RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#103592  Szerző: Gabeedj

Nem engem löktek el a mézes csuportól,nem nekem kell elfogadnom:)Nekem attól nem lesz jobb se rosszabb,hogy cserélődnek az emberek a székekben vagy éppen rossz egy rádió vagy jó.Csak hát jó lenne kicsit minőségben is utazni sok helyen.
Viktorio jól írtam "az ország nagy média szakemberei nem országos rádióknál dolgoznak... ezért tartunk ott ahol..."persze vannak kivételek (az új Neoban akadnak is)
 #103587  Szerző: viktorio

az ország nagy média szakemberei nem országos rádióknál dolgoznak... ezért tartunk ott ahol...
 #103584  Szerző: Szelerailway

peter írta:
Gabeedj írta:PooLee:Hazánkban sajnos csak azt a pár száz dalt keverik kavarják már 10 éve .Persze jönnek hozzá hasonló új gagyik,de a zenei részen elég silány a felhozatal.Unalmas és életunt.Egy műsorvezető felkonfja(még ha profinak vélik) elég egyhangú Rádió szlogen ,reggeli műsorban mi történt és ez után az jön és persze mi vagyunk a nagyon hallgatottak ....A Neo mostani példája világít rá arra,hogy ideje lenne elgondolkodni a kicsit ötletes és színes rádió műsoron ,arculaton stb..Mi hazánkban sajnos egy rossz példa kell hozzá,hogy észbe kapjunk és én csak remélni tudom,hogy ha menni kell a Neonak(ami remélem nem következik be) ,akkor a jövő,nem a múlté ismét vagyis nem ott folytatják a rádiózást az ország nagy média szakemberei ,ahol abbahagyták
Az admin ezzel kapcsolatban leírt egy véleményt. Tedd már meg, hogy elolvasod! :)
Az is egy vélemény,ez is egy vélemény,tedd már meg,hogy elfogadod! :)
 #103583  Szerző: peter

Gabeedj írta:PooLee:Hazánkban sajnos csak azt a pár száz dalt keverik kavarják már 10 éve .Persze jönnek hozzá hasonló új gagyik,de a zenei részen elég silány a felhozatal.Unalmas és életunt.Egy műsorvezető felkonfja(még ha profinak vélik) elég egyhangú Rádió szlogen ,reggeli műsorban mi történt és ez után az jön és persze mi vagyunk a nagyon hallgatottak ....A Neo mostani példája világít rá arra,hogy ideje lenne elgondolkodni a kicsit ötletes és színes rádió műsoron ,arculaton stb..Mi hazánkban sajnos egy rossz példa kell hozzá,hogy észbe kapjunk és én csak remélni tudom,hogy ha menni kell a Neonak(ami remélem nem következik be) ,akkor a jövő,nem a múlté ismét vagyis nem ott folytatják a rádiózást az ország nagy média szakemberei ,ahol abbahagyták
Az admin ezzel kapcsolatban leírt egy véleményt. Tedd már meg, hogy elolvasod! :)
 #103581  Szerző: Gabeedj

PooLee:Hazánkban sajnos csak azt a pár száz dalt keverik kavarják már 10 éve .Persze jönnek hozzá hasonló új gagyik,de a zenei részen elég silány a felhozatal.Unalmas és életunt.Egy műsorvezető felkonfja(még ha profinak vélik) elég egyhangú Rádió szlogen ,reggeli műsorban mi történt és ez után az jön és persze mi vagyunk a nagyon hallgatottak ....A Neo mostani példája világít rá arra,hogy ideje lenne elgondolkodni a kicsit ötletes és színes rádió műsoron ,arculaton stb..Mi hazánkban sajnos egy rossz példa kell hozzá,hogy észbe kapjunk és én csak remélni tudom,hogy ha menni kell a Neonak(ami remélem nem következik be) ,akkor a jövő,nem a múlté ismét vagyis nem ott folytatják a rádiózást az ország nagy média szakemberei ,ahol abbahagyták
 #103580  Szerző: bandras

"Az, hogy erre nem jött rá senki, az egész rádióval fizetnek..."

Van az két rádió is, mert azért a Cafét is sikerült csődbe navigálniuk. Személyesen semmi bajom a Kádár Tamással, de azért elgondolkodtató, hogy ami rádióhoz köze volt, az rövid úton tönkre is ment. Persze már nem az ő neve alatt, mert addigra mindig elhagyta a süllyedő hajót.

Mondjuk most a Medveczkyhez viszonyítva már Kádár is egy Barbara Brillnek tűnik.
 #103579  Szerző: PooLee

SZERINTEM: Nem véletlen, hogy a Petőfi Sándor rádió népszerű lett, míg a Sláger után közvetlenül érkező Neo a legkevésbé sem. A Petőfi Sándorhoz hasonló jellegű, közszolgálati rádió Európa legtöbb országában megtalálható, és hasonló hallgatottsági eredményeket produkál. Olyan országos kereskedelmi rádiót viszont kötve hiszem, hogy tud mutatni bárki is, amilyenként a Neo indult. Meg kell érteni és el kell fogadni, hogy a legemészthetőbb, legpopulárisabb dalokkal lehet csak nagy tömegeket elérni - a profithoz pedig sok-sok hallgató kell. Azt szintén el kell fogadni, hogy az ismétlés is elengedhetetlen. Viszont az emészthető és populáris dalok tárháza igencsak széles, és én itt változtatnék. Tehát egy országos kereskedelmi rádión a legkisebb keresnivalója sincs pl. a Korn-nak, vagy a Run DMC-nek. Főleg ha nem is elsősorban a fiatalabb korosztály a célcsoport. Ellenben a hatmilliószor agyonismételt Cher, Bonnie Tyler, Ace of Base, Richard Marx, Jennifer Lopez dalokat ki kellene végre selejtezni. Le lehet cserélni első ízben más, a felsorolt előadók által elkövetett, sikeres számokra. A vállalhatatlan zajokról nem is beszélve (Fiesta, Anita, stb.) Ezzel párhuzamosan pedig beemelni újakat. Nem undergroundot meg nem B oldalas számokat. Csak azt nem értem, hogy ez Európában minden kereskedelmi rádió számára világos, számtalan kitűnően működő és példaértékű állomás üzemel - itt miért nem akar sikerülni? Bár tegyük hozzá: vannak sikeres adók is. Az igazán érthetetlen az, hogy hogy valósulhat meg, hogy valaki akár egy forintot is arra áldoz, hogy egy sok szempontból hallott ötletet valósítson meg - országos frekvencián!!! És még egy mondat erejéig a Neo kezdeti időszakára reflektálva: amennyire emlékszem, annyira koncepciótlan katyvasz volt az egész, hogy annál még a Café is sikeresebb lett volna országosan sugározva. Lényeg a lényeg: nem csak a két véglet létezik! Az, hogy erre nem jött rá senki, az egész rádióval fizetnek...
 #103576  Szerző: Csongii

egon2 írta:Most,hogy a bíróság is a Médiatanácsnak adott igazat,meddig szólhat még a Neó FM?
Ha néha nem csak kérdeznél, hanem olvasnál is, akkor találkozhattál volna szerintem vele. Biztosan írta valaki már.
De leírom neked. 15 napjuk van fellebbezni, ha nem teszik meg, akkor fog jogerőre emelkedni a határozat és onnantól annyi van nekik.
 #103574  Szerző: Attis

egon2 írta:Most,hogy a bíróság is a Médiatanácsnak adott igazat,meddig szólhat még a Neó FM?
Bocsi az offért... Egon! Gyakran olyan kérdéseket teszel fel, hogy... :S :megusta:
Be lett linkelve több cikk is, vedd a fáradtságot, és olvasd el!
On.
Az új zenei felhozatalhoz... Ma az átlagosnál többet hallgattam a Neo-t (az eddigi átlag amúgy kb. 1 perc volt ^^ , na de a viccet félretéve), számomra egy országos rádión kicsit fura, érdekes volt. Volt nagyon sok zene, ami számomra azonnal elkapcsolás, lehalkítás. De volt 1-2, ami nem volt rossz. Érdekesnek érdekes lett, az tény. De hogy megélne-e hosszú távon, az jó kérdés.
Ez így van csak hát a magyar mentalitás " a piac számára nem lett volna egészséges ha van egy Ö3 féle közszolgálati rádiónk "
Nem lett volna jó, és nem is lett volna fair. Volt két és van két (na jó, most már csak másfél) országos kereskedelmi rádiónk. A két országos rádió nagyon sok milliárdot becsengetett állam bácsinak azért, hogy egyáltalán szólhasson. Ha belépett volna a Magyar Rádió egy ilyen "piacra", az már csak azért is bajos lenne, mert a két nagy kerrádió által befizetett koncessziós díjak meghatározott százaléka hozzájuk kerül. Arról nem beszélve, hogy abban a pillanatban az a piac már nem ér annyit, hiszen nem egy, hanem kettő konkurens van.
A másik, és ez már sokkal szubjektívabb... Amikor az MR2 átalakult, mainstream rádióból volt választék. Sok olyan zenekart, DJ-t megismertem, akit különben valószínűleg nem. :yeah:
 #103572  Szerző: egon2

Most,hogy a bíróság is a Médiatanácsnak adott igazat,meddig szólhat még a Neó FM?
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 584