RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102443  Szerző: orrhang

szerintem most inkabb maradjunk a temanal, ha szemelyesen akarsz vmit ott a pu gomb.
 #102441  Szerző: kerek1radio

orrhang írta:
Figyeljétek meg, hogy valamilyen formában ott fognak maradni... Valaki írta lentebb, hogy a kereskedelmi rádiózás üzlet... nos, ha ez van akkor hétfőtől kezdve egy héten keresztül teszt időszak és ... ha a Bumeráng megdobja a hallgatottságot, plusz még becsúszik egy-két exkluzív hirdető, promóció a Bocsi miatt, akkor símán maradni fognak... azt nem tudom, hogy az egész bumi-stáb vagy csak néhány ember...
Egy het alatt hogy lehetne lemerni a hallgatottsagot? meg a valtozast? nyilvan fog valtozni ,mert ujdonsag, de egy het mindenkepp keves, ha a felelos szemely abbol akar barmit is levonni, akkor nagyot hibazik.
Na igen kedves orrhang... Igazad van, így inkább előbb átgondolom, amit közzéteszek. :) Ja és múltkoriért bocsi... Kicsit felhúztam magam! :)
 #102438  Szerző: orrhang

Figyeljétek meg, hogy valamilyen formában ott fognak maradni... Valaki írta lentebb, hogy a kereskedelmi rádiózás üzlet... nos, ha ez van akkor hétfőtől kezdve egy héten keresztül teszt időszak és ... ha a Bumeráng megdobja a hallgatottságot, plusz még becsúszik egy-két exkluzív hirdető, promóció a Bocsi miatt, akkor símán maradni fognak... azt nem tudom, hogy az egész bumi-stáb vagy csak néhány ember...
Egy het alatt hogy lehetne lemerni a hallgatottsagot? meg a valtozast? nyilvan fog valtozni ,mert ujdonsag, de egy het mindenkepp keves, ha a felelos szemely abbol akar barmit is levonni, akkor nagyot hibazik.
 #102437  Szerző: orrhang

Rendben srácok, csakis a kedvetekért, mostantól háttal ülnek a Balázsék reggelente a mikrofonnak, mert a reggeli szórakoztató műsort már a Howard Stern kitalálta és innentől kezdve minden csak copy (bááááár ezen az analógián a Bumeráng is copy). Tudjátok az a helyzet, hogy több mint egy millió ember kedveli reggelente a Morning Show-t, és hát az a rossz hírem, hogy a kereskedelmi rádiózás már csak ilyen piszkos üzleti alapon megy.
Persze érzelmi alapon szokták gyűlölni vagy szeretni, kritizálni vagy dicsérni, de ezek jellemzően a hallgatók, vagy esetleg más, sokkal sikeresebb "kollégák". Viszont a hirdetőt meg csak egyetlen dolog izgatja fel, mégpedig teljesen mértékben érzelem mentesen, az pedig az elérés. Hát igen kérem az elérés, más néven a RchN. Ugye ez az az "izé", amit oly sokan elfeledünk amikor bátran, vagy kevésbé bátran fikázunk. Pedig, hát ez a lényeg és nem más. Ez az amit az értékesítők eltudnak adni, mert a bullshit-re ma már, a kevésbé szofisztikált ügyfelek sem kíváncsiak. Ezért készül tehát egy adott médiatermék, és nem azért mert egy programigazgatónak azok a kedvenc műsorai, a zenei szerkesztőnek azok a kedvenc zenéi amik az adott csatornán szólnak. Ezek a kollégák kutatási adatokból dolgoznak, és ezek alapján állítják össze az adott rádiók programját. Magyarország kis ország, nem kell már feltalálni a spanyolviaszt. Amikor fanyalgunk, kritizálunk, kéretik ezeket az apróságokat figyelembe venni!
Visszatérve a "copy-ra" 2000-től nem hogy megelőzni, de megszorítani se tudta a Bumerángot soha senki. Most, hogy igen, így már csak utánzat? (azért ez olyan magyaros nem?) Ó jaj! Drága "kollégáim", de tényleg, ha valaki tudja utánuk csinálni, hát bátran, segítsétek a Magyar rádiózást és emeljétek az össz. hallgatószámot, mert az hosszútávon mindenkinek jó, és túl ezen, szerintem már holnap tuti állást kaptok még a Neo-ban.
Na Hallelúja!
hosszu idok ota egy szimpatikus velemeny. Kivancsi vagyok mikor fognak kikezdeni a "szakmai" emberek,....
 #102435  Szerző: mimi

mxgiorgio írta:vannak országos rádióink amiket ha kell ha nem kénytelen vagy hallgatni amilyen műsor van rajta...
Kikapcsolhatatlan hangszóró van a szobádban, mint Guantanamón?
 #102428  Szerző: mxgiorgio

Erre csak azt tudom mondani ha holnaptól Pákó és Kiszel Tünde lenne reggel a class fm-en tuti az lenne a leghallgatottabb mivel nincs más...az egy dolog persze lehet így meg úgy hallgatni rádiókat de nem valószinű,hogy kocsiban mindenkinek van net vagy mucsaröcsögén mindenki onlinen-ol ....vannak országos rádióink amiket ha kell ha nem kénytelen vagy hallgatni amilyen műsor van rajta...és pl reggel ha belehallgatsz az Ö3-ba ami igaz közszolgálati de a magyar kereskedelmi elbújhatnak mellette ott hírek,információk,közlekedés,minden ami a reggeli munkába igyekvő embereknek szükséges némi bulvár hirrel és nem az hogy tegnap ki mit sz...rt vagy hugyozott :vomit:
 #102427  Szerző: bunyospityu

peter írta:
mxgiorgio írta:Az a baj,hogy nincs más amit lehetne hallgatni csak ezeket a reggeli szutykokat.....Sajnos magyarországon ez a menő :-( Egy normális külföldi rádiòban valahogy tudnak műsort csinálni !
Az a rossz hírem van, hogy minden ország, "hallgatottabb" rádióiban van reggeli műsor. Rádióban ez a főműsoridő a tv-ben ez az időszak az este.
Tehát ilyenkor van lehetőség a legtöbb hallgatót begyűjteni. Ha belehallgatsz más országok reggeli műsoraiba ott is azt fogod hallani, hogy röhögnek, témákat, veséznek, hallgatói sms-re reagálnak, játszanak, utcára mennek és megmutatják magukat stb.
Mellesleg valószínű, hogy ezért is kedvelik a hallgatók, mivel, ha reagálnak valamire és beolvassák, akkor olyan mintha "szerkesztenék" a tartalmat.
Csak ismételni tudom a kereskedelmi rádiózás üzlet. Ne hallgatói szempontok alapján értékeljétek, mert a termék nem úgy készül! A készítők, teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy nem tudnak olyan terméket előállítani, ami minden hallgatónak tetszik, de a mainstream rádióknak ez nem is feladata. Ami a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.
Szerintem kár őket győzködni .... :unott:
 #102426  Szerző: kerek1radio

#102420  Szerző: RadiosJani

Azért van "humorérzéke" a MusicFM dolgozóinak :)
Facebook beszélgetés (egymás utáni)

Pintácsi Mónika:
En biztos eltekerek egy hetig! Nem szeretem oket! Sot!
........................................
Nóra Jankovicsné Kovács
Szinten, akkor 1 hétig reggel nem hallgatlak titeket.sorry:(
........................................
89.5 Music Fm:
Várunk vissza benneteket! Addig is minden jót!
  • 1
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 452
  • 565