RADIOSITE Fórum

• Sport

#101625  Szerző: LuciFerko

Megint nüanszokon múlt a meccs :((
 #101620  Szerző: asimov

Sok a hiba a jatekunkban es foleg emiatt futunk az eredmeny utan :S
Elkel a biztatas a sracoknak...
rmihaly76 írta:London 2012: 18:00-tol ffi kezilabda elodonto!
A kokemeny sved csapatot kell legyozni...
-----
Ha jol lattam a kiirast, akkor 19:30-tol ffi vizilabda: Ausztralia - Magyarorszag
Ez az 5-dik helyert, illetve a becsuletert megy mar... ami azt illeti, ez neha jobb meccs, mint a donto.
 #101616  Szerző: asimov

London 2012: 18:00-tol ffi kezilabda elodonto!
A kokemeny sved csapatot kell legyozni...
 #101608  Szerző: asimov

Aki teheti, nezze a csapat-szinkronuszast (M1)... felelmetes mutatvanyokat csinlalnak azok lanyok a vizben. :o
 #101535  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:Kézilabda elődöntő mikor lesz?
Holnap 18 óra.
 #101534  Szerző: LuciFerko

Kézilabda elődöntő mikor lesz?
 #101532  Szerző: Zoey

Nekem is az a véleményem, hogy megérdemeltem győzött az ausztrál csapat, de azért szép volt lányok, a negyedik negyed végén teljesen ledöbbentem meglepetésemben, hogy honnan dobtuk be azt a gólt, aztán sajnos a hosszabbítás már az ellenfélnek kedvezett...
Ez van, így is nagyon szép eredmény, hogy jobb helyen végeztek a lányok, mint a férfi válogatott.
 #101530  Szerző: asimov

Csak kikaptunk... Vegig kuzdott mindket csapat (sajnos az ausztralok is..) es a birok sem igazan fujtak semerre.
Az ausztralok pld. pontosabban dobtak, es kisse fajo ezt leirni, de teny az, hogy megerdemelten nyertek.
Sajnalkozas nem segit, tanulni kell es raadasul a ferficsapattal elllentetben a noi valogatott egy fiatal csapat, van bennuk meg par olimpia, ugyhogy adott a feladat. :)
rmihaly76 írta:Vizilabda/M1:
Lanyaink az utolso masodpercekben, az ausztral kapus oriasi hibajanak koszonhetoan, az utolso masodpercekben egyenlitettek, ugyhogy hosszabbitas!
Birjuk a tempot, de kemenyek az ellenfelek is..
 #101528  Szerző: asimov

Vizilabda/M1:
Lanyaink az utolso masodpercekben, az ausztral kapus oriasi hibajanak koszonhetoan, az utolso masodpercekben egyenlitettek, ugyhogy hosszabbitas!
Birjuk a tempot, de kemenyek az ellenfelek is..
 #101509  Szerző: Zoey

Mekkora eredmény!!! :shock:
Risztov Éva aranyérmes 10 km-es hosszútáv-úszásban a londoni olimpián! Na erre nem sokan számítottak, engem is nagyon meglepett, főleg, miután eddig mindig, mindenhol csak ezüstök, bronzok jutottak a magyar úszónőnek, akit rengetegen leírtak már, visszavonult, majd visszatért, aminek most lett meg az eredménye. Teljes szívemből gratulálok (akárcsak a többi magyar sportolónak)!!! :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 45