mihalylovics írta:Tegnap, Kossuth hallgatás közben újabb zenei "bravúrra" lettem figyelmes: a du. 5-ös hírek előtt leadták a szívós szemű Mártát (a címét nem tudom helyesen leírni, csak így). Komolyan, már azt várom, mikor hallom a Gangnam Style-t, ha ez így megy tovább, lehet, hogy azt is megéljük.Akkor a Déli Krónika előtt (vagy után) ezt is elvárhatjuk:
http://www.youtube.com/watch?v=sOwG9d4W8oY
(Érdemes a feltöltő nevét megpillantani!)
Szerk.:
ezt tényleg felettébb viccesnek tartom, hogy FM-en "itt, Észak-Szerbiában", nem fogható a Kossuth Rádió! Mi lesz majd, ha végleg lekapcsolják a Solti adótornyot?
95.0 MHz Bácsalmás (zavarja a 95,1 kiskőrösi Petőfi Rádió, ...mondjuk, Petőfi is ott élt
102,7 MHz Kiskunhalas (zavarja az eszéki 102,8 - Radio Os(ij)ek, ezért Kiskunhalastól Balotaszállás felé haladva már az első kanyar után nem szól)
101,9 MHz Szeged (Lassan már egy éve térerőt növelhettek a szerb közszolgálati 2-es adón, mert a 101,8 hangja szól a 101,95-ön is. Azelőtt (jó régen volt az már) erről a frekvenciáról hallgattam a Kossuth-ot, de most már szelektív vevővel se jön be!)
107,8 MHz Budapest (csak néha fogható nappal, pl. tavasszal) Ezt is zavarja a 107,9 MHz - magyar nyelvű Régió Rádió Topolyáról, de az nem szokott akkora gondot okozni, amikor épp beterjed a Széchényi-hegyi nagyadó.