mihalylovics írta:Most akkor mikor van a KH adás vége? Most megy az 540... Eddig nem ment ilyenkor.Csak a meccs miatt.
mihalylovics írta:Most akkor mikor van a KH adás vége? Most megy az 540... Eddig nem ment ilyenkor.Csak a meccs miatt.
szabogabor10 írta:A Petőfinek olyannak kéne lennie, mint kb. az Ö3-nak. De ez a "nagyon zene" ilyen, a többség számára igénytelen zenékkel (amire csak az igen csekély számú, főleg alter zenét kedvelők kíváncsiak) a közelébe nem ér. Pedig mindkettő állami.Ebben az esetben a Bartók Béla Rádiónak meg olyannak kellene lennie, mint az FM4-nek, és akkor rendben is lennénk.
szabogabor10 írta:A Petőfinek olyannak kéne lennie, mint kb. az Ö3-nak. De ez a "nagyon zene" ilyen, a többség számára igénytelen zenékkel (amire csak az igen csekély számú, főleg alter zenét kedvelők kíváncsiak) a közelébe nem ér. Pedig mindkettő állami.OFF
moby67 írta:A Petőfinek olyannak kéne lennie, mint kb. az Ö3-nak. De ez a "nagyon zene" ilyen, a többség számára igénytelen zenékkel (amire csak az igen csekély számú, főleg alter zenét kedvelők kíváncsiak) a közelébe nem ér. Pedig mindkettő állami.mihalylovics írta:Mellesleg 1 hétig szlovákiában tartózkodtam, és örömmel tapasztaltam, hogy a szlovák 1-en (Rádio Slovensko SRo 1) is jórészt popzene megy. Mondjuk az inkább olyan Juventus rádiós feeling, de kifejezetten sok új zenét is hallottam. Kb. CHR+AC kategória. Amúgy itthon, Dunakeszin is tudom hallgatni, mind a 99-en, mind a 90.1-en.
Gondold csak el ha a Kossuth ezt átvenné, forradalom törne ki! Lásd Petőfi rádió,még a mai napig nem emésztették be egyesek hogy végre "Nagyon Zene" !
mihalylovics írta:Mellesleg 1 hétig szlovákiában tartózkodtam, és örömmel tapasztaltam, hogy a szlovák 1-en (Rádio Slovensko SRo 1) is jórészt popzene megy. Mondjuk az inkább olyan Juventus rádiós feeling, de kifejezetten sok új zenét is hallottam. Kb. CHR+AC kategória. Amúgy itthon, Dunakeszin is tudom hallgatni, mind a 99-en, mind a 90.1-en.
Sokol404 írta:Én AM 603-on hallgattam végig egy Top 30 RRA-t Budapesten az autóban, tiszta időben. De csak az autómban lévő 21 éves Blaupunkt fogja itt tisztán. más készülékkel nem sikerült.LuciFerko írta:Igen, a "román egyesen" sokszor jó zenék mennekEzt csak megerősíteni tudom, a hangja is sokkal tisztább! Valahányszor belehallgatok, mindig zene megy. Ott majdhogynem több a zene, mint a szöveg.De a KH adásaik is szépen szólnak!
![]()
http://www.fmscan.org/net3.php?r=m&m=m&itu=ROU&rg=0
De ilyen az LW 270 kHz Czesky Rohzlas is!
http://www.mwlist.org/mwlist_quick_and_ ... =1&kHz=270
Ilyenkor az az érzése támad az embernek, mintha
1, vagy nincs igazán mondanivalója az államnak a nép irányába,
2, vagy tudják, hogy felesleges a sok szócséplés.