forlife70 írta:Ha csak a Class FM Garamis kívánságműsort nézzük meg, ott a hallgatók általában csak "egy romantikus/lassú/pörgős/Phil Collins, etc. számot" kérnek és küldik XY-nak. Azaz kb. semmi konkrétumot nem mondanak a dalról, csak kérik, aztán hello. Gondolom, ha beleillik a playlistbe a hallgató kérése, akkor fogják a prerecorded anyagot és betolják a szám előtt.
Múlt hétvégén kapcsolgattam, pont belefutottam egy kérésbe...
"... neki küldenék egy FELPÖRGETŐ számot"
"Jó, akkor máris érkezik Coldplay és a Paradise"
Én ennek egész egyszerűen nem látom értelmét.
Azért a szövegért pedig, hogy "bocs nincs nálam" ... esetleg hozzáteszik, hogy "az a cd" simán megérdemelne minden műsorvezető egy faszkorbácsot. Ha már egyszer kívánságműsor, akkor legyen is az. Minden kérést teljesíteni meg öngyilkosság, ez tény. Anno Yo!Rádión volt, hogy ment minden. Az azért egy országos rádióban nem biztos, hogy jó lenne. Pölö egy Delta: Sör, bor, pálinka (amit a Yo!-n egy ideig mindig lejátszottak) biztos nem jelentene elkapcsolási faktort.

De, biztos ezzel a legkönnyebb kitölteni a műsoridőt, mert nem kell a műsort szerkeszteni, illetve a mv-nek sincs igazából semmi dolga... de akkor is. Felejtse már el mindenki a kívánságműsorokat.