RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#102557  Szerző: Gabeedj

Bocsi Egon,nem hallgattam NEO-t most,mert gép előtt ülve más rádiókat hallgatok.Belehallgatok,köszi az infót.Akkor van remény?Vagy ez már megkésett?
 #102556  Szerző: egon2

Az előbb lement ez a szignál a Neon"Érdemes a Neo FM-et hallgatni?Igen,mert nem fecsegünk feleslegesen"
Ez igaz,mert a 2 hírszerkesztőn kívül nincs több műsorvezetője a Neonak.A híreket se kellene már erőltetni.
 #102555  Szerző: Gabeedj

Valami hiteles infó,mert sajnos nem találtam.Egy ilyen arc ,aki megjárta a Fehérvár rádiót is jó lenne,de lehet ez csak álom..
 #102554  Szerző: egon2

Mégis lesznek műsorvezetők a Neon?
 #102553  Szerző: jimmer

:lol: one man radio show? :shock:
 #102552  Szerző: Gabeedj

Mármint műsorvezető vagy hírolvasó?
 #102549  Szerző: egon2

A NEo FM honlapján a hírsarok felett van egy világ expedíció reklám is.De az lehet ott volt Aug.6.előtt is.
 #102548  Szerző: egon2

Ezek szerint valaki karbantartja a Neo FM honlapját?Vagy a hírsarok magától frissül?
 #102538  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:Látom nem nagyon látogassátok már ezt a topikot!A mai megfigyelésem az,hogy a 7 órási és a 8 órási hírek előtt se ment reklám.A 8 órási hírek előtt ismét egy olyan zene ment ami inkább a Rádió Caféra volt jellemző.
Ami megy reklám, az pedig szerintem régi lehet, legalábbis nagyon furcsállnám, ha a Chello média még mindig a júliusi reklámanyagot küldené a Film Mánia és a Film Café-hoz, amely a váltásról és a minden este premier filmekről szól.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 584