RADIOSITE Fórum

• Informatika

#104251  Szerző: csokie

FLaci81 írta:Van egy ilyenem...

Kép

A dual tualatin szerverembe egész jól mutat! :)
Éleemben nem láttam még ilyet. Honnan szerezted? :D
 #104248  Szerző: FLaci81

Van egy ilyenem...

Kép

A dual tualatin szerverembe egész jól mutat! :)
 #104204  Szerző: mimi

Fejtsük meg közösen-játék! Az mitől lehet, hogy még egy viszonylag távolabbi villámlástól is megszűnik a netkapcsolatom (ADSL)? Mármint a kapcsolat továbbra is fennáll, csak nem jön be semmi, újracsatlakozás után megjavul, következő villámláskor ugyanez. Túlérzékeny védelem a szolgáltató valamely eszközén pl.?
 #104192  Szerző: Csongii

Én örökké AMD és ATI párti voltam. De az ATI felvásárlása hibás döntés volt a részükről az biztos. Pedig sajnáltam volna, ha eltűnik az ATI.
Viszont mivel nincs jó ideje pénzük, így képtelenek akkora kampányokat tolni, mint az nVidia vagy az INTEL.
Tény, hogy kapkodnak is általában, ami szintén nem az ő malmukra hajtja a vizet. Sajnálnám, ha elhullanának. Jó ideig nekem tuti asztali PC-m lesz, mert nekem így ez kényelmesebb, mint egy laptop. Más meg alkalmatlan a munkára amiket csinálgatok itthon is.
 #104189  Szerző: asimov

Az AMD vesszofutasa valahol az ATI felvasarlasaval kezdodott, mert ez egyfajta beismerese volt annak, hogy onalloan nem eletkepesek a CPU piacon. (A "kell nekunk is gpu" marketingszoveg szo szerint volt ertendo)
Amugy, az AMD/ATI a videokartyak piacan evek ota lutrizott: rendre a NVIDIA-t elozve jottek ki uj fejlesztesekkel, de ez semmit nem er, ha nem tudnak a fejlesztesek moge iparagi szereploket allitani. Ebben viszont a NIVIDIA mindig is elorebb jart, ha ugytetszik, elore "helyezkedtek" ami legalabb olyan fontos, mint maga a termek. Jomagam INTEL/NVIDIA parti vagyok, de en es a tobb "foldim" is vesztenenk, ha az AMD esetleg kiesne a piacrol, mert ezesetben az NVIDIA, kezdetben amugy is tularazott termekei meg dragabbak lennenek. Kisse onzo szempont, tudom, de ez van :)
(A Prohardveren volt tavasszal egy hosszabb iras a NVIDIA es AMD/ATI harcarol.)
szemilan írta:Kiütötték a tőzsdén az AMD-t, a vállalat részvényei több mint 11 százalékot gyengültek
http://www.hwsw.hu/hirek/49065/thomas-s ... apple.html

Azt hittem kezdenek talpra állni. :(
 #104147  Szerző: mimi

Azt vedd figyelembe, hogy bár csodák vannak, de 300-500 méter esetén akkorára már ne számíts, hogy közvetlen rálátás nélkül bármennyire is működni fog...
 #104146  Szerző: asr27

szemilan írta:Külső antenna lesz a megoldás, vagy meg kell piszkálni a routert. Ha jól sejtem a belkinbe sajnos nem lehet "belenyúlni".
Telefonok vétel szempontból jóval alul teljesítenek, mint pl egy laptop beépített vevővel.
A különböző márkájú és típusú telefonoknál is eltérő a wifi vétel teljesítménye.
 #104128  Szerző: szemilan

Külső antenna lesz a megoldás, vagy meg kell piszkálni a routert. Ha jól sejtem a belkinbe sajnos nem lehet "belenyúlni".
Telefonok vétel szempontból jóval alul teljesítenek, mint pl egy laptop beépített vevővel.
 #104093  Szerző: asr27

Csongii írta:Mit tud a Belkined?? Milyen típus?

Ez a TENDA W309R 2db 7dbi -s antennával rendelkezik. Az mondjuk elég jó, de túl nagy távot így se fogsz tudni áthidalni, mert a telefonok csak látni fogják, de nem tudnak majd neki jelet küldeni.

http://tenda.co.hu/termekek/1/51/w309r_ ... i_n_router
Típusa: F5D7234nv4
Tudomásom szerint ebben 1db 5dbi-s antenna van. ehhez képest azért talán a Tenda nagyobb távot fedne le :)
  • 1
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 330