RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104500  Szerző: egon2

Mintha új szignál lenne a NEo FM-en,szintén Kőszegi Ákos adja a hangot.
"A szignál szövege kb ez:Új zenékkel töltsük meg a Neo Fm-et,amelyet igazán szeretsz"
Tehát a szignál tegezi a hallgatókat.Igaz a Neo FM indulásakor tegezték a hallgatókat.Lehetséges az is,hogy egy akkori szignált vettek elő.
 #104478  Szerző: mimi

Szeptember folyamán szerintem zuhant még nagyobbat is, augusztus legvégén jöttek új műsorvezetők, azután alakult át a zene, satöbbi.
 #104477  Szerző: Glenn

Ja, csak ez nem a mostanira, hanem a nyárira vonatkozik.
 #104470  Szerző: Ivoa

egon2 írta:Nickman:A reggeli fél7es hírekbe műszaki hiba csúszott.A hírek egyébként felvételről mentek.Nem csodálkozom,hogy a NEo veszített hallgatókat.
Holnap sok minden eldőlhet.
Mi lesz holnap?
 #104466  Szerző: egon2

Nickman:A reggeli fél7es hírekbe műszaki hiba csúszott.A hírek egyébként felvételről mentek.Nem csodálkozom,hogy a NEo veszített hallgatókat.
Holnap sok minden eldőlhet.
 #104439  Szerző: Nickman

Ma reggeli fél 7-es hírek kicsit égés volt. :hehe:
 #104419  Szerző: Nickman

Apropó, ha műsorvezetőket tudtak szerezni akkor miért nem készítenek új szignálokat? Kőszegi Ákost esetleg nem tudnák visszahívni? De ha nem akkor legalább használhatnák a többit mert mindig ugyanaz az órakezdő.
 #104418  Szerző: mimi

Tudom, nem tetszik, ne hallgassam, de kíváncsi vagyok, biztos ez egy hosszabb folyamat, hogy emberközeli és barátságos legyen a rádió, követni kell, hogy halad-e affelé, meg érdekes megfigyelni, hogy B. Tóth hogyan teszi olyanná a rádiót, amilyet a hallgatók elvárnak, tán még azt is meg lehetne figyelni, hogy vajon milyen kutatási metódust alkalmaz :) :)
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 584