RADIOSITE Fórum

• Class FM

#103370  Szerző: tomee87

Terjeszkedik a Class FM
http://www.mmonline.hu/cikk/terjeszkedik_a_class_fm

Volt kérelem, elbírálás, elutasítás minden.. Sőt! A Class FM 12 új frekit akart, de csak 3-at kapott. Semmi politikai meg puszipajtási frekiosztás nem volt itt, mint ahogy itt jópáran pedzegették lentebb..
 #102821  Szerző: harrapari

Attis írta:
harrapari írta:
Ivoa írta:Itt az piszkalja sokak csoret, hogy a Class FM egy egyszeru MTI kozlemenyt nem adott ki, es a weblapjan a lefedettseg sincs fenn. Szerintem ez elvarhato lenne.

Szerintem nagy titok nem volt belőle, mert többen is írtátok, hogy a Morning Show üdvözölte az új városokat. Most már én is kíváncsi lettem és megnéztem, hogy összesen hány potenciális hallgatót tudnak elérni ezekben a városokban, mert itt valami brutális növekedésre gondoltok.

Wikipediás adatok szerint.
Kaposvár: 67,979
Szekszárd: 33,805
Nagykanizsa: 49,850
Összesen: 151,634

Amennyiben nagyon jók, és 50%-os elérésük lenne, úgy 75,817 főt tudnak elérni ebben a három városban. A jelenlegi felméréseknél a hibahatár is jóval magasabb. Ennyit a nagy összeesküvés elméletekről. :)
Kaposvár????
Itt nincs új freki. Az újak közül meg egyik se szól el idáig.
Akkor még rosszabb a helyzet...
 #102817  Szerző: Attis

LuciFerko írta:
Attis írta:
LuciFerko írta:89,0 (kizárásos alapon, a pár hete linkelt AF lista alapján)
Ez régebben kerestetve is volt, de még akkor az ORTT nem pályáztatta meg "médiapiaci okokra" hivatkozva. Nekem gyengén jön valami a frekin, lehet a Class :)
89,0 Kaposváron? Nem is emlékszem rá.
Amúgy a frekin SSSSSSSSS.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
Ez valahogy kimaradt... :roll:
Na mindegy... Ha van is valami nálad most a 89,0-n, az biztos nem Kaposvárról szól. ;)
 #102816  Szerző: LuciFerko

Attis írta:
Ez régebben kerestetve is volt, de még akkor az ORTT nem pályáztatta meg "médiapiaci okokra" hivatkozva. Nekem gyengén jön valami a frekin, lehet a Class :)
http://webcache.googleusercontent.com/s ... ient=opera
 #102815  Szerző: Attis

#102812  Szerző: LuciFerko

89,0 (kizárásos alapon, a pár hete linkelt AF lista alapján)
 #102811  Szerző: Attis

harrapari írta:
Ivoa írta:Itt az piszkalja sokak csoret, hogy a Class FM egy egyszeru MTI kozlemenyt nem adott ki, es a weblapjan a lefedettseg sincs fenn. Szerintem ez elvarhato lenne.

Szerintem nagy titok nem volt belőle, mert többen is írtátok, hogy a Morning Show üdvözölte az új városokat. Most már én is kíváncsi lettem és megnéztem, hogy összesen hány potenciális hallgatót tudnak elérni ezekben a városokban, mert itt valami brutális növekedésre gondoltok.

Amennyiben nagyon jók, és 50%-os elérésük lenne, úgy 75,817 főt tudnak elérni ebben a három városban. A jelenlegi felméréseknél a hibahatár is jóval magasabb. Ennyit a nagy összeesküvés elméletekről. :)
Kaposvár????
Itt nincs új freki. Az újak közül meg egyik se szól el idáig.
 #102810  Szerző: harrapari

#102805  Szerző: Ivoa

Itt az piszkalja sokak csoret, hogy a Class FM egy egyszeru MTI kozlemenyt nem adott ki, es a weblapjan a lefedettseg sincs fenn. Szerintem ez elvarhato lenne.
 #102800  Szerző: peter

Szerintem sincs ebben semmi különös. Anno a Sláger is kapott volna külön frekit Debrecenre, mert Komádiból nem volt tökéletes az egész városra. Végül csak a freki árán bukott el a dolog.
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 510