RADIOSITE Fórum

• Rádió 24 - Dunaújváros - 102.9 MHz

#105395  Szerző: Roger

Egy nagy piros pont a rádiónak! :shock:
Szerintem tisztább lett a stream ( bár lehet, hogy megint csak halucinálok! vagy külön a mikrofon kapott procit )
...és van egy SZÁMOMRA ismeretlen ( Molnár Balázs ) de nagyon jó műsorvezető! :yes:
 #101885  Szerző: Roger

radukanorbert írta:
Roger írta:Most vagy "megjavult a rádióm" :P vagy ügyeskedtek valamit a rádiónál. Hazafelé a városból, egészen hazáig, tökéletes lett a vétel! :up: (úton délfelé, hídon, túloldalon )
A rádiónál ilyen téren minden változatlan :)
A végeredmény a lényeg, hogy megszakítás nélkül tudom hallgatni. Már csak több női hangot hallanék szívesen. :P
 #101804  Szerző: radukanorbert

Roger írta:Most vagy "megjavult a rádióm" :P vagy ügyeskedtek valamit a rádiónál. Hazafelé a városból, egészen hazáig, tökéletes lett a vétel! :up: (úton délfelé, hídon, túloldalon )
A rádiónál ilyen téren minden változatlan :)
 #101801  Szerző: Roger

Most vagy "megjavult a rádióm" :P vagy ügyeskedtek valamit a rádiónál. Hazafelé a városból, egészen hazáig, tökéletes lett a vétel! :up: (úton délfelé, hídon, túloldalon )
 #100468  Szerző: Glenn

Roger írta:én a várostól délre közlekedem
Akkor lehet, hogy észak felé sugároz inkább?
 #100466  Szerző: Roger

mlaszlo írta:
Pasa írta:
Roger írta:* sőt a városon kívül sem igen lehet már hallani :oops:
Akkor nézesd meg az autórádiódat, mert itt nem változott a vétel. RDS-sel jön a szokásos 27-32 dB-lel (Budapest északi széle). Ez a legerősebb dunaújvárosi helyi adó jelenleg.
Én sem tapasztaltam változást, Érd felé ugyanúgy jön, mint korábban.
Mintha inkább az El-Do jönne gyengébben.
Na erre voltam kíváncsi, bár én a várostól délre közlekedem (és itthon is) és az összes rádió jön csak a 24 helyén van sistergés...Akkor nálam van probléma. http://r24.hu/index.php/a-radio
 #100465  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
Akkor nézesd meg az autórádiódat, mert itt nem változott a vétel. RDS-sel jön a szokásos 27-32 dB-lel (Budapest északi széle). Ez a legerősebb dunaújvárosi helyi adó jelenleg.
Én sem tapasztaltam változást, Érd felé ugyanúgy jön, mint korábban.
Mintha inkább az El-Do jönne gyengébben.
 #100462  Szerző: Glenn

#100190  Szerző: Roger

* egy kis észrevétel: online adásnál az ID-k, Jingle-k hangosabbak a zenéknél. A hírek pedig jóval halkabb mint maga a műsorfolyam, amit autóban ülve is észre vettem korábban.

...a legfontosabb: már az autópályán-Apostagon is komoly vételi problémák vannak...( nem hallani semmit :hehe: )
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22