RADIOSITE Fórum

• Class FM

#102799  Szerző: harrapari

mimi írta:
adminisztrator írta:Nem értem, itt paragrafus mely pontja zárja ki a Class FM esetében a vételkörzet-bővítést vagy a vételminőség-javítást.
Semmi nem zárja ki, csak ott az a fránya "A Médiatanács a vételkörzet-bővítésről kérelemre indult hatósági eljárásban dönt" kitétel, na, azt a döntést nem találtuk sehogy sem a határozatok közt...

Akkor valószínű, hogy belefoglalták az új hatósági szerződésbe. Gondolom matek alapján kifizetik a bővítést, tehát akkor annyival többet fizet a Class. Tényleg olyan zavaró az 1%-os bővülés? :) Gondolod ha annyira nagy kavarók lennének nem a Neos frekiket harcolták volna ki maguknak anno és élből 81%? Szerintem nincs ebben olyan amit szeretnél benne látni, de te tudod.
 #102796  Szerző: mimi

adminisztrator írta:Nem értem, itt paragrafus mely pontja zárja ki a Class FM esetében a vételkörzet-bővítést vagy a vételminőség-javítást.
Semmi nem zárja ki, csak ott az a fránya "A Médiatanács a vételkörzet-bővítésről kérelemre indult hatósági eljárásban dönt" kitétel, na, azt a döntést nem találtuk sehogy sem a határozatok közt...
 #102795  Szerző: markfelt

mimi írta:2010. évi CLXXXV. törvény 64. § (4)-(8)
Nem értem, itt paragrafus mely pontja zárja ki a Class FM esetében a vételkörzet-bővítést vagy a vételminőség-javítást.
 #102794  Szerző: mimi

2010. évi CLXXXV. törvény 64. § (4)-(8)
 #102793  Szerző: markfelt

DRoland írta:Az a 67% elég volt a Danubiusnak is...
Azóta új médiatörvény van, egyrészt, másrészt meg nem tudhatod, lehet, hogy ha kért volna, kapott volna.
 #102792  Szerző: DRoland

Az a 67% elég volt a Danubiusnak is...
 #102791  Szerző: markfelt

mimi írta:De tényleg, én úgy érzem, ennyi erővel pl. a Rádió 88 is megállapodhat az NMHH-val arról, hogy adják oda a 95.7-et is, hadd szóljon szépen az egész megyében, mert sehol nincs a törvényben, hogy ezt ne lehetne, és akkor az egész pályázatosdi színjátékot hagyjuk is a francba, felesleges.
Igen, csak a Class FM lefedettsége 67%-os országos elérés, a Rádió 88 lefedettsége pedig Szeged. Erre pályáztak.

Nem lehet tudni, lehet, hogy ha Szeged közepén lenne egy k*rva nagy hegy, amire nem lehetne tenni semmilyen adót a déli szomszédok miatt, csak az egyik oldalára - és a kieső városrészt nem fedné le, ugyanakkor a pályázati felhívásban szerepelt volna egész Szeged, akkor lehet, hogy kaphatna.
 #102790  Szerző: mimi

De tényleg, én úgy érzem, ennyi erővel pl. a Rádió 88 is megállapodhat az NMHH-val arról, hogy adják oda a 95.7-et is, hadd szóljon szépen az egész megyében, mert sehol nincs a törvényben, hogy ezt ne lehetne, és akkor az egész pályázatosdi színjátékot hagyjuk is a francba, felesleges.
 #102789  Szerző: markfelt

mimi írta:Esetleg az is érdekes lenne, hogy miért ennyire suttyomban indultak be azok a frekvenciák, máshol azért szokott lenni ilyesmiről egy-egy hír, kisebb reklámkampány, ugye anyám nem bandscannel egész nap.
Azt meg így bocsmár, hogy a köztulajdonú frekvenciák felhasználásáról szeretnénk döntést látni és nem gondoljuk úgy, hogy ez az NMHH és a rádió négyszemközti dolga.
Jó, hát szeressetek. A Class és Neo FM, illetve a Médiatanács közti tárgyalások eredménye üzleti titok, teljesen érthető módon, ez kerek perec le volt írva valamelyik cikkben.

Kampány meg gondolom lesz. Sőt, lehet, hogy az érintett városokban már van is.
 #102788  Szerző: PooLee

adminisztrator írta:
PooLee írta:harrapari: Megkeresnéd nekünk a döntéseket? Nem jelentéktelen ügyről van szó, szóval megér egy kis keresgélést. Többünk kudarcot vallott ezügyben, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lennének döntések. Lehet, hogy Te még ma este belinkeled nekünk. Ha szükséges, én ma éjjel tovább fentmaradok, hogy láthassam őket. Sokak nevében köszönöm, ha rászánod az időt!
Miért kéne bármit is számon kérni rajta?

Nincs minden döntés fent a Médiatanács oldalán. A szóban forgó frekvenciák (Szekszárd, Nagykanizsa) pályáztatása még csak szóba sem került. Ellenben voltak tárgyalások a rádió és az NMHH között, csakúgy, mint a Neo esetében. Koncessziós díjról és egyébről.

A politikai mutyival egyenesen arányosan nő a politikaimutyi-összeesküvések száma is. Nem kell minden mögött ezt látni.
Lehet, hogy igazad van... de egy olyan alapos médiatanács, mint ez, nem szabadna, hogy megengedjen egy ilyet magának. Azért valljuk be, nem rossz támadási felület. Azt pedig nem gondolom elfogadható magyarázatnak, hogy pont akkor fogyott el a feltöltési sávszélesség, mert akkor a pályázatok aláírásakor is fogyhat ki a tinta a pályázóknál...
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 510