RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#102798  Szerző: peace06

Az a baj, hogy ahol elindult a mária rádió, lánchid rádió vagy katolikus rádió, ott sajnos ezek nyertek.
 #102768  Szerző: LuciFerko

Tudtommal lehet kérni az átminősítést. Amúgy létezik kereskedelmi vallási rádió, csak ez épp muzulmán:
http://www.zitounafm.net/ar
 #102745  Szerző: Ivoa

Pályázott a Rádió 1 a kaposvári 91,2-re. Legérdekesebb, hogy egyetlen ellenfelük van: a Katolikus Rádió, egy kereskedelmi frekvencián :-)

Kiváncsi vagyok, hogy a Katradio a pályázatban mekkora új magyarzene-arányt ajánlott :D
 #102369  Szerző: Ivoa

asr27 írta:
jimmer írta:talán mert február óta nincs az éterben a fővárosban .. :ayfkm: :yuno:
De a Rise FM sincs és mégis szerepel a hallgatottsági adatokban.
Biztos nem fizettek az online mérésért.
 #102368  Szerző: Ivoa

orrhang írta:
846/2012. a Debrecen 95,0 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011.
szeptember 29-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredménye

Tipp: ezt is érvényteleníteni fogják. Az Alföld Kamera Kft. kizárása után ez nem is kérdéses
ezt tuti ebbe a topicba akartad irni?
Igen, az FM95 mellett a R1 volt a másik pályázó, aki érvényes pályázatot adott be.
 #102367  Szerző: orrhang

846/2012. a Debrecen 95,0 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2011.
szeptember 29-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredménye

Tipp: ezt is érvényteleníteni fogják. Az Alföld Kamera Kft. kizárása után ez nem is kérdéses
ezt tuti ebbe a topicba akartad irni?
 #102366  Szerző: asr27

jimmer írta:talán mert február óta nincs az éterben a fővárosban .. :ayfkm: :yuno:
De a Rise FM sincs és mégis szerepel a hallgatottsági adatokban.
 #102365  Szerző: jimmer

talán mert február óta nincs az éterben a fővárosban .. :ayfkm: :yuno:
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 482