesuk azt diktálja, hogy tisztességgel hagyják ott a munkahelyüket, és nem tulajdonitananak el egy cellux ragasztót sem. Más: az épület tutira be van kamerazva. Most gondolod, hogy ott bárki is kisetalgatna egy keverovel, vagy egy számítógéppel? ....
 #101303  Szerző: egon2

Megint a hírblokk alatti gumi zene megy,szöveg nélkül.
 #101301  Szerző: Milán

mimi írta:Pff, de ízléses és vicces volt...
Mi?Ha te nem kapnád meg a béredet, te nem ezt tennéd?
 #101300  Szerző: mimi

Pff, de ízléses és vicces volt...
 #101299  Szerző: Milán

Jani98 írta:Egy kérdés:a stúdió hány m. Ft-ot érhet?
Azt már szerintem kilopták az volt dolgozók :D :troll:
 #101298  Szerző: djmarco

mimi írta:
djmarco írta:Ha a tulajdonos ezt a rádiot tovább akarná vinni ezzel az arculattal. Akkor biztos nem ez menne. Ha fontos lenne neki a rádio jelenlegi brand értéke akkor szerezne valami haverjának a 18éves gyerekét és adna neki x ezer forintot hogy nézze meg hogy működik. A srác egy nap alatt megcsinálna egy hetet. Ezalatt a kb 2 hét alatt meg simán találnának egy stábot. Ha viszont valami új cég jönne (ami nem fog, mivel senki se vesz 15 napra rádiót) vagy uj brand akkor pedig neki abszolut nem fontos mi megy most a neo-n.

Egy kérdés a végére: Egy rádió változtathat nevet?
Persze, olyan egy adáslebonyolító rendszer, hogy a 18 éves gyerek hipp-hopp összerak benne egy hetet. Csodálkoznál erősen, ha odaraknának :)
Másrészt meg hogy találnának már elfogadható stábot, amikor többek közt azért állt fel a mostani is, mert látták a tulajdonoson, hogy nem egészen normális?
Névváltoztatást pedig kérvényezhet a Médiatanácstól, ami vagy jóváhagyja, vagy nem.
Semmilyen koncepcio nélkül, randomra zenéket pakolni nem hinném hogy olyan nagy tudást igényel. Ha valaki meg ügyes is az még egy két szignált is berak. Persze a profin csinálni nagy tudást és sok munkát igényel, de hogy szoljon valami az talán nem.
 #101294  Szerző: noartist

Tisztelt Ügyvédúr
Felhívjuk figyelmét arra,hogy van egy rádiója,amit Ön öt Forintért vásárolt meg.
Tessék befáradni a stúdióba,és elkezdeni nyomkodni a gombokat.Kezdje a Windows ,,leállítás" gmbjával.Utána a biztosítószekrényben a főkapcsolót-hacsak az Eon már nem áramtalanította az épületet,és csak pár lelkes ,,hallgató" generátorral szolgáltatja az áramot.
KÖSZÖNJÜK!!!
Remélem,olvassa a Fórumot.
Egy kérdés:a stúdió hány m. Ft-ot érhet?
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 584