RADIOSITE Fórum

• Sport

#101450  Szerző: Zoey

rmihaly76 írta:Lehet, hogy paran leteszi a lantot, de egyikuknek sincsen semmi szegyellnivaloja, mert boven megszollgaltak az elimerest. (Az erintettek, azt a ketto, vagy akar harom olimpiai aranyat nem a ket szep szemukert kaptak)
Talan lesz "HR frissites", de hal' istennek van mibol! (van es igeretes az utanpotlas)
Ezt abszolút elismerem, és nem is állítottam, hogy nem szolgálták meg a sikereket. Ők voltak a legjobbak, de el kell fogadni, hogy az idővel nem lehet versenyezni. Azokat a csapattagokat sajnálom (már ha vannak ilyenek), akik úgy mentek ki Londonba, hogy a sok-sok csapattársuk után végre ők is olimpiai bajnokok lesznek, aztán ez mégsem következett be...
 #101448  Szerző: asimov

Talan harom olyan tamadasunk volt, ahol a sajat jatekunkat jatszottuk... az olaszok mar messze a kapujuktol megzavartak, megtortek a tamadasinkat, es pld. ezert nem (sem) volt rendes tamadojatekunk. A tavoli olasz loveseknek sem lett volna szabad bemenniuk.. :S
Az olaszok nyilvan alaposan felkeszultek a magyar valogatottbol, es szerintem fejben is jobban birtak mentalis nyomast.
Majd legkozelebb.
Lehet, hogy paran leteszi a lantot, de egyikuknek sincsen semmi szegyellnivaloja, mert boven megszollgaltak az elimerest. (Az erintettek, azt a ketto, vagy akar harom olimpiai aranyat nem a ket szep szemukert kaptak)
Talan lesz "HR frissites", de hal' istennek van mibol! (van es igeretes az utanpotlas)
Zoey írta:Sajnálom, hogy így alakult, jó lett volna megszakítás nélkül negyedszer is olimpiai bajnoknak lenni. Mi pont azt beszéltük, hogy talán elgondolkodik a magyar csapat azon, kinek érdemes maradnia, és kinek lenne ideje mennie. Nem rosszindulatból mondom, de lehet, néhány ember felett már eljárt az idő, és ezzel nem azt mondom, hogy vénemberekről van szó, de az idő múlásával romlottak a reflexeik és a fizikai erejük. Szerintem lesznek közülük olyanok, aki maguktól visszavonulnak, csak ha valóban így lesz, kár, hogy nem a csúcson hagyják abba...
 #101442  Szerző: Zoey

Sajnálom, hogy így alakult, jó lett volna megszakítás nélkül negyedszer is olimpiai bajnoknak lenni. Mi pont azt beszéltük, hogy talán elgondolkodik a magyar csapat azon, kinek érdemes maradnia, és kinek lenne ideje mennie. Nem rosszindulatból mondom, de lehet, néhány ember felett már eljárt az idő, és ezzel nem azt mondom, hogy vénemberekről van szó, de az idő múlásával romlottak a reflexeik és a fizikai erejük. Szerintem lesznek közülük olyanok, aki maguktól visszavonulnak, csak ha valóban így lesz, kár, hogy nem a csúcson hagyják abba...
 #101426  Szerző: asimov

Nagyobb baj az, hogy iranyitjak is a merkozest. :S

LuciFerko írta:Eléggé eljöttek az olaszok :S De a délutáni kézilabda meccs az... rég volt olyan, hogy üvöltöttem a TV előtt :)
 #101424  Szerző: LuciFerko

Eléggé eljöttek az olaszok :S De a délutáni kézilabda meccs az... rég volt olyan, hogy üvöltöttem a TV előtt :)
 #101416  Szerző: asimov

Tegnap a polos lanyok kikaptak Spanyolorszagtol, igy bronzmeccset jatszanak majd:
http://www.mvlsz.hu/4/index.php?n=5&tar ... 3&area=667
----
A "Kemeny" fiuk lenyomtak a yenkik csapatat 11 - 6-ra. A kovetkezo meccs MA ESTE 19:40-kor kezdodik (mar a kozvetites), es az amugy nem mellekesen vilagbajnok(!) olasz valogatott lesz az ellenfel. (a legjobb negy koze jutas a tet)
rmihaly76 írta:M1: Magyarorszag - USA ffi vizilabdamerkozes most.
Elvileg sima ugy...
 #101104  Szerző: asimov

M1: Magyarorszag - USA ffi vizilabdamerkozes most.
Elvileg sima ugy...
 #101095  Szerző: asimov

Jajam, a tegnapi nap igen szepre sikerult! (Legalabb sportugyileg orulhetek annak, hogy magyar vagyok.)
Pedig szegeny Pars-nak (kalapacsvetes) meg varnia is kellett, mert az elotte dobo haloba dobta a sajat golyobisat... de Pars igy is megdobta a maga 80+kicsi meteret :)
Az irasos osszefoglalok alapjan (idokozben behivtak meloba :S ) a kezimeccs nem volt eppen sima ugy, de a vegere osszekaptak magukat a mieink, es ez a lenyeg! :)
Zoey írta:Tegnap fantasztikus napot zártak sportolóink. Három érem egy nap alatt, ebből kettő arany! Csak így tovább az Olimpia záró hetén is, még több érmet! :)
rmihaly76 írta:A keziseinknek elkelne egy kis szurkolas... (M1: Magyarorszag - Szerbia)
Szerencsére sikerült a továbbjutás! :)
 #101071  Szerző: Zoey

Tegnap fantasztikus napot zártak sportolóink. Három érem egy nap alatt, ebből kettő arany! Csak így tovább az Olimpia záró hetén is, még több érmet! :)
rmihaly76 írta:A keziseinknek elkelne egy kis szurkolas... (M1: Magyarorszag - Szerbia)
Szerencsére sikerült a továbbjutás! :)
 #101065  Szerző: LuciFerko

nézem
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 45