RADIOSITE Fórum

• Class FM

#106416  Szerző: ügynökséges

bandras írta:Ügynökséges: és azt hogy magyarázod, hogy amikor az Integrált Média salesesei kifejezetten alávágtak a Class árainak, (bőven kompenzálva az alacsonyabb elérést) akkor is lepattintották őket az állami hirdetők?

Ha valami nem bulváros, akkor az a lenti cikk. Gyönyörűen végigvezették, hogy miért nem igazak azok az állítások, amiket te is írsz.

Egyértelműen arra megy ki a játék, hogy állami pénzek kerüljenek a Nyergesék zsebébe. Még a látszatra sem ügyelnek, legalábbis nehéz belátni, hogy miért hirdet orrba-szájba mondjuk a Magyar Villamos Művek egy kereskedelmi rádióban.

Már bocs, de én nem hazudtam az állításoddal szemben! Egyszerűen tényeket írtam le semi több. Nem vontam kétségbe a cikket, csak azt állítottam, hogy a piaci cégek is döntöttek hasonló módon, és érdemes lenne ezen józan ésszel egy kicsit elgondolkodni nem pedig csak folyamatosan okádni. Több piaci cég döntött úgy, hogy egyik, vagy másik médiát használja kizárólagosan mert nincs pénze többre és csak így tud hatékony kampányokat működtetni.
De biztos, hogy oda szóltak a piaci cégeknek is ahogy te gondolod. :)
 #106415  Szerző: bandras

Ügynökséges: és azt hogy magyarázod, hogy amikor az Integrált Média salesesei kifejezetten alávágtak a Class árainak, (bőven kompenzálva az alacsonyabb elérést) akkor is lepattintották őket az állami hirdetők?

Ha valami nem bulváros, akkor az a lenti cikk. Gyönyörűen végigvezették, hogy miért nem igazak azok az állítások, amiket te is írsz.

Egyértelműen arra megy ki a játék, hogy állami pénzek kerüljenek a Nyergesék zsebébe. Még a látszatra sem ügyelnek, legalábbis nehéz belátni, hogy miért hirdet orrba-szájba mondjuk a Magyar Villamos Művek egy kereskedelmi rádióban.
 #106414  Szerző: ügynökséges

Szelerailway írta:Egy kis összefoglaló, így valamivel ezen a kormány a ciklusának a felén túl, hogyan is állnak a rádiós médiumok az állami hirdetések terén. Kicsit sem elfogultak a saját médiumaikkal szemben :S .:

http://www.kreativ.hu/cikk/ketharmad_ju ... dioknak_is

2012-re a Kreatív sem lett több egy sima bulvár újságnál.
Jelentősen torzítva írják a cikkeiket és nem veszik figyelembe a piaci működést, persze ennek a cikknek nem is ez volt a célja.

Véleményem szerint a piaci hirdetők is kiválasztottak egy-egy országos rádiót az elmúlt 2 évben, és ennek az oka pedig rendkívül egyszerű volt. Nem volt pénzük két országos rádióra. Amíg a Sláger-Danubius időszakban a rádiós mixekben előfordult mindkét országos rádió, sőt ezek mellett még egy-egy helyi rádiós kör is, mára ez max egy országosra futotta jobb esetben. Így a piaci hirdetőknek is el kellett dönteniük, hogy mit válasszanak. Garantálom, hogy a megvizsgálnák ezeket a tényeket, találnának jó néhány hirdetőt aki itt, vagy ott hirdetett finanszírozási problémák miatt.
A Class jobban indult, sokkal lendületesebben épült, erősebb brand volt mindig is a Neo-val szemben, így a piaci oldalon sem alakult ez másként, sokkal többen döntöttek mellettük mint a Neo mellett. Alapvetően nem is értem, hogy miért kell összehasonlítani egy tomboló reklámpiacot egy "szenvedővel"?
A TV-k esetében is jó néhány hirdető viszi csakis kizárólag egyik, vagy másik csatornára a budgetjét.
Szerintem, ha már elemezgetnek "szakemberek" érdemes lenne több oldalról is megvilágítani dolgokat.
 #106412  Szerző: Gabeedj

Szelerailway írta:Egy kis összefoglaló, így valamivel ezen a kormány a ciklusának a felén túl, hogyan is állnak a rádiós médiumok az állami hirdetések terén. Kicsit sem elfogultak a saját médiumaikkal szemben :S .:

http://www.kreativ.hu/cikk/ketharmad_ju ... dioknak_is
Így könnyű pöffeszkedni ,hogy mi vagyunk a legjobbak.Az MR az állami adó,miért nem azt építik fel erre a szintre?Az állam és adófizetők pénzre,reklámként ide is vándorol,nem csaka Neoba.
 #106184  Szerző: szabogabor10

origo20 írta:A 98.4 en ugy akadozik az adás hogy az már-már kiborító.Hiába írok mindenhova ez továbbra se akar megváltozni,elhalkul-hangosodik folyamatossan.
Igen. Valami nagy gebasz lehet.
 #106175  Szerző: origo20

A 98.4 en ugy akadozik az adás hogy az már-már kiborító.Hiába írok mindenhova ez továbbra se akar megváltozni,elhalkul-hangosodik folyamatossan.
 #105949  Szerző: Pihe

Elszállt az összes stream !!
 #105645  Szerző: bumfan

Azért Rónai Egonról sem feledkezzünk el!
 #105640  Szerző: comet

viktorio írta:de a régi danubius stábbal: Buza Sándor, Geszti Péter, Rókusfalvy Pál...
Nem utolsó sorban Kálmán Zsuzsa, Ómolnár Miklós...jó csapat volt!
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 510