LuciFerko írta:A szekszárdi adó majdnem beszólja egész Tolnát!

Erre is ilyen kellene... (Kelet-Csongrád, Nyugat-Békés megye)
LuciFerko írta:A szekszárdi adó majdnem beszólja egész Tolnát!
adminisztrator írta:Ez gyönyrűen tapasztalható itt a Szlovák határ mentén 98,3-on a Pátriát hallgattam időnként átugurált az AF 104,3-ra csakhogy azon a Radio FM ment. Volt hogy csak 1-2 tized másodpercre volt, hogy percekre. Mikor a 98,3 a Pátriát továbitja az AF listát nem frissítik, miköben a PS PATRIA.forlife70 írta:Ez az AF váltás volt, pontosabban az, amikor gyengül valamelyik adó jele, de nincs másik, erősebb alternativ frekvencia. Ilyenkor az egytuneres autórádiók kb fél másodperc erejéig elkezdenek keresgélni az AF listában és ha az egyik elem frekvenciáján van adás, csak nem épp a Class FM-é, akkor ez tapasztalható.rmihaly76 írta:egy kb. tiz perces periodus alatt atallt eloszor a 103.3-ra (Budapest), majd a 105.5-re (Pecs) aztan visszaallt 100.5-re es ugy is maradt, amig hallgattuk.Nálam nem az AF ugrált, hanem valami felismerhetetlen adás hallatszott bele a Class adásába 1-1 másodpercre - elnémítva teljesen a Class FM-et. A freki folyamatosan ugyanaz volt. Én pénteken, szombaton és e hét hétfőn is tapasztaltam.
A harom atallasban (100.5 > 103.3 > 105.5 > 100.5) semmi "scatter" vagy fading nem volt, egy pillanat alatt zajlott le mindegyik.
forlife70 írta:Ez az AF váltás volt, pontosabban az, amikor gyengül valamelyik adó jele, de nincs másik, erősebb alternativ frekvencia. Ilyenkor az egytuneres autórádiók kb fél másodperc erejéig elkezdenek keresgélni az AF listában és ha az egyik elem frekvenciáján van adás, csak nem épp a Class FM-é, akkor ez tapasztalható.rmihaly76 írta:egy kb. tiz perces periodus alatt atallt eloszor a 103.3-ra (Budapest), majd a 105.5-re (Pecs) aztan visszaallt 100.5-re es ugy is maradt, amig hallgattuk.Nálam nem az AF ugrált, hanem valami felismerhetetlen adás hallatszott bele a Class adásába 1-1 másodpercre - elnémítva teljesen a Class FM-et. A freki folyamatosan ugyanaz volt. Én pénteken, szombaton és e hét hétfőn is tapasztaltam.
A harom atallasban (100.5 > 103.3 > 105.5 > 100.5) semmi "scatter" vagy fading nem volt, egy pillanat alatt zajlott le mindegyik.
forlife70 írta: Nálam nem az AF ugrált, hanem valami felismerhetetlen adás hallatszott bele a Class adásába 1-1 másodpercre - elnémítva teljesen a Class FM-et. A freki folyamatosan ugyanaz volt. Én pénteken, szombaton és e hét hétfőn is tapasztaltam.
rmihaly76 írta:egy kb. tiz perces periodus alatt atallt eloszor a 103.3-ra (Budapest), majd a 105.5-re (Pecs) aztan visszaallt 100.5-re es ugy is maradt, amig hallgattuk.Nálam nem az AF ugrált, hanem valami felismerhetetlen adás hallatszott bele a Class adásába 1-1 másodpercre - elnémítva teljesen a Class FM-et. A freki folyamatosan ugyanaz volt. Én pénteken, szombaton és e hét hétfőn is tapasztaltam.
Chucky írta:Valaki hozzáértö magyarázza el: Miért kell évek óta kifutott dalokat naponta többször játszani? Pl:szerelemre hangolva. Nekem úgy tünik, hogy van egy x számból álló készlet napközbenre és a kutya nem nyúl hozzá hónapokig.Erről most így hirtelen Csiszár Jenő a Class FM indulása előtti egyik nyilatkozata jutott eszembe, melyet az akkor még nem teljesen kész állapotú székházban tett! Így kezdte: most épp 16 000 (tizenhatezer!!!) cd között állok ...