RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#102456  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:Miért van az, hogy Cooky olyan számot sem tud lejátszani, amit már hallottam a Music Fm-en?
Azt mondja, hogy "bocsi, nincs nálam". Ez idegesítő.
Pár hete a Sidney Samson vs. Tara McDonald - Dynamite (Nicky Romero Remix) zenére mondta azt Cooky, hogy őszre az egyik legnagyobb sláger lesz... Nem zavarta, hogy tavaly unalomig játszotta ezt a számot a Face meg a Rise! Annyira le van maradva, hogy az már gáz! :unott:
 #102455  Szerző: PooLee

Sajnos. Ha tényleg zenét szeretnél kérni, felejtsd el a budapesti rádiókat. Azt nem mondom, hogy hallgasd meg a számot youtube-on vagy töltsd le, mert akkor a rádiózásról beszélnélek le. Keress egy jó vidéki vagy külföldi adót!
 #102454  Szerző: Dawe1797

Ez most komoly???
 #102453  Szerző: PooLee

Az hogy hangozna, hogy "A napokkal előre megszerkesztett játszási listában legközelebb 3 óra 42 perc 5 másodperc múlva lesz ez a szám. Megvárod, vagy mondjam, hogy mi következik, és kéred azt?"
 #102452  Szerző: Dawe1797

Miért van az, hogy Cooky olyan számot sem tud lejátszani, amit már hallottam a Music Fm-en?
Azt mondja, hogy "bocsi, nincs nálam". Ez idegesítő.
 #102451  Szerző: peter

orrhang írta:
Egy hét alatt le lehetne mérni mennyit hoz, illetve mennyit visz el a Bumeráng,
dehogy lehet...
Ez csakis és kizárólag mintaszám kérdése. Megfelelő számú megkérdezettnél elegendő lehet az egy hét pontosabban a kettő, mert ugyanazzal a módszertannal vissza is kellene mérni a visszaváltozást. A szokásos hallgatottsági kutatások valóban teljesen alkalmatlanok lennének erre a célra, de hát ez gondolom nyilvánvaló.
 #102448  Szerző: orrhang

Egy hét alatt le lehetne mérni mennyit hoz, illetve mennyit visz el a Bumeráng,
dehogy lehet...
 #102447  Szerző: orrhang

nem tudom miert vagytok oda annyival a zenevel. Ez egy profig musor, fuggetlen a zenetol. Bocsiek, akarki akarmit is mond profik. Szerintem ugyanugy kepben vannak a modern zenebol, mint mondjuk a 20 evvel ezelottiekbol. A musornak mindegy, hogy mi az a 4 zene, ami lemegy egy oraban, az a lenyeg, hogy a beszed, hirek, reklam, fix elemek utan ne kapcsoljon el (idealis esetben vonzza) a hallgato(t). mindenkepp erdekes lesz hallani a musort ilyen zenei kornyezetben, szerintem elonyere valik.
 #102446  Szerző: peter

orrhang írta:
Figyeljétek meg, hogy valamilyen formában ott fognak maradni... Valaki írta lentebb, hogy a kereskedelmi rádiózás üzlet... nos, ha ez van akkor hétfőtől kezdve egy héten keresztül teszt időszak és ... ha a Bumeráng megdobja a hallgatottságot, plusz még becsúszik egy-két exkluzív hirdető, promóció a Bocsi miatt, akkor símán maradni fognak... azt nem tudom, hogy az egész bumi-stáb vagy csak néhány ember...
Egy het alatt hogy lehetne lemerni a hallgatottsagot? meg a valtozast? nyilvan fog valtozni ,mert ujdonsag, de egy het mindenkepp keves, ha a felelos szemely abbol akar barmit is levonni, akkor nagyot hibazik.

Egy hét alatt le lehetne mérni mennyit hoz, illetve mennyit visz el a Bumeráng, Ezt követően kellene még vizsgálni még kimaradt, ki jön vissza és ezután lehetne látni, hogy üzleti szempontból mehet-e a dolog. Mivel ez egy gyors kutatás és egyszeri, így nagyon magas mintaszámon kellene mérni a pontosabb analízis miatt, viszont az meg meglehetősen drága. Ha valóban mainstream rádió lett volna a Music, akkor lényegesen kevesebb problémát okozna egy ilyen jellegű import, de a generációs különbségek miatt a későbbiekben ez értékesítési problémákat jelentene. Olyan ez mintha az ország legtrendibb house dance discójában, akkor amikor legforróbb a hangulat, jönne Tibi bácsi és lenyomná a szokásos szettet. Lenne nagy döbbenet az tuti. :)
 #102445  Szerző: Gyurii

Nem értem mit vagytok, úgy fennakadva ezen! A nagy vidéki B középhez így se fog eljutni! Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Pécs, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Szombathely, Szeged, Sopron stb. környékére (netes streamet most hagyjuk!)

Az lenne a vicc, ha maradnának Bocskorék a Music FM-en, és megkapnák a Neo frekijét később! Lehet, hogy Horváth Charlie megszólal a jövőben újra a 89,5-n! :D :troll:
  • 1
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 451
  • 565