RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#101389  Szerző: djmarco

Hulk írta:Sziasztok!
Most, hogy a Neo-ban ismét helyzet van, olvasom napok óta a hozzászólásokat, sok a hozzáértő és a megmondóember, de ez a fórum kb 3 éve ilyen, sokan távoztak már innen emiatt...

Csak 1 gondolatot szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani, nem kell vele egyetérteni:
2009-ben, amikor a Slágert kivégezték, a Bochkorék semmi mást nem tettek, mint fellázították a tömegeket, hogy nélkülük nincs rádiózás... (pedig volt)
2010-ben, amikor az induló Neo fél év alatt gyalázatosan szerepelt, sorban jöttek vissza a slágeres dolgozók és azt bizonygatták, nélkülük a Neo halott és sikertelen... (ez mondjuk igaz volt, de vezetőségi döntés született, hogy vissza a Sláger vonalhoz)
2012-ben felállt az egész stáb, akiknek 90%-a volt slágeres dolgozó, mert nem bántak jól velük és nélkülük a rádió majd összeomlik...

Azért ne az legyen már, hogy kb 20 ember határozza meg 10 éve, hogy ha ők nincsenek, a Nap sem kel fel, mert ezt az Isten szindrómát rendkívül kártékonynak ítélem a szakma szempontjából! Ha csak az elmúlt 3-5 évet nézzük, ez az időszak a vidéki rádiók páratlan megerősödését hozta és Magyarország vezető reggeli műsorát megverte a konkurencia!
Tehát minden rosszindulat nélkül is az látszik, hogy van rádiózás és holnapi nap Bumeráng és xy hatalmas médiasztárok nélkül is, akik helyére bizonyára jönnek majd újak, jók, tehetségesek... nem 3 perc alatt lesznek jók, profik és ismertek, de hosszú évek kemény munkájával ők is elérhetnek eredményeket...

Az meg, hogy örökké B+B-t kell sajnálni és valami különös előjog nekik a rádiózás és "ők egy csapat és csak az egykori Sláger-team képes komplett összerakni egy rádiót" kijelentések minősíthetetlenek! Ha ebben van minimális igazság, az azért lehet, mert mást sosem engedtek oda, nehogy kiderüljön, hogy ők alig értenek valamihez!
Én nem vagyok nagy bumeráng fan régebben sokat hallgattam és azért ami ezalatt a a több mint 10 év alatt letettek az asztalra az megkérdőjelezhetetlen. Persze anikor a slágernek vége lett akkor annyi ember ált mögöttük, hogy elszátak maguktól, és ők lettek a rádiózás "Istenei".Meg is verték őket balázsék joggal. Ők ugyanis nem azzal volta elfoglalva hogy magukat sztárolják hanem hogy jó adást csináljanak. Ez meg is látszik a hallgatotságon. Pedig amíg a bumeráng vihette tovább a műsort addig nekik új műsort kellet csinálni. Mondjuk bumeráng ebbe a formába már ugyse lesz sokáig.
 #101388  Szerző: asr27

Nem értem miért nem kapcsolják már le! Ez rosszabb mint a Roxy volt az utolsó 1 hétben. :gülü2: Ráadásul ez országos frekvencia hálózat!
 #101386  Szerző: akosfive

És annyira "szakember a gárda", hogy 6 perces híreket mondanak órák óta ugyanazt, valóban nem tud beszélni a kislány, ráadásul használják a Mindennap rólad szól, a Rádió rád hangolva és a Mindig jó zene szól szlogeneket is. Nálam mindig öt forint... (A szakemberes, személyeskedős megnyikkanás meg remélem nem nekem szólt, azt hiszem szakmai érveket hoztam fel a hírblokk ellen. A rádiózásra nem sokat szóltam, mert én a hírek világában vagyok otthon, nem a rádiós műsorkészítésben. Ennyit az offról)
 #101385  Szerző: Gyurii

Neo FM hírek: 10% hírek, 90% nyálfröcsögés mikrofonba. :megusta:
 #101382  Szerző: Richmonde

alopisz írta:Mennyi szakember van ebben az országban, nem is értem hogyan tarthatunk itt ahol most... :fuckyou:
Szívemből szóltál :smoke:
 #101381  Szerző: alopisz

Mennyi szakember van ebben az országban, nem is értem hogyan tarthatunk itt ahol most... :fuckyou:
 #101380  Szerző: mimi

Szegény lány, lehet, hogy butuska volt, megörült a lehetőségnek, hogy országos rádió és nem gondolta végig, hogy később bárhol bármekkora jóindulattal is próbálnak hozzáállni a szakmában, erre az előéletre keserű lesz a mosoly.
 #101379  Szerző: akosfive

A Dávid Anna híreit hallgatva szakmabeliként az alábbi mondatok jutnak eszembe:
1. Kocsándi Andrea, Nyíri Dóra, Debreceni Zsuzsa, Berényi Attila, Wiski Nóra és nem jut eszembe a többi - node a Neo Hírszolgálat munkatársainak árnyéka is többet, jobban tudna nála. Persze valakinek mindenhol el kell kezdeni, de nem országos frekvencián feltétlen.
2. Az MTI random felolvasására már sok program is képes, ez még nem válik hírszerkesztéssé.
3. Tegnap hírszerkesztő voltam, és tudom hogy pl a tankönyves hírhez KIADOTT a távirati iroda egy hibajavítást. ezt akkor is kötelező igénybe venni, hogyha üres hírek gumi után, ülök be híreket olvasni és Dávid Anna vagyok.
4. Arról már nem beszélek, hogy mikrofonba nem úgy beszélünk, mint miután leszidott apu...

Szégyen gyalázat volt, a NeoHírszolgálat minden munkatársa szerintem sírt (vagy tényleg, vagy a nevetéstől) úgy gondolom, másrészt pedig ez nem volt méltó a hírszerkesztői munkához semmilyen téren sem. Akkor már inkább ment volna üresen a gumizene. Ennél az is több.
 #101378  Szerző: Richmonde

Legyen akármi, M. Úr akkor is csak az az "ötforintos" csávó marad, aki azt hiszi tudja a befektetett forintjait kamatoztatni, némi hirdetésből, vagy, hogy talpra tudja állítani a meddő vállalkozásait borjústól, meg világjáróstól, amíg a bírósági tárgyalások elhúzódnak. Szerintetek fog akár 5 forintot is tolni az adósságból a hatóság felé? Ugyan már. Ez csak arra lesz jó, hogy az amúgy is megtépázott országimázs kettőt visszalépve ismét közelebb kerüljön a béka feneke alá. Tegye fel a kezét, aki nem tudta volna 5 forintért megvenni ezt a rádiót. Istenem, hogy ebben az országban ezt is meg lehet csinálni... Miért nem lehet azonnali hatállyal lekapcsolni ezt a katyvaszt? Ja és még valami. Tegye fel a kezét ismét az, aki nem tud a rádiós köreiből olyat, aki még ingyen is képes beülni műsort vezetni egy országos rádióba... Na ugye... :vomit:
 #101377  Szerző: mlaszlo

viktorio írta: csak ez a slágeres team sem hozta a tőle elvárt sikert....
a neon voltak új műsorok az elején új arcokkal pl. ezeröcsi, szerintem nagyon rendben volt a műsor...

meg volt egy kamikaze ganxsta zolival és lovász lacival....:)
Hozta a sikert, csak ezzel a rádió már nem tudott élni. Tulajdonképpen egy év hátrányban vannak, ez az idő pedig elég volt arra, hogy a konkurencia megerősödjön, partner és hirdetői kapcsolatokat építsen ki, kössön le.
A hallgatók egy része is elfordult a rádiótól a kísérletezések alatt, őket sem könnyű újra megnyerni, de valamilyen szinten sikerült.
Továbbá más okok is közrejátszhattak, pl. hogy állami, közérdekű hirdetéseket nem kapott a rádió.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 584