Tetoantenna kell... persze, ha alberletbe jossz, az mas kerdes.
Kab-hegy vetelevel -tetoantennaval- ritkan van gond. A sostoi ado, siofok nagy reszen befoghato, ha epp nincsen utban egy nagyobb epulet
A panelban lakok szivnak neha, ha -kab-hegyhez kepest- eppen a panelhaz "tuloldalan" laknak. Nekik a sostoi ado az alternativa. Meg egy erdekesseg: jartam olyan csaladihazban, ahonnan a tamasi(!) adot celoztak meg egy haztetore szerelt 40 dB-es UHF antennaval, es allitolag nincs gondjuk a vetellel. Kab-hegyre ralatni a haztetorol... az iranyzas okat nem sikerult megtudnom.
En a kab-hegyi mux-okat (~30 km) ezzel vetelezem:
http://www.betacom.hu/antenna/iskra-p-2 ... tenna.html Csak kozeli (max. ~20 km) villamlaskor kockasodott parszor a vetel.
Joforman teljes egeszeben vegigneztem a nyari olimpiat, es azota a Forma 1-et is dvb-t-n nezem, szamitogepen, a mar emlitett usb adapterrel. (SENCOR SDB-501T)
Az adapterhez kapott program (BlazeDTV 6.xx) csunyan szaggat es nem csak nalam.
A kulon hozzaferheto DVB-T programok kozul a DVD Dream-et vagy a MediaPortal-t ajanlanam hasznalatra.
Elobbi sok muszaki informaciot is kozol az eppen vett adasrol, mig az utobbi egy osszetettebb mediakezelo/lejatszo program es kifejezetten HTPC-re/taviranyitos vezerlesre keszult.
RXon írta:Ez az usb adapter jól működik számítógépen?
rmihaly76 írta:A parton sok -nyilt- helyen meg az USB adapteremhez kapott kicsi botantenaval is volt kep...
RXon írta:Helló! Tud nekem valaki tuti infót arról, hogy Siófokon bejönnek-e a digitális adások szobaantennával?